Nurnberško sojenje 2021 vsem sodelujočim v svetovni virusni prevari – zločinu

Skupina mednarodnih odvetnikov in medicinskih strokovnjakov pod vodstvom nemškega odvetnika dr. Reinerja Fuellmicha je začela sodni postopek proti CDC, WHO in skupini/kliki DAVOS zaradi zločinov proti človeštvu. Vse obtožnice temeljijo na neveljavnih PCR testih, s katerimi so vse države po svetu pridobivale lažno pozitivne rezultate, da bi lahko gradile to lažnivo zgodbo. PCR test ni bil nikdar oblikovan za ugotavljanje patogenov in je nad 35 ciklov popolnoma napačen. Države so opravljale testiranja od 37 do 45 ciklov! Tako so imeli v navodilih proizvajalci teh testov, ki pa jih nadzira CDC. Zanimivo, da je CDC za testiranje precepljenih ukazal le 28 ciklov! CDC zdaj priznava, da je vse nad 28 cikli nezanesljivo in daje okoli 90 odstotkov rezultatov napačnih.

Poleg pomanjkljivih testov in lažnih številk o smrtnosti zaradi covida. 32. člen Ženevske konvencije krši tudi uporaba cepiva, ki to ni. V skladu z 32. členom Ženevske konvencije iz leta 1949 so „pohabljanje in medicinski ali znanstveni poskusi, ki niso potrebni zaradi zdravljenja zaščitene osebe“, prepovedani. V skladu s 147. členom je izvajanje bioloških poskusov na zaščitenih osebah huda kršitev Konvencije. Cepivo ne izpolnjuje petih osnovnih zahtev, da bi se sploh lahko štelo za cepivo! Po definiciji gre tukaj za medicinski eksperiment/poskus.

  1. Ne zagotavlja imunosti na virus
  2.  Prejemnikov cepiva ne ščiti pred virusom
  3. Ne zmanjšuje števila smrtnih primerov zaradi okužbe z virusom
  4. Ne zmanjšuje širjenja virusa
  5. Ne zmanjšuje prenosa virusa

Kršitve Nurnberškega zakonika

Točka 1

Nihče ne sme nikogar prisiliti k medicinskemu poskusu brez njegove privolitve.

A kot vemo, vidimo, slišimo, nas množični mediji, njihovi novinarji, voditelji in uredniki, zdravniki in druge vplivne osebnosti, vabijo na cepljenja z besedili, v katerih je zaznati precejšnjo mero čustvenega izsiljevanja v obliki prebujanja slabe vesti. Vsi mediji in ti ljudje, ki nas pozivajo k cepljenju, ne ponujajo nikakršnih informacij o škodljivih učinkih ali nevarnostih te genske infekcije (to ni terapija). Vse, kar nam pripovedujejo, je, da je cepivo, ki to ni, varno in učinkovito ter da koristi cepljenja odtehtajo tveganja!  Države uporabljajo ustrahovanje, lockdown, prisilo in grožnje, da bi se ljudje cepili. Psihično nasilje. Uvaja se prepoved sodelovanja v svobodni družbi/ v javnem življenju, ki naj bi jo dovoljeval potni cepilni list ali zelena prepustnica!  

Točka 2

Poskus mora biti tak, da daje plodne rezultate v dobro družbe, ki jih druge metode ali načini preučevanja ne morejo pridobiti in ne smejo biti naključni in nepotrebni.

Kot je že povedano v prvi točki, cepivo ne daje dobrih in plodnih rezultatov, smrti in zapletov je preveč, cepivo ne izpolnjuje meril za cepiva in ne nudi imunosti na virus. Obstajajo tudi druga zdravila kot so npr. ivermektin, vitamin D, vitamin C, cink in okrepljen imunski sistem.

Točka 3

Poskus mora biti zasnovan tako, da temelji na rezultatih poskusov na živalih in poznavanju naravne zgodovine bolezni ali drugega preučevanega problema, da bodo pričakovani rezultati upravičili izvedbo poskusa.

Ta genska terapija – (infektiranje) je preskočila poskuse na živalih in je šlo naravnost na ljudi. V raziskavi mRNA, ki jo je uporabil Pfizer – kandidatna študija o mRNA z opicami makaki vrste, ki uporabljajo mRNA BNT162b2, so pri vseh opicah razvili pljučno vnetje, vendar so raziskovalci ocenili, da je tveganje majhno, saj so to bile mlade zdrave opice, stare od 2 do 4 let. Izrael je uporabil Pfizer in Mednarodno sodišče je sprejelo zahtevek, da se 80 odstotkom prejemnikov cepiva, ki imajo vnetje pljuč, vbrizga genska terapija. Kljub temu zaskrbljujočemu razvoju je Pfizer nadaljeval z razvojem mRNA za Covid brez preskusov na živalih.

Točka 4

Poskus je treba izvesti tako, da se izognemo vsem nepotrebnim fizičnim in duševnim bolečinam in poškodbam.

