Cepljenje – posel na račun vaše nevednosti?

“Vse je laž. Zgradili so jo za velike dobičke. Resno dober video, notri boste našli vse odgovore na to, kaj se dogaja zdaj. Virus ne letijo, dragi deepdiverji, ne širijo se tako, kot nam lažejo. Virusi so le bolezni, ki nastanejo zaradi nezdravega načina življenja (poškodbe), slabe hrane in nezdravega življenjskega okolja. Beseda VIRUS je ustvarjena samo in izključno za PROPAGANDO, s katero nas nadzorujejo in strašijo celotno človeško zgodovino. “

Na podlagi virusa lahko razglasijo epidemijo, vas zaprejo, ubijejo, pišejo sanitarne zakone, zdravstvene zakone, odvzamejo vse pravice. Na podlagi laboratorijskega (vprašljivega) testa, brez pacienta in zdravnika!

Dr. Loibner je prav zato izgubil licenco, ker je razkrinkal pokvarjene mafijske farmacevtske lobije in celotno industrijo. Brutalno in odkrito nam dr. Loibner na svojem predavanju v priloženem videu pove, da se iz nas delajo norca. Priznam, kar malo me je sram, koliko nas imajo za norce. Imunologi in tisti, ki delajo cepiva, izdelujejo tudi teste. Smo lahko še bolj naivni in kratkovidni? Sprogramirani?

Ali veste, kdo je v resnici začel z industrijo cepljenja? Napoleon. Ne zato, ker bi ga skrbelo za zdravje ljudi, temveč zato, ker je potreboval vojake. Bil je absolutni vladar, zato je vsem zapovedal cepljenje proti črnim kozam. V videu izveste, kako. Ko boste poslušali in gledali video, boste povezali vzporednice z današnjim časom. Tudi takrat so cepilni listi omogočili ugodnosti.

Cepljeni ne dobi nikakršne zaščite. Cepljenje dobro prestane le močan in zdrav človek. od tu ideja o zaščiti. Tako je Napoleon vedel, ko je okužil moške s črnimi kozami tako, da so jim v odprte rane dajali gnoj črnih koz, kdo je primeren za borbo, vojsko, in kdo ne. Tisti, ki je preživel, je bil zaščiten zaradi svoje moči – naravne selekcije. Za to gre. V rusko vojsko so tako jemali le može z brazgotinami, ker so vedeli, da so preboleli črne koze in so zato močni.

Zgodba o protitelesih je pravljica, pravi dr. Loibner. Vsako cepivo je v resnici bolezen. S cepljenjem nastane bolezen, nepotrebna bolezen.

V videu, ki vam ga prilagam, je posnetek s predavanja, na katerem predava avstrijski podeželski zdravnik dr. Loibner (leto 2014). Prav ta zdravnik pove, da je zoper njega neko gigantsko farmacevtsko podjetje zahtevalo prekinitev opravljanja zdravniškega poklica.

Razlog? Zakaj so zahtevali to?

Zato, ker se je začel temeljito ukvarjati z učinki cepiv skozi vso našo zgodovino in nad njimi ni bil navdušen. Zakaj se je začel s tem ukvarjati? Ker je pri zdravljenju zaradi stranskih učinkov cepiva izgubil svojo mlado pacientko.

Vzemite si ta čas in se izobrazite z drugega vidika. Zdaj je to najbolj pomembno.

In si odgovorite na vprašanja:

1. Kaj nam pripovedujejo v tej propagandi?

2. Kdo nam to pripoveduje?

3. Zakaj nam to pripoveduje?

NA KRATKO: NEKAJ NAJMOČNEJŠIH IZ ZGODOVINE CEPLJENJA IN ZAKAJ JE TO LE DOKTRINA, KI JE UTEMELJENA NA ČISTI LAŽI IN PREDVSEM TER SAMO ZA ZASLUŽKE. TAKOJ KO SO TO POGRUNTALI PRI ČRNIH KOZAH, SO NAREDILI NOVEGA IN NOVEGA IN NOVEGA TER … SLUŽILI.

Ni ga na svetu dokaza, da bi katerokoli cepivo ščitilo pred boleznijo ali preprečilo okužbo. Cepljenje je nastalo predvsem in najprej in SAMO zaradi zaslužkov. Izmislila sta si ga Napoleon in Edvard Jenner. Za zadnjega pogosto slišimo, da je iznašel cepljenje proti črnim kozam, kar je čista puhlica. Ni res. Imel je le pogubno idejo, da bi iz mehurčka črnih koz pri človeku odvzel gnoj in ga pokapljal po ranah krav. Veste, kaj je storil? V vimena krav je zarezal večkrat, v te rane pa je nakapal gnoj ČK in tako je dobil ogromno veder cepiva. Tako je ustvaril temelj sodobni cepilni industriji. To je industrija!

