Kaj morate vedeti o cepivu, ki v resnici ni cepivo

Cepiva, s katerimi želijo precepiti celotno svetovno prebivalstvo, niso ‘approwed’ – splošno sprejeta. Z drugimi besedami, ‘cepiva’ še nimajo popolnega dovoljenja za uporabo, so le ‘cepiva’, na katerih piše, da se jih lahko uporabi le v sili. Na primer, ameriška FDA (Food and Drug administration), ki naj bi služila javnosti, skrbela za varnost hrane in zdravil ter cepiv (v 60 odstotkih je financirana s strani farmacevtskih podjetij!) je za tri cepiva dala dovoljenje, da se jih lahko uporabi v sili. Pfizer-BioNTech, Moderna and Johnson & Johnson. Ob tem naj povemo, da je v vrsti že 200 novih podjetij, ki s strani WHO (Svetovna zdravstvena organizacija) čakajo na dovoljenje za uporabo svojih cepiv. Precepiti svetovno populacijo je dober biznis, podjetja tekmujejo kot nora. Zato se drenjajo pred vrati legalizacije.

‘Cepiva’ niso dovolj klinično preizkušena, njihov preizkušanje bi moralo trajati vsaj do leta 2024, opozarjajo strokovnjaki. Ko sem brskala za podatki o stranskih učinkih, sem naletela na dnevnik/javni blog francoskega zdravnika bolnišnice Colet, dr. Umlila, natančneje s CTIAPA – s Teritorialnega centra za neodvisno informacijsko in farmacevtsko svetovanje – BOLNIŠNI CENTER ČOLET, Francija. Na blogu lahko preberemo poročanja o stranskih učinkih ‘cepiv’ za obdobje od 4.1. do 26.3. 2021. Manjkajo podatki za ves mesec april. Poročilo je bilo objavljeno 9. aprila, posodobljeno pa 15. aprila 2021. Vseh ‘cepljenih’ v Franciji do sedaj naj bi bilo:

Več kot 8.513.000 injekcij z zdravilom COMIRBNATY (BioNTech – Pfizer)

Več kot 801.000 injekcij s COVID-19 VACCINE Moderna

Več kot 2.454.000 injekcij s COVID-19 VACCINE AstraZeneca.  

Stranski učinki

Gre za cepiva BioNTech/Pfizer, Moderna in AstraZeneca. Na tej strani /vir spodaj) imate tudi posamične primere ‘cepljenih’ ljudi. Gre za podatke iz javnega dnevnika zdravnika, ki dela v bolnišnici Colet.

O cepivu BioNTech – Pfizer

“Osredotočite se na resne škodljive učinke, znane kot” posebno zanimive “”:Kardiomiopatija, ki jo povzroča stres (3), Koronarna arterijska bolezen (ishemična srčna bolezen) (54), Srčno popuščanje (84), Miokarditis (7), Motnje srčnega ritma (323), Multiformni eritem (2), Vaskulitis (15), Akutne bolezni jeter (20), Kap (167), Pljučna embolija (77), Hemoragična bolezen (111), Ishemija okončin (55), Trombocitopenija (18), Globoka venska tromboza (120), Artritis (26), Diabetes na splošno (19), Anosmija ali agevzija (5), Splošni napadi (50), Meningoencefalitis (3), Aseptični meningitis (2), Paraliza obraza (62), Guillain-Barréjev sindrom (2), Akutna ledvična odpoved (15), Sindrom akutne dihalne stiske (8)

Umrljivost zaradi vseh vzrokov ( 386 )

COVID-19 (124)

Dežurna preobčutljivost in anafilaksija II in III (53)

“Napake pri zdravljenju”:

Uporaba napačnega odmerka (30)Neustrezen urnik dajanja (11), vključno (1) s povezanimi resnimi neželenimi učinki, , Težava s pripravo izdelka (8), vključno (1) s povezanimi resnimi škodljivimi učinki, Neustrezno mesto / pot uporabe (8), vključno (4) s povezanimi resnimi neželenimi učinki

Druge okoliščine (1)

” Poudarki ” :

“Neželeni učinki, ki so že opaženi in pod nadzorom”:

Trombocitopenija / Imunološka trombocitopenija / spontani hematomiSkodle, Arterijska hipertenzija, Motnje srčnega ritma, Diabetični zapleti, Neuspeh cepiva, Guillain-Barréjev sindrom

O cepivu Moderna

“Resni neželeni učinki, znani kot” posebni interes “”:

Konvulzije / mioklonus (9), Motnje srčnega ritma (12), Nenadna smrt ( 6 ), Kap (9), Trombembolija (9), Anafilaktična reakcija stopnje II in III (4), Diabetes (2), Paraliza obraza (5), Srčno popuščanje (1), Krvavitev (2), Neuspeh cepiva (1), Pljučnica (1), Cervikalni mielitis (1)

“Napake pri zdravljenju”:

Neustrezen urnik upravljanja (3), Napaka na skrbniškem spletnem mestu (1), Napaka navedbe (1) s povezanimi resnimi škodljivimi učinki

” Poudarki ” :

Omenjene so zlasti žilne motnje, kot so arterijska hipertenzija, motnje ritma, reakcije tipa reaktogenosti (slabo počutje, sindrom gripe), hudi primeri trombemboličnih dogodkov itd.