Od uvedbe poskusa in po vseh podatkih CDC VAERS  so v Ameriki poročali o več kot 4.000 smrtnih primerih in 50.000 poškodovanih s cepivi. V EU so poročali o več kot 7000 smrtnih primerih in 365.000 poškodbah zaradi cepiva. 

Točka 5

Nobenega eksperimenta ne bi smeli izvajati, če a priori obstaja razlog za domnevo, da bo prišlo do smrti ali invalidne poškodbe, razen morda v tistih poskusih, kjer eksperimentalni zdravniki služijo tudi kot subjekti.

Glej točko 4.  Na podlagi utemeljenih medicinskih podatkov je treba ugotoviti, da ta genska terapija povzroča smrt in poškodbe. Pretekle raziskave mRNA kažejo tudi na več tveganj, ki so bila v tem trenutnem poskusnem genskem eksperimentu prezrta. Študija iz leta 2002 na beljakovinskih beljakovinah SARS-CoV-1 je pokazala, da povzročajo vnetje, imunopatologijo, krvne strdke in ovirajo izražanje angiotenzina 2. Ta poskus prisili telo, da proizvede te beljakovine, ki podedujejo vsa ta tveganja.

Točka 6

Stopnja tveganja, ki jo je treba prevzeti, ne sme nikoli presegati stopnje, ki jo določa humanitarni pomen problema, ki ga je treba rešiti s poskusom.

Covid-19 ima 98- do 99 -odstotno stopnjo okrevanja! Poškodbe zaradi cepiva, smrti in neželeni stranski učinki genske terapije z mRNA daleč presegajo to tveganje. ZDA in EU so za kmetijsko uporabo prepovedale uporabo “puščajočih” cepiv zaradi študije Marek Chicken, ki kaže, da se pojavljajo “vroči virusi” in njihove različice … zaradi česar je bolezen še bolj smrtonosna. Kljub temu ga je CDC za človeško uporabo prezrl, saj je vedel, da se zaradi uhajajočih cepljenj pojavljajo nove smrtonosne različice. CDC se popolnoma zaveda, da uporaba puščajočih cepiv olajša nastanek vročih (smrtonosnih) sevov. Vseeno pa pa tega niso upoštevali, ko gre za človeka.

Točka 7

Izvesti je treba ustrezne priprave in zagotoviti ustrezne prostore za zaščito poskusnega subjekta pred še tako oddaljenimi možnostmi poškodb, invalidnosti ali smrti.

Priprav ni bilo. Ta genska terapija je preskočila preskuse na živalih. Klinična preizkušanja, da bi se to cepivo sploh lahko uporabilo na ljudeh, bi morala trajati najmanj do leta 2023! Ta cepiva so bila odobrena na podlagi zakona o nujni uporabi in vsiljena napačno obveščeni/ustrahovani/zmanipulirani  javnosti. V ZDA jih ni odobrila FDA.

Točka 8

Eksperiment morajo izvajati znanstveno usposobljene osebe

Politiki, mediji in akterji, ki trdijo, da gre za varno in učinkovito cepivo, za take trditve niso usposobljeni. Propaganda ni medicinska znanost. Mnoga prodajna mesta, kot so Walmart in instant centri za cepiva, niso primerna, prav tako tega ne počnejo osebe, primerno usposobljene  za izvajanje eksperimentalnih medicinskih genskih terapij na javnosti. Samotestiranje v šolah?! Samotestiranje doma?

Točka 9

Med poskusom mora biti človeški subjekt svoboden, da poskus zaključi, če je dosegel fizično ali duševno stanje, v katerem se mu zdi nadaljevanje poskusa nemogoče.

Kljub negodovanju/nestrinjanju več kot 85.000 zdravnikov, medicinskih sester, virologov in epidemiologov, eksperiment še ni končan. To medicinsko osebje cenzurirajo in diskreditirajo. Poteka veliko poskusov spreminjanja zakonov, da bi lahko nemoteno vsilili cepiva. To vključuje obvezno in prisilno cepljenje. Poskusni posnetki posodabljanja so predvideni vsakih 6 mesecev, ne da bi upoštevali vse večje število smrtnih primerov in poškodb, ki jih je že povzročil ta poskus. 

Točka 10

Znanstvenik mora eksperiment kadar koli končati, če obstaja verjeten vzrok za poškodbo ali smrt.

Podatki statističnega poročanja jasno kažejo, da ta poskus povzroča smrti in poškodbe, vendar politiki, farmacevtska podjetja in tako imenovani strokovnjaki ne poskušajo preprečiti nadaljevanja te norije.

VIR: https://breaking-news.ca/the-new-nuremberg-trials-2021-please-share-this-info/

VIR: javni pogovori dr. Fuellmicha s strokovnjaki z vsega sveta https://www.youtube.com/channel/UC_cHEF6ZeJU9ZlhXANwAUhQ

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
22 shares