Cepiva nikoli niso zaščitila nikogar, so pa mu prizadejala bolezni, in to se dogaja tudi sedaj. Moramo vedeti, da je bilo cepivo proti kozam finančni uspeh neverjetnih in vrtoglavih razsežnosti. Seveda so dojeli, da je v cepivih denar, zato ni trajalo prav dolgo, dokler niso na trg postavili naslednjega. Cepivo proti tetanusu.

In mimobežnica o doktrini o protitelesih. Protitelesa je pojasnil Paul Ehrlich, prehod iz 18. v 19. stoletje. TO JE BIL LE MODEL, ENA TEORIJA, KI JE NI NIKDAR DOKAZAL. Kajti on nikdar ni videl niti enega protitelesa! To, čemur rečemo protitelo v moderni molekularni biologiji, je nekaj čisto drugega. To je bila le špekulacija! Laž je, tako dr. Loibner, ko nam razlagajo, da s cepivom dobimo protitelesa, ki so zaščita. Ki bodo premagala zlobne viruse in bakterije. Ne. Z vsakim cepljenjem nastane le bolezen.

V cepiva so dajali čudne stvari, zvarke, med drugim: tuje snovi, bolezenske proizvode, dezinfekcijska sredstva, antibiotike, včasih tudi živo srebro, danes aluminijev hidroksid, in še in še …

Celotno zgodovino farmacije so nam vbijali v glavo doktrino o rešilnih cepivih, ki so narejena le za zaslužke. Nikdar niso izkoreninila črnih koz, ošpic, tetanusa, oslovskega kašlja, otroške paralize – vse je laž! Cepivo proti tetanusu instituta Louisa Pasteurja nikdar ni delovalo, cepivo proti tuberkulozi so kmalu prepovedali, saj so videli, da povzroča škodo, koristi niti ene. Otroška paraliza ni izginila s cepljenjem, ampak zato, ker so se spremenile razmere prehranjevanja. Izginila je s hladilniki in kakovostno hrano namesto sladkorja. Vsa množična cepljenja so ničeva, škodujejo in ne preprečujejo okužb. Na povezavi, ki vam jo pripenjam, si boste končno pogledali, kdo so bili v resnici Robert Koch, Paul Ehrlich in Emil Von Behring. Zadnji je razvil antitoksin proti davici in tetanusu, ves čas je prejemal denar od ministrstva v Berlinu za svoja dela, pri katerih se ni nič ujemalo. Postal je celo Nobelov nagrajenec, prigrabil si je ogromno premoženja in se pustil častiti kot rešitelj otrok. Ustanovil je podjetje Behring.

Nobene bolezni ne moremo izkoreniniti, lahko pa odpravimo njene vzroke in pogoje. Kuga ni izginila zaradi cepiva, kot vam laže farmacija, ki služi na nas, temveč zaradi kakovostnejše hrane in čistoče. WHO je organizacija, ki ne informira, temveč grozi odkar obstaja. Z besedo NALEZLJIVOST. To je navadna vraževernost. Doktrina, ki jo izvaja farmacija od Napoleona dalje, je lažniva in ustvarjena samo za dobičke. Bolezen je vedno posledica pomanjkanja ali poškodb. To, da nam bolezni prinašajo naši najhujši sovražniki (ki to sploh niso) – bakterije, virusi, – je laž. Virologi pa so le ljudje, ki imajo monopol nad proizvajalci cepiv. Vse je povezano, zbudite se. Mi smo se navadili na to lažnivo doktrino o cepivih, ki rešujejo, baje podaljšujejo življenjsko dobo. To ni res. To je laž. Zato sedaj toliko ljudi sprejema to prisilno cepljenje, za katerega so ustvarili lažnivo zgodbo o virusu. Na podlagi ideje, ki je nikdar nihče ni preveril. Čas je – zdaj.

VIDEO s predavanja: https://youtu.be/LsAAG5_qDM8

Dr. Johann Loibner je izdal tudi knjigo z naslovom: Cepljenje – posel na račun nevednosti.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Ljudje, širite te informacije naprej srčnim ljudem, empatom, ki imajo kritični um, vidijo širše. Ne izgubljajte več energije za tiste, ki ne želijo videti, ker so raje v coni udobja in sanjarijo, da bo kmalu vse v redu. Škoda vaše energije. Mi se združujmo in krepimo tako, da se skupaj zoperstavimo svetovnemu zaporu in suženjstvu, ki nam ga pripravljajo.

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
536 shares