Niste nori. Ste inteligentni. Imate razvit kritičen um. Zato vidite širše.

Ker ste takoj spregledali prevaro in začutili, da v tej svetovni virusni zgodbi nekaj globoko ‘ne štima’, niste nori, niste kreten, kot vam govorijo ljudje, ki sledijo vsemu, kar vidijo in slišijo skozi propagando, ki poteka prek množičnih medijev. Vaši senzorji so odlični. Vaša intuicija je fantastična. Vaš odnos s seboj je avtentičen. In morda se vam to, da niste bili uspešno socializirani v sistem, končno izplača.

Sramotijo vas in vas žalijo. Zanimivo. Mar ni?

Le zato, ker ne sledite, se ne upognete in ne dovolite, da bi nekdo drug vodil vaše življenje in se odločal o vašem zdravju. Vi ste tistih 20 odstotkov, ki ima kritičen um. Ki razmišljajo s svojo glavo, se zavedajo, da vse, kar gromi iz množičnih medijev, je le propaganda. Vi ste tisti redki, ki ste sposobni povezovati vse, česar ste se naučili v svojem življenju. Ki slišite in vidite ter čutite zanke, ki vaši logiki pravijo: tukaj veliko stvari ne pije vode. Vi ste tisti, ki ne dovolite, da kdor koli ponižuje vašo inteligenco. Saj se ob vseh teh sporočilih, informacijah s strani vlad in medijev počutite kot da se iz vas delajo norca. Ker vidite toliko nelogičnosti, absurdov, neumnosti in napak, da ne zmorete več biti tiho.

Vi ste tisti na vrhu, ne tisti na dnu. Zato si nikar ne dovolite, da vas večina, ki slepo sledi, vas ponižuje in vas sramoti, dotolče. Ah, naj delajo, kar želijo. Naj se zdravijo na tak način – to potrebujejo. Saj veste, da nekateri ljudje sebe za pet minut pomirijo le tako, da ponižujejo druge. Žaljenje in sramotenje namesto dialoga, tega zadnjega očitno ne zmorejo. Ker od vas pričakujejo, da boste sledili kot oni. In to jih moti. Ker sami nimajo orodja, da bi lahko počeli, kar počnete vi. Hvala, da ste. Ljudje prihodnosti.

Kdo so ti ljudje, ki vam pravijo, da ste depresivci z nizko stopnjo izobrazbe (ta je genialna, moram reči)?

Niti ni pomembno v resnici, res ne. So tisti, ki slepo sledijo in ubogajo. Klonijo. Bodisi, ker ne želijo imeti težav ter plačevati kazni, bodisi zato, ker so preleni, da bi razmišljali. So tudi tisti, ki na račun tega, da molčijo, dobivajo dodatke. Razmišljati je zelo zahtevna naloga za marsikoga. Ljudje raje vidijo, da se drugi odločajo za njih, ker sami niso sposobni razmišljati. Kaj šele raziskovati, delati. Groza. Najbolj razvita vrsta na svetu je v resnici najbolj zabita. Uničuje samo sebe.

Neraziskanega življenja ni vredno živeti. Tega se zaveda vsaj 20 odstotkov ljudi.

Hecno je opazovati, kako ta večina nasprotuje tej manjšini, ki edina vidi širšo sliko. Edina razmišlja. Edina raziskuje. Ker želi resnico. In edina toliko ceni svoje življenje in svobodo, da ga niti pod razno ne misli kar predati nekomu drugemu, lutkam v politiki in svetovnim pohlepnežem, ki jih je 0,000001 odstotek, ki se skrivajo za zasebnimi organizacijami kot so WHO, WEF in drugih o katerih ne vemo ničesar. In prav vi ste tisti junaki. Borci prihodnosti. Vi ste tisti, ki mate pogum in jajca. Ki vas ni strah, ker sistem razpada, zato ker vanj niste verjeli niti prej. Tisti, ki ne želijo videti, ne zmorejo tega. Prehudo je, ker se tresejo tla pod nogami, pada iluzija, v kateri so živeli. In tega ne prenesejo. To moramo razumeti.

Pomembno je, da svojo energijo usmerjamo v tisto, kar je smiselno. Kar bo dalo konstruktivne rezultate.

Bodite ponosni na sebe. Ne sramujte se, ko vas zmerjajo s kreteni, teoretiki zarote, norci, norimi ali z bedaki. Bodite ponosni na svojo naravo, na bit, ker ste diamanti. Zmorete in vam je vredno, da se borite. Pa ne zato, da bi se upirali zaradi upiranja samega. Temveč zato, ker vam je toliko mar in ste toliko v stiku s seboj, da veste, kaj je prav in kaj ni. Da veste, ko nekaj hudo ne štima. Ker veste, da ste sem prišli svobodni. Da je narava naša edina avtoriteta. Ker se zavedate, da je vaš dih povezava z vašo dušo in nikomur ne dovolite, da vam ga vzame. In ker veste, da v resnični krizi nikogar ne rabiš z nasiljem, manpulacijo in ustrahovanjem prepričevati, da kriza je. Resnično krizo prepozna vsako bitje. Vsaka žival. In tudi naše telo bi jo, če bi kriza resnično bila.

Bodite ponosni nase. Vi ste tisti, ki omogočate, da razkrinkamo to največjo prevaro zgodovine človeštva. Da razkrinkamo vse ljudi, ki izvajajo zločin proti človeštvu. Raziskujmo, sprašujmo, razmišljajmo, debatirajmo, imejmo dialoge, povezujmo se in bodimo zavezani verodostojnosti in kredibilnosti. Preverjajmo, preden kaj objavimo ali izrečemo. Brskajmo za tem, česar v množičnih medijih ni. Povezujmo se in si pomagajmo. Nas je 99 odstotkov in imamo vso moč. Sledimo toku denarja. Tam, kjer je dim, je tudi ogenj. In za dimno zaveso virusa se dogaja marsikaj. Smo na dobri poti, zato moramo vedeti, da bo propaganda vse hujša. Ne klonimo, v redu je, bojijo se, ker delajo napake in tega se zavedajo.

Povezujmo se v ljubezni. V dialogu. Vem, da ste utrujeni in izčrpani. Ne skrbite, niste sami, vedno več nas je. Vse močnejši smo ter vse več nas je. Oni drugi bodo pritiskali, ker se bojijo nas/resnice. To moramo vedeti. Ne klonimo. Ker na ta svet smo prišli svobodni.

Ljudje, širite te informacije naprej srčnim ljudem, empatom, ki imajo kritični um, vidijo širše. Ne izgubljajte več energije za tiste, ki ne želijo videti, ker so raje v coni udobja in sanjarijo, da bo kmalu vse v redu. Škoda vaše energije. Mi se združujmo in krepimo tako, da se skupaj zoperstavimo svetovnemu zaporu in suženjstvu, ki nam ga pripravljajo.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
12 shares