Namesto 40 ciklov PCR testiranja, zdaj za cepljene le 28

Ameriški CDC (Centers for Disease Control and Prevention) nalaga laboratorijem, ki bodo raziskovali, zakaj so ljudje kljub cepljenju zboleli, uporabo pcr testov do največ 28 ciklov

Zakaj nenadna sprememba? Prej je bilo število ciklov prosto po Prešernu, vsak proizvajalec in laboratorij se je lahko odločal drugače, največkrat pa so bili uporabljeni pcr testi s 40 cikli.

Pred ‘cepljenjem’ so proizvajalci cepiv v navodilih imeli zapisano, da se pri ugotavljanju okužbe z novim korona virusom dela s 35 do 40 cikli. Prav tako so se o številu ciklov, ki jih bodo imeli za prag pozitivnega testa lahko odločali laboratoriji sami. Brez težav bralec sam pogrunta, da nihče ni določil praga, kdaj nekoga štejemo za pozitivnega. Strokovnjaki so opozarjali, da je od 35 do 40 previsoko število ciklov, kajti število ciklov nad 25, tako strokovnjaki, lahko daje lažne pozitivne rezultate.

CDC je kratica za ameriški Center for Disease Control and Prevention. Med drugim bodo po ‘cepljenju’ populacije z novimi ‘cepivi’ raziskovali t. i. ‘breakthrough cases’ – to so primeri, v katerih ljudje po prejemu ‘cepiva’ zbolijo. Zato so sprejeli splošna navodila/smernice, kako bodo to delali sami in kako morajo to raziskovati tudi druge zdravstvene institucije in laboratoriji.

Postavlja se vprašanje. Zakaj tolikšna razlika v številu ciklov prej in sedaj?

Naj le omenim izumitelja PCR testov, Karyja Mullisa, ki je dejal, da test ni primeren za ugotavljanje infekcij, da praktično ne pove ničesar. Zelo temeljito pcr teste razdela dr. Mike Yeadon, kar prilagam video, v njem tudi takoj na začetku izveste, kdo dr. Mike Yeadon sploh je. Naj povem, da je 25 let delal s farmakološkim gigantom Pfizerjem.

Video, dr. Mike Yeadon o pcr testih: https://www.youtube.com/watch?v=D1onx7LaNio

Oba, Mullis in Yeadon, sta trdila, da so PCR testi neprimerni za ugotavljanje okužb, da nam ne povedo ničesar. Po Yeadonovih beseah ta test za pozitivnega šteje tudi ostanek mrtvega virusa. Ti testi, ki so jih za nezanesljive javno predstavili tudi WHO, portugalsko, avstrijsko in nemško sodišče, so še zmeraj izvor in osnova te problematične zgodbe o virusu, ki se vedno bolj kaže kot zločin proti človeštvu. Vse tožbe združenja mednarodnih odvetnikov z dr. Reinerjem Fuellmichom na čelu bodo osnovane na tej predpostavki.

In sedaj?

Ker nikomur ni mar. Ker smo od začetka pri ultra občutljivih in pomembnih zadevah sila površni? Zakaj je številka s 40 ciklov sedaj naenkrat znižana na 28? Morda zato, da bodo zdaj pri ‘breakthrough cases investigations’ končno lahko ugotovili, da ‘cepljeni’ nima novega korona virusa temveč običajno gripo in prehlad? Da bodo lahko v podatke zapisali, da je novi korona virus izginil?

VIR: https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/health-departments/breakthrough-cases.html?fbclid=IwAR1yK_vgIOR5h98aghxpDOyreqfMJPPrcNPcNQ5oAVEGZ5PtRoX0ittOQUw

VIR: https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/downloads/Information-for-laboratories-COVID-vaccine-breakthrough-case-investigation.pdf?fbclid=IwAR0YHB3TvlfnQ7QzXzWi-VFCJO0EYykMNcitlPqYx4ZBFAjtCllVvs3ZcXI

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
2344 shares