EKSKLUZIVNA NOVICA: JAVNA UPRAVA JE VSTALA! VEČ KAZENSKIH OVADB NA OKROŽNO DRŽAVNO TOŽILSTVO V LJUBLJANI

Tožbe so vložili proti NIJZ, televiziji s programom Pop Tv, proti zdravnikom. Na mene so se obrnili ljudje, ki delajo v javni upravi. Na različnih mestih in področjih. Objavljam njihovo delo za Slovenijo, za svobodo. Prosili so me za anonimnost in tega se bom držala. Originalno pismo:

“Smo manjša skupina ljudi, zaposlenih v javni oz. državni upravi, na različnih mestih, ki trenutno deluje anonimno, saj bi lahko z izpostavljenostjo naleteli na različne pritiske s strani delodajalca. Sami smo v lanskem letu spoznali, da se v zvezi razglašene epidemije v Sloveniji in pandemije v svetu za ta virus, dogaja nekaj zelo čudnega. Ker smo bolj raziskovalne narave, smo pričeli z raziskovanjem na različnih mestih in področjih ter ugotovili, da se v svetu in tudi pri nas dogajajo usklajeni dogodki, ki so usmerjeni v nadzor in kontrolo ljudi s končnim ciljem cepljenje prebivalstva in izdajo cepilnih potnih listov oz. »čipiranje«. Zaznali smo kršitve človekovih pravic, ki se nanašajo na nas državljane R. Slovenije in sume različnih kaznivih dejanj s strani naše oblasti – vlade R. Slovenije in drugih.

Ker nam področje zakonodaje ni tuje in znamo brati zakone, smo začeli z zbiranjem podatkov, informacij in dokazov na različnih mestih.V zadnjega pol leta smo zaradi sumov različnih kaznivih dejanj podali več kazenskih ovadb na Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani zoper odgovorne osebe (predsednika vlade, več ministrov, direktorja NIJZ, POP TV, zdravnike, itd…) zaradi suma kaznivih dejanj zlorabe uradnega položaja, povzročitev splošne nevarnosti, nevestnega dela v službi, protipravnega odvzema prostosti, prenašanje nalezljivih bolezni, zloraba osebnih podatkov, goljufije in drugih.

Kazenske ovadbe se nanašajo na ukrepe nošenja mask, razkuževanja, karantene, vatirane palčke – etilen oksid, COVID dodatki, itd.). Prav tako pa se zbirajo podatki še za več kaznivih dejanj.

Želimo si, da bi Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani v sodelovanju s Policijo z nadaljnjim zbiranjem obvestil in dokazov potrdilo naše sume kaznivih dejanj. Z vsebino kazenskih ovadb so bila v vednost seznanjena tudi ostala tožilstva v Sloveniji. Verjamemo, upamo in želimo si, da pošteno raziščejo in primerno ukrepajo.

Zahvaljujemo se Damjani, da je tako zelo pogumna, da se javno izpostavlja in deli zelo koristne informacije vsem svojim sledilcem. Vsem vam pa priporočamo, da tudi sami raziskujete in ne obupajte, bodite močni in vztrajni, saj prihajajo časi, ki bodo sicer nekoliko drugačni, vendar smo prepričani, da bo zmagala resnica, pravica, poštenje in sile svetlobe.”

Da ne bo kdo od nas rekel, da javna uprava ne dela za nas, ljudi, javnost. Zdaj dela. Hvala vam. Hvala, da ste.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Tags: carosuel

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
3869 shares