CDC odločil, da cepljenim ni potrebno več nositi mask in upoštevati fizične distance

Prav ste prebrali. Ameriški CDC (Ameriški center za nadzor nad nalezljivimi boleznimi), o kateri sem že pisala – namreč, CDC je določil, da cepljene, ki zbolevajo, ni treba testirati s 40 cikli pcr testa (priporočeno je največ do 30 ciklov, ker z višjimi cikli dobimo skoraj 97 odstotkov lažno pozitivnih), temveč z 28.

Zanimivo – poraja se vprašanje – zakaj so necepljene testirati in jih še s 40 cikli ali več, cepljene pa z 28? Pustimo ob strani najpomembnejše dejstvo, ki pravi, da pcr testi ne povedo ničesar o okužbi in so popolnoma neprimerni. Celotna zgodba o propagandi in ustrahovanju je osnovana na teh testih.

Cepljeni svobodni?

Pa spet pustimo vnemar dejstvo, da ne gre za klasično cepivo, temveč za cepivo, ki spreminja genski material človeka.

CDC je torej sklenil, povzemam STA: ” … da osebam, ki so bile povsem cepljene proti koronavirusu, ni več treba nositi mask, ne na prostem in ne v zaprtih prostorih. Prav tako za te osebe več ni potrebna varnostna razdalja.

“Vsak, ki je bil povsem cepljen, lahko sodeluje v manjših ali večjih aktivnostih na prostem in v zaprtih prostorih brez maske ali socialne distance,” je dejala direktorica CDC Rochelle Walensky.

CDC je to odločitev sprejel na podlagi podatkov, ki kažejo, da so cepiva proti koronavirusu izjemno učinkovita ne le za preprečevanje covida-19, ampak tudi za preprečevanje okužb.

Tudi v redkih primerih, ko se cepljena oseba spet okuži, skoraj ni verjetno, da bi imela veliko količino virusa v nosu in zato ni verjetno, da lahko okužbo širi naprej. (!!!!)

Kljub temu CDC še naprej zahteva nošenje mask na letalih, vlakih, ladjah, avtobusih oziroma sredstvih javnega prevoza za potnike, ki prihajajo v ZDA ali jih zapuščajo.

Cepljeni mednarodni potniki bodo morali ob prihodu v ZDA v treh dneh od prihoda še vedno opraviti test ali dokazati, da so v zadnjih treh mesecih okrevali po covidu-19. Testiranje v ZDA ni finančno breme, saj je zastonj.

Ta odločitev velja za zdaj, Walenskyjeva pa je dodala, da se lahko navodila spremenijo, če se položaj poslabša.”

Zanimiv je odstavek, ki pravi, da četudi se cepljena oseba spet okuži, skoraj ni verjetno, da širi okužbo naprej, ker verjetno nima tako velike količine virusa v nosu, da bi to bilo mogoče! Resno? Zakaj pa so potem primeri, ko osebe zbolijo po cepljenju in okužijo svoje družinske člane? Poznam vsaj en primer, ko se je natančno to tudi zgodilo.

To je neverjetno, koliko nedoslednosti, napak je v tem korona škandalu. Imajo nas za norce, zadnji čas je, da začnemo uporabljati kritični um. Vidite, ste dojeli, za kaj gre?

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
1036 shares