Svet in Slovenija potrebujeta povsem drugačne ljudi

Ne razumem. Mar ljudje resno mislijo, da je v Sloveniji problem samo vlada? Gre za svetovno agendo, vlada le sodeluje. Enako bi sodelovala katera koli druga vlada pri nas. Morda z manjšimi ali večjimi odmiki, generalno pa v globini enako. Navzven drugače, to sem prepričana, tukaj mislim na komunikacijo/naracijo propagande.

Res pa je, da za to lažnivo pandemijo, za katero sploh ne razumem, da ji še kdo naseda danes, vsak na oblasti vsiljuje svoje interese, ki se nanašajo na lokalno. Torej, moramo biti osredotočeni in pozorni še bolj. Kaj se dogaja v tej dimni zavesi lažne pandemije in za njo. Svetovni vpliv na lokalno in le lokalno.

Potrebujemo popolnoma nove ljudi, čisto nov koncept. Koncept, ki se ne nanaša le na lokalno, temveč na svetovno dogajanje. To, kar je pri nas na voljo zdaj, je preživeto. Ne deluje in ne bo delovalo. Potrebujemo povsem nove ljudi, z novim načinom razmišljanja, delovanja. Ti, ki so na voljo, so premalo, nimajo prave duhovne in čustvene širine. Svet gre na višjo raven, za katero ti profili niso več dovolj. So preozki, jih zmanjkuje na vseh področjih. Ne zmorejo, prekratki so. Nimajo vseh dimenzij. Odklenkalo jim je. Preživeti so. To se čuti na vsakem koraku. Ker vsi ignorirajo širšo sliko.

Mi smo le del svetovne slike, v tem hipu velike lažnive pandemije, s katero nas želijo popolnoma pokoriti in zasužnjiti. Potrebujemo ljudi, ki to razumejo. Ki vidijo svetovno/širšo sliko. V opcijah, ki jih imamo na voljo, jih zaenkrat ne vidim. Ni jih. Ne zavzemajo stališč okoli najpomembnejše teme. Nihče ni jasno zavzel stališča do lažnih PCR testov, na katerih je zgrajena vsa zgodba! Nihče se ni opredelil do dela dr. Reinerja Fuellmicha in nurnberških 2021 procesov. Do plandemije/velike prevare/velikega natega/genocida, kakor vam je ljubo. Taki, ki ignorirajo največje probleme, so zame licemerji in nimajo kaj iskati med tistimi, ki vodijo državo. Vse sovraštvo se zliva na vladajočo skupino pri nas, kot da ljudje ne želijo videti globljega problema. Ta svet je tako ponarejen, da večina ne prenese resnice. Gre za bistveno večje, globlje in širše stvari. In to je najpomembnejša točka, s katere moramo začeti gledat, drugače ne bomo zvozili.

Star sistem je preživet. Odklenkalo mu je. Čutim kot da se želim obleči v pretesna oblačila. Prerasli smo ga. Ne bo deloval, končano je. Zgraditi je treba novo družbo.

Nove volitve ne bodo spremenile ničesar, zato so te misli in upi povsem zgrešeni. Potrebujemo najprej ljudi. Da imamo kaj na izbiro. Sedaj izbire ni. In pomesti z vsem licemerstvom/hinavščino, v katerem se prenarejajo in ignorirajo lažno pandemijo.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Foto: Alen M.

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
3501 shares