Kaj je nurnberški proces 2021?

Kaj je nurnberški proces, o katerem govorijo vsi razen množičnih medijev, ki so le piar zločincev, ki se nahajajo v Svetovnem ekonomskem forumu, Svetovni zdravstveni organizaciji, Davosu, Gaviju in v posameznih vladah držav po vsem svetu.

Prijateljica sodnica nam pomaga razumeti, takole gre:

1. V vsaki državi posamično se vložijo kazenske ovadbe zoper posameznike, ki so generatorji današnjega zla.

2. Ker se nekako pričakuje, da države same ne bodo procesirale teh ovadb, in jih bodo zavrgle (to trenutno delajo pri nas in še kje) – se šele takrat dobi podlaga za …

3.- ovadbo na mednarodnem kazenskem sodišču (v Haagu). Tam šele tožilec prevzame zadevo in odpre preiskavo, in če odloči tako, potem pride do sojenja. Če bo tam kdo obsojen, bo tudi končal v zaporu, ali pa bo ves čas nekje na begu (ker jurisdikcija izvršitve sodbe sega na vsa (Skoraj vsa) ozemlja). In – šele, če se tudi tam nič ne premakne (če tožilec ne začne preiskave, Izrael je bil prvi, ki je tam zahteval preiskavo glede na cepilni program in to agendo, pred mesecem dni), obstaja pravna …

4.- možnost, da se naredi čisto svoje sodišče – a to je res skrajnost, in vprašanje je, kako se jo da izpeljati. A da se, saj je bil prvi Nuremberg ravno tako sodišče.

Razlika med tistim takrat in danes pa je v tem, da so se takrat države dogovorile za takšno sojenje in so sklenile pogodbo o ustanovitvi takega sodišča, danes pa države za kaj takega niso zainteresirane oz. te vlade, vseh držav na svetu trenutno niso … če pa spremenijo mnenje in voljo obstaja možnost, da se naredi tudi tako sodišče.

Vsekakor ima vsaka država veliko svojih obtožnic za procesirat. In dogaja se povsod po svetu, kako pa se razvijajo procesi, pa trenutno bolj slabo kot dobro (ampak imamo posamezne zmage).

Torej, tisto, kar naj bi se zgodilo novembra, bo po mojem vedenju v Nemčiji, proces zoper Drostena, verjetno bodo še drugi, saj je vloženih mnogo tožb in mnogo kazenskih ovadb. A vse ovadbe morajo čez roke tožilcev, v vseh evropskih državah. Zato o kazenskih procesih še ni informacij. Kar je zdaj napovedano na sodišču v Nemčiji, je zasebna tožba, v Haagu pa še ni šlo skozi roke tožilca. Samo sprejel je na znanje ovadbo iz Izraela in mogoče še katere države. Te ovadbe sploh še niso na seznamu procesov na Mednarodnem kazenskem sodišču ( ICC).

Borimo se do konca.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
385 shares