FDA okoli 60 odstotkov prihodka dobi od farmacevtskih podjetij

Da vas malo ogrejem z zanimivo informacijo.

FDA (Food and Drug Administration) je ameriški vladni urad, ki naj bi skrbel za varnost in učinkovitost humanih in veterinarskih zdravil, bioloških proizvodov, medicinskih pripomočkov, živil in sevajočih naprav. Nadzoruje doma izdelane proizvode in proizvode, ki se uvozijo v ZDA. Vloga urada je tudi izboljšanje javnega zdravstva, in sicer s pospeševanjem in promoviranjem raziskav in inovacij na področju zdravil in prehrane. Vsako zdravilo, ki je na ameriškem tržišču, mora pri FDA pridobiti dovoljenje za promet. Tako o FDA pravi slovenska Vikipedija.

FDA naj bi skrbel za zdravje ljudi, mar ne? Varovali naj bi zdravje populacije. Hm, ja na prvi pogled morda res. A človek, ki razmišlja, ve, da ta urad najverjetneje ne počne tega, ker ga kar v višini 60 odstotkov financirajo farmacevtska podjetja. In to ni čisto, to smrdi. FDA varuje proizvajalce zdravil.

Veliki reset z idejo virusa

Ideja velikega reseta je super, le da taka, ki nam jo poskušajo vsiliti z ustrahovanjem le zato, da bi se cepili, ni dobra. Velika ustrahovalna propaganda in zgodba, ki nam jo skušajo prodati prek virusa, razpada. Vse več je lukenj, njenim kreatorjem pa teče voda v grla. Seveda, povsem razumljivo. Farmacija/medicina/politika je nemoteno vladala človeštvu skoraj od Napoleona dalje, zdaj pa se prvič v zgodovini obeta, da jo bomo razkrinkali. Razumeti moramo, da bo propaganda, preden potonejo, močna, nasilna, takšna, o kateri se nam prej še sanjalo ni. Šli bodo, po domače, na nož.

Propaganda

Kontrolirati ljudstvo preko ustrahovanja z virusom in bakterijami ni nova ideja. To traja že dolgo. Da tega do sedaj praktično nismo opazili, gre pripisati le dejstvu, da so to prej počeli bolj na drobno, zdaj pa so zaradi pohlepa udarili na veliko. Prekmalu, premalo pripravljeni, zato toliko napak. Propaganda bo težka, zato si ne smemo dovoliti, da nas ustrahujejo. Poskusili bodo vse. Od novih sevov s trojnimi mutacijami, do prikazovanja obupnih fotografij, pričevanj ljudi in drugih protagonistov, ki jih bodo seveda našli. Na to moramo biti pripravljeni. Prevladi medicine/farmacije/politike je prvikrat zagorelo pod nogami tako močno, da bodo naredili VSE le zato, da ohranijo svoj položaj. V ZDA so kupili okoli 204 milijonov doz cepiva, z dvojno dozo pa je cepljenih le okoli 85 milijonov Američanov, kar pomeni, da jim cepivo stoji na policah. Zato bodo naredili vse, da jih vbrizgajo ljudem čim prej. Na srečo nekatere ameriške zvezne države v tem zločinu nad človeštvom nočejo sodelovati, zato jim ovirajo prvotni načrt. Ker je cepiva preveč, ljudi, ki si ga želijo vbrizgati, pa premalo, ustvarjajo paniko z ustrahovanjem. Na primer, v Veliki Britaniji so ustvarili prav dokument, v katerem je 14 točk, kako ustrahovati ljudi, ker se premalo bojijo virusa. Podobno se dogaja po vsej Evropi.

Potrebujemo veliki reset, a zagotovo ne bo tak kot so si ga zamislile politika, medicina in farmacija. Ta čas je odličen – končno smo razkrinkali eno zločinsko navezo, ki si je vso zgodovino z ustrahovanjem podrejala ljudi. Tega se dobro zavedajo. Saj veste, vsakega imperija je enkrat konec ali povedano drugače: vse je minljivo.

VIR: https://www.youtube.com/watch?v=i_5Y3QMyEI8&t=4740s

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
562 shares