Namesto 40 ciklov PCR testiranja, zdaj za cepljene le 28

Ameriški CDC (Centers for Disease Control and Prevention) nalaga laboratorijem, ki bodo raziskovali, zakaj so ljudje kljub cepljenju zboleli, uporabo pcr testov do največ 28 ciklov

Zakaj nenadna sprememba? Prej je bilo število ciklov prosto po Prešernu, vsak proizvajalec in laboratorij se je lahko odločal drugače, največkrat pa so bili uporabljeni pcr testi s 40 cikli.

Pred ‘cepljenjem’ so proizvajalci cepiv v navodilih imeli zapisano, da se pri ugotavljanju okužbe z novim korona virusom dela s 35 do 40 cikli. Prav tako so se o številu ciklov, ki jih bodo imeli za prag pozitivnega testa lahko odločali laboratoriji sami. Brez težav bralec sam pogrunta, da nihče ni določil praga, kdaj nekoga štejemo za pozitivnega. Strokovnjaki so opozarjali, da je od 35 do 40 previsoko število ciklov, kajti število ciklov nad 25, tako strokovnjaki, lahko daje lažne pozitivne rezultate.

CDC je kratica za ameriški Center for Disease Control and Prevention. Med drugim bodo po ‘cepljenju’ populacije z novimi ‘cepivi’ raziskovali t. i. ‘breakthrough cases’ – to so primeri, v katerih ljudje po prejemu ‘cepiva’ zbolijo. Zato so sprejeli splošna navodila/smernice, kako bodo to delali sami in kako morajo to raziskovati tudi druge zdravstvene institucije in laboratoriji.

Postavlja se vprašanje. Zakaj tolikšna razlika v številu ciklov prej in sedaj?

Naj le omenim izumitelja PCR testov, Karyja Mullisa, ki je dejal, da test ni primeren za ugotavljanje infekcij, da praktično ne pove ničesar. Zelo temeljito pcr teste razdela dr. Mike Yeadon, kar prilagam video, v njem tudi takoj na začetku izveste, kdo dr. Mike Yeadon sploh je. Naj povem, da je 25 let delal s farmakološkim gigantom Pfizerjem.

Video, dr. Mike Yeadon o pcr testih: https://www.youtube.com/watch?v=D1onx7LaNio

Oba, Mullis in Yeadon, sta trdila, da so PCR testi neprimerni za ugotavljanje okužb, da nam ne povedo ničesar. Po Yeadonovih beseah ta test za pozitivnega šteje tudi ostanek mrtvega virusa. Ti testi, ki so jih za nezanesljive javno predstavili tudi WHO, portugalsko, avstrijsko in nemško sodišče, so še zmeraj izvor in osnova te problematične zgodbe o virusu, ki se vedno bolj kaže kot zločin proti človeštvu. Vse tožbe združenja mednarodnih odvetnikov z dr. Reinerjem Fuellmichom na čelu bodo osnovane na tej predpostavki.

In sedaj?

Ker nikomur ni mar. Ker smo od začetka pri ultra občutljivih in pomembnih zadevah sila površni? Zakaj je številka s 40 ciklov sedaj naenkrat znižana na 28? Morda zato, da bodo zdaj pri ‘breakthrough cases investigations’ končno lahko ugotovili, da ‘cepljeni’ nima novega korona virusa temveč običajno gripo in prehlad? Da bodo lahko v podatke zapisali, da je novi korona virus izginil?

VIR: https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/health-departments/breakthrough-cases.html?fbclid=IwAR1yK_vgIOR5h98aghxpDOyreqfMJPPrcNPcNQ5oAVEGZ5PtRoX0ittOQUw

VIR: https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/downloads/Information-for-laboratories-COVID-vaccine-breakthrough-case-investigation.pdf?fbclid=IwAR0YHB3TvlfnQ7QzXzWi-VFCJO0EYykMNcitlPqYx4ZBFAjtCllVvs3ZcXI

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
2344 shares