Nekaj grozljivih dejstev o tem, kdo so ljudje, ki vodijo svetovno igro

Gospod Anthony Stephen Fauci je ameriški zdravnik, imunolog, direktor ameriškega Nacionalnega inštituta za alergije in nalezljive bolezni (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) in glavni medicinski svetovalec ameriškega predsednika. Gospod je sporen zaradi več razlogov, zelo pomenljiva pa sta dva podatka. Poznamo ga že iz časov izbruha aidsa, ne v lepi luči, sila zanimivo pa je to, da gospod dela tudi na področju raziskav, ki mu pravijo “gain of function”, ko znanstveniki poskušajo povečati škodljiv potencial virusa, kjer ga naredijo bolj prenosljivega. To je Fauci do leta 2014 počel v ZDA, nakar je ameriška vlada tovrstno področje raziskav prepovedala, Fauci pa se je preselil na Kitajsko, natančneje v Wuhan. Odtod tudi razmišljanja o covidu 19 in možnost, da je bil ta ustvarjen umetno.

Zanimivo je tudi dejstvo, da je Fauci lastnik veliko patentov, med drugim tudi za cepivo Moderna, ki se trenutno vbrizgava v svetovno populacijo. Gospod bogati.

Zanimivo je to, da ljudje, ki se jih svetovno cepi, nevede sodelujejo v eksperimentu, medtem ko smo drugi necepljeni v bistvu kontrolna skupina.

O cepivih, ki to niso, nimamo nobenih podatkov o dolgoročni varnosti. Nimajo dovoljenja za normalno uporabo, temveč le za uporabo v sili.

Cilj vsega tega genocida/svetovnega škandala, pri katerem so žrtve vsi prebivalci sveta, sta cepljenje in nadzor.

Proizvajalci cepiv niso objavili nikakršnih dokazil o tem, da so premostili težavo s cepivi povečanega pospeševanja bolezni. Poskuse z mrna so delali pred tem na živalih, v letoma 2005 in 2012; kot je znano, so vse živali umrle predvsem zaradi citokinskega viharja, ko so živali prišle v stik z naravno različico virusa. Njihov imunski sistem je povzročil ta vihar.

Christian Drosten, ki je pravzaprav nekakšen nemški Fauci, je nemški virolog. Raziskovanja nemškega odvetnika dr. Reinerja Fuellmicha Drostenovo izobrazbo postavljajo na laž, kajti Drosten po njegovih besedah ni strokovnjak za nalezljive bolezni. Ta človek je 22. ali 23. januarja 2020, ko je WHO že razglasila nevarnost mednarodnih razsežnosti na področju zdravja, imel sestanek s stroko, kjer so na sestanku ugotovili, da nimajo nobenih primerov okužbe. Da številke niso alarmantne in zakaj WHO razglaša nevarnost. Čez 14 dni na naslednjem sestanku je Drosten že imel neverjetno število primerov okužb, ki jih je dobil s svojimi PCR testi, ki so bili s strani nobelovca in izumitelja tega testa Karyja Mullisa (ki je umrl avgusta 2019) jasno opredeljeni za uporabo v znanstvene namene in nikakor za diagnosticiranje! Ta test naj ne bi prav ničesar povedal o infekcijah/okužbah.

Tudi Javna zdravstvena agencija v Frankfurtu je javno dejala, da vse, kar se dobi z več kot 24 cikli s temi testi, je nepomembno. PCR test ne more ničesar povedati o okužbi, ker ne ločuje med mrtvim in živim virusom. Mrtev virus je ostanek virusa bolezni, ki smo jo uspešno premagali leta prej.

Države so uporabljale od 40 do 45 ciklov, s čimer pa so že nad 24 cikli dobili kar 97 odstotkov lažno pozitivnih testov, na kar je ves čas opozarjal tudi dr. Mike Yeadon. Seveda so potrebovali čim več pozitivnih, da so lahko uspešno implementirali idejo o nujnem cepljenju, ki bo rešilo svet.

Dobra novica je to, da se v ZDA stvari že premikajo v smeri, da bodo odstavili gospoda Faucija.

Prav tako o stranskih učinkih teh genskih cepiv v množične medije pride le okoli odstotek informacij, ocenjujejo strokovnjaki, ki ne sodelujejo s svetovno politiko uvajanja novega svetovnega reda. Cilji tega reda so: uničenje malih in srednjih podjetnikov, redčenje populacije, o čemer so nekateri protagonisti, ki vodijo to zgodbo, povsem javno govorili že leta poprej.

Kaj lahko stori človek na minimalcu ali človek, ki nima plače? Nič. Ne zmore se boriti za svoje pravice, ker se ukvarja le z eksistenco – s tem, kako za hudiča bo preživel sebe in koga drugega. Razmišljajmo!

VIR: https://www.factcheck.org/2021/05/the-wuhan-lab-and-the-gain-of-function-disagreement/

VIR: https://www.bitchute.com/video/eF98McD0bXDH/?fbclid=IwAR3a7W6fujXdItU9lERMn7f3pzjbs0U58V2QAJnIkPmlKVtbuoxH94hfjHk

VIR: https://theprint.in/theprint-essential/what-is-gain-of-function-research-field-back-in-focus-as-covid-linked-to-china-lab-accident/662625/

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
1 share