Zakaj vam mediji skrivajo najbolj pomembne informacije

Preteklo soboto je v Londonu potekal ogromen miren protest za SVOBODO. Noben množični medij o tem ni obširneje poročal, kar je zelo zelo zaskrbljujoče. V tisku oziroma na televiziji so se znašli le kratki stavki v smislu: 8 policistov poškodovanih s strani protestnikov proti lockdownu v Londonu. Strašno zavajajoče. Že sam stavek obtožuje protestnike – običajni ljudje, miren shod in borba za SVOBODO! To je resnica.

Zakaj?

Zato, dragi moji, ker mediji konstruirajo našo resničnost, večina ljudi pa verjame vsemu, kar vidi v dnevnem časopisju ali na televiziji. Pomislite, kaj to pomeni. Ustavite se, razmislite. To se vam zdi običajno, nič takšnega, vsak dan konzumirate novice direktno v žile, pod kožo, in ob tem ne razmišljate nič, a v resnici je hudičevo pomembno, da zelo podrobno razmišljate. Človek postane tisto, kar misli. Man becomes what he thinks about.

Novice vam dobesedno vbrizgajo pod kožo. In potem ste vi novica sama, razumete? Delate natančno tako kot vam rečejo. Po številnih raziskavah so mediji sposobni spremeniti javno mnenje tako močno, da se ljudstvo na koncu odloči proti lastnim interesom! ALARM. You are being programmed. Programirajo vas. Najhuje je to, da nas programirajo proti nam samim!

Množični mediji so le piarovci/tiskovne agencije vlad in izmišljene pandemije. To zdaj vemo. To je resnica. Konstruirajo nam resničnost, ki jo želijo. Zato je naša naloga raziskovanje in prenehanje z gledanjem televizije, ker vse te podobe, lažne informacije, ki služijo izključno samo ustrahovanju, gredo v podzavest človeka. Uničujejo nas. Virus nas ne uničuje, ustrahovanje prek propagandnih orodij kot so množični mediji, pa nas.

Pripenjam fotografije množičnega mirnega protesta za svobodo v Londonu preteklo soboto. BBC ni objavil ničesar, slišim, da je na hitro nekaj omenil, a ta dogodek si je zaslužil poseben prispevek na televiziji ali v časopisu, pa je bil skoraj zamolčan/ignoriran. Le zakaj?

ALARM.

Za konec: pozanimajte se, kdo je novi generalni direktor slovenske javne televizije, ki jo večina pozna pod kratico RTV.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Fotografije mi je poslala: Darka Alijeski

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
138 shares