Srečaj me

Dragi moji deepdiverji, ki želite imeti kakovostna razmerja, kjer boste rasli kot posameznik in skupaj z njim ali z njo.

Dogodek Srečaj me je pristen večer ljudi, ki si želijo isto. Ljubiti, biti ljubljen, skupaj rasti in se razvijati. Se znati kakovostno prepirati, biti navihan, radosten, tečen, lahek in težak, vse. Predvsem pa je za ljudi, ki se zavedajo, da so življenje in razmerja vzponi in padci, na nas pa je, kako bomo to izpeljali. Ta dogodek je primeren za ljudi, ki se zavedajo, da so izzivi in težave v odnosu le priložnost, da naredimo odnos še trdnejši, kakovostnejši, se še bolj povežemo. Ni para, ki se s tem ne bi soočal, odvisno pa je, kako se s tem sooča. Lahko iz tega ne naredi nič in zveza propade, lahko pa zvezo pripeljeta na višjo raven. In vsi vemo, kako velika nagrada je to.

Srečali se bomo tisti, ki si želimo v razmerju napredovati, rasti, si stati ob strani, vendar nismo drug drugemu rešitelji, ker se dobro zavedamo, da si sam sebi svoj rešitelj. Srečali se bomo tisti, ki vemo, da razmerje potrebuje skrb, pozornost, nežnost, ljubečnost, delo, trud, humor. Tisti, ki vemo, da moramo za svojo srečo poskrbeti sami, in te naloge ne moremo prelagati na drugega. Tisti, ki vemo, da ima razmerje vpliv na vse ravni življenja. Lahko nas ubije ali pa nas vsakodnevno krepi. Izbira je naša. Tisti, ki vemo, da odnosi ne osrečujejo zmeraj, ker to preprosto ni mogoče, da pa so takrat lahko kot izziv, ki nam ponujajo, ko težavo/izziv rešimo, trenutke norega zadovoljstva.

Opomba: Na Srečaj me dogodkih ni starostnih razredov kot ste morda vajeni z drugih dogodkov za samske. Ne ustvarjam delitev, zato je starostni razpon lahko velik in pisan. 🙂 Kar se je do sedaj izkazalo za zelo dobro.

SREČAJ ME.

Za koga: Za samske moške in ženske, ki si želijo graditi dobre odnose. Za vse, ki si želijo delati na partnerskih odnosih in jih dvigniti na višjo raven.

Dan: Sobota, mesec DECEMBERpetek, 16. december 2022 zaradi praznikov 🙂

Kdaj: 18:00 do 22:00 in še naprej … po občutku

Kje: Ker se srečujemo na več lokacijah, lokacijo dobite po mailu, so pa dogodki v Ljubljani

Prispevek za dogodek: od 50 eur na osebo

V prispevek je vključeno:

*85-minutna debata o tem, zakaj nam razmerja ne uspevajo in kaj bi lahko naredili bolje, da bi nam dejansko uspela. Debata bo potekala podobno kot so potekale moje delavnice ali skupine, ali pa naši psihološko knjižni večeri v Konzorciju, ki sem jih vodila pol tretje leto. V debati se bomo zaiskrili, sprostili, nasmejali. Po tem se bomo prepustili večeru, glasbi, spoznavanju in se imeli tako dobro, da nam večer še dolgo ne bo šel iz glave. Kar je v teh časih zelo redko.

  • Pijača dobrodošlice (šampanjec)
  • Debata, od 18:20 do 19:45*
  • 19:45 – 20:00 Q and A
  • 20:00 – 22:00 spoznavanje, sproščanje in druženje

Prijava na dogodek:

Če se strinjate s pogoji, se na dogodek prijavite na: info@damjanabakaric.com

*Opomba: Če se na srečanje ne prijavi zadostno in primerno število moških in žensk, se dogodek prestavi na kasnejši datum. Na zadnjo soboto v naslednjem mesecu.

Dogodek Srečaj me se plača v naprej, saj je treba rezervirati mesta, ker je število ljudi na dogodku omejeno. Na kraju samem je prispevek 60 eur. Prispevka ne vračamo, se pa prenese na naslednji dogodek, lahko tudi na delavnico SRČNE DEBATE O PARTNERSKIH ODNOSIH ali na pogovor 1 na 1. Po vaši želji.

Ne spreglej SRČNIH DEBAT O PARTNERSKIH ODNOSIH TUKAJ: https://berem.damjanabakaric.com/2022/11/srcne-debate-o-partnerskih-odnosih/

Video treningi o odnosih, do sebe in z drugimi. Ter treningi za boljše življenje tukaj.

Kaj vse delam za vas tukaj.

Spletne delavnice o odnosih in zvočne knjige ter ostalo tukaj.

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
11 shares