V Čilu za zaveso plandemije pripravljajo zakon, s katerim bodo lahko staršem odvzeli otroke v smislu, da bo za njih odgovorna vlada

