FDA okoli 60 odstotkov prihodka dobi od farmacevtskih podjetij

Da vas malo ogrejem z zanimivo informacijo.

FDA (Food and Drug Administration) je ameriški vladni urad, ki naj bi skrbel za varnost in učinkovitost humanih in veterinarskih zdravil, bioloških proizvodov, medicinskih pripomočkov, živil in sevajočih naprav. Nadzoruje doma izdelane proizvode in proizvode, ki se uvozijo v ZDA. Vloga urada je tudi izboljšanje javnega zdravstva, in sicer s pospeševanjem in promoviranjem raziskav in inovacij na področju zdravil in prehrane. Vsako zdravilo, ki je na ameriškem tržišču, mora pri FDA pridobiti dovoljenje za promet. Tako o FDA pravi slovenska Vikipedija.

FDA naj bi skrbel za zdravje ljudi, mar ne? Varovali naj bi zdravje populacije. Hm, ja na prvi pogled morda res. A človek, ki razmišlja, ve, da ta urad najverjetneje ne počne tega, ker ga kar v višini 60 odstotkov financirajo farmacevtska podjetja. In to ni čisto, to smrdi. FDA varuje proizvajalce zdravil.

Veliki reset z idejo virusa

Ideja velikega reseta je super, le da taka, ki nam jo poskušajo vsiliti z ustrahovanjem le zato, da bi se cepili, ni dobra. Velika ustrahovalna propaganda in zgodba, ki nam jo skušajo prodati prek virusa, razpada. Vse več je lukenj, njenim kreatorjem pa teče voda v grla. Seveda, povsem razumljivo. Farmacija/medicina/politika je nemoteno vladala človeštvu skoraj od Napoleona dalje, zdaj pa se prvič v zgodovini obeta, da jo bomo razkrinkali. Razumeti moramo, da bo propaganda, preden potonejo, močna, nasilna, takšna, o kateri se nam prej še sanjalo ni. Šli bodo, po domače, na nož.

Propaganda

Kontrolirati ljudstvo preko ustrahovanja z virusom in bakterijami ni nova ideja. To traja že dolgo. Da tega do sedaj praktično nismo opazili, gre pripisati le dejstvu, da so to prej počeli bolj na drobno, zdaj pa so zaradi pohlepa udarili na veliko. Prekmalu, premalo pripravljeni, zato toliko napak. Propaganda bo težka, zato si ne smemo dovoliti, da nas ustrahujejo. Poskusili bodo vse. Od novih sevov s trojnimi mutacijami, do prikazovanja obupnih fotografij, pričevanj ljudi in drugih protagonistov, ki jih bodo seveda našli. Na to moramo biti pripravljeni. Prevladi medicine/farmacije/politike je prvikrat zagorelo pod nogami tako močno, da bodo naredili VSE le zato, da ohranijo svoj položaj. V ZDA so kupili okoli 204 milijonov doz cepiva, z dvojno dozo pa je cepljenih le okoli 85 milijonov Američanov, kar pomeni, da jim cepivo stoji na policah. Zato bodo naredili vse, da jih vbrizgajo ljudem čim prej. Na srečo nekatere ameriške zvezne države v tem zločinu nad človeštvom nočejo sodelovati, zato jim ovirajo prvotni načrt. Ker je cepiva preveč, ljudi, ki si ga želijo vbrizgati, pa premalo, ustvarjajo paniko z ustrahovanjem. Na primer, v Veliki Britaniji so ustvarili prav dokument, v katerem je 14 točk, kako ustrahovati ljudi, ker se premalo bojijo virusa. Podobno se dogaja po vsej Evropi.

Potrebujemo veliki reset, a zagotovo ne bo tak kot so si ga zamislile politika, medicina in farmacija. Ta čas je odličen – končno smo razkrinkali eno zločinsko navezo, ki si je vso zgodovino z ustrahovanjem podrejala ljudi. Tega se dobro zavedajo. Saj veste, vsakega imperija je enkrat konec ali povedano drugače: vse je minljivo.

VIR: https://www.youtube.com/watch?v=i_5Y3QMyEI8&t=4740s

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
562 shares