Glede cepiva AstraZeneca

“Osredotočite se na resne škodljive učinke, znane kot” posebno zanimive “”:

Kap (33), Trombocitopenija (16), Motnje srčnega ritma (32), Miokardni infarkt (10), Intro-srčni tromb (1), Pljučna embolija (PE) (33), Cerebralna venska tromboza (9), Splanhnična venska tromboza (3), Globoka venska tromboza brez PE (50), Mioperikarditis (2), Meningoencefalitis (2), Krči (10), Periferna paraliza obraza (7), Guillain-Barréjev sindrom (1), Anafilaktična reakcija stopnje II (5), Anosmija / ageusia (6)

Smrt ( 45 )

“Napake pri zdravljenju”:

Neustrezen urnik upravljanja (2)

” Poudarki ” :

“Novi neželeni učinki pod nadzorom”:

Krvavitev iz sluznice (predvsem podplutbe in krvavitve iz nosu) Skodle, Herpetična reaktivacija

Smrt zaradi nekrotičnega fulminantnega hepatitisa, povezana z reaktivacijo virusa Herpes simplex tipa 1.

“Neželeni učinki, ki so že pod nadzorom”:

Gripi podobni sindromi, Zvišanje krvnega tlaka, Dispneja in astma, povezana s primeri gripi podobnih bolezni, Trombembolični dogodki, Tromboza velikih ven, ki so netipične glede na njihovo lokacijo. “

Vprašanja in ‘informed consent’ob cepljenju

Vas ob ‘cepljenju’ seznanijo z vsemi temi podatki? Vas seznanijo, da za vse stranske učinke prevzemate odgovornost za svoje zdravje sami? So vas kjer koli natančno seznanili z vsemi temi podatki, ki jih imamo trenutno na voljo? Za to, kaj bo z vašim telesom po odmerku ‘cepiva’, odgovarjate sami. Za to ne bo odgovarjal zdravnik, ki vas je cepil, ne vlada in ne proizvajalec cepiva. To morate razumeti.

VENDAR POZOR! Obstaja ‘informed consent’, to je, ko mora zdravnik tistega, ki se zdravi ali cepi, seznaniti z vsemi informacijami o cepivu ali zdravljenju, ta pa se na podlagi tega odloči. Če vam zdravnik pri cepljenju ne pove vsega, je odgovoren za vse, kar se z vami zgodi po cepljenju – za stranske učinke. Če vam zdravnik kar koli zamolči, odgovarja za to, vi pa ga lahko osebno tožite za odgovornost. Prilagam pomembno vsebino Alenke Nemanič, ki se je o tem pogovarjala s svojo odvetnico, citiram:

“Včeraj sem bila pri odvetnici. Povedala mi je, da ker smo v EU, vsak zdravnik 15 let po cepljenju odgovarja zasebno za to, če ne poda VSEH informacij v povezavi s cepljenjem. Nisem je uspela vprašat, katera EU direktiva o tem govori, rekla pa je, da zdravniki to podpišejo. To velja tudi za obvezna cepljenja v Sloveniji. Gre za zasebno odgovornost in ja, zdravnica, ki mi ni povedala vseh možnih učinkov, ni mi bila podana informirana privolitev (informed consent), bo za škodo OBEH mojih sinov zaradi cepljenja, ODGOVARJALA ZASEBNO!!! Enako velja za vse, ki ste se že cepili ali se boste cepili proti covidu. Zdravnik vam mora povedati VSE: – cepivo je eksperimentalno, ker je v 4. fazi eksperimentiranja – proizvajalec ali država ne odgovarjajo za škodo, temveč cepljeni – cepivo je genska terapija, ki bo spremenila da vaše celice proizvajajo spike protein – ne vedo, ali bo vaše telo kadar koli nehalo proizvajat spike protein – povedati vam morajo za učinek ADE (Antibody-dependent enhancement) – v navodilih piše, da je potrebno spremljat stranske učinke necepljenih, ki so bili v stiku s cepljenimi – obstaja študija, da je spike protein dejansko zelo hud strup za človeka, sploh pa če je v velikih količinah, kot se bo to zgodilo če ga proizvajate sami – navesti mora vse stranske učinke, navedene v navodilih in tiste, ki so se že pokazali med 4. fazo eksperimentiranja – povedati vam morajo, kako bodo sanirali vsak posamezen stranski učinek – navesti mora, kakšne so posledice možnosti obolenja; če oboliš kakšne so posledice; in kakšna je verjetnost posledic pri cepljenju glede na to, da je približno 1% vseh stranskih učinkov poročano v sistem – navesti mora, kakšna je alternativna preventiva pri bolezni in kakšno je pravilno zdravljenje Če KARKOLI od tegale NI pacientu predstavljeno in pacient doživi škodo zaradi tega, ima vsak cepljeni 15 let od injiciranja čas, da zasebno iztoži zdravnika, zaradi ne podanih VSEH informacij, ki so zdravnikom na voljo. Tudi če ste podpisali, da se strinjate s podanimi informacijami, dejansko ste se strinjali samo s PODANIMI informacijami, ki ni nujno, da so bile VSE informacije. Tožba gre zaradi NEPODANIH VSEH informacij. To si je potrebno zapomnit! Tole podelite med cepljene, necepljene in predvsem zdravnike, da se ne bodo več norca delali iz zdravja ljudi.”

VIR: https://edition.cnn.com/2021/04/29/health/fda-approval-covid-19-vaccines-explainer/index.html

VIR: http://ctiapchcholet.blogspot.com/2021/04/ – spletni dnevnik zdravnika bolnišnice Cholet

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
1850 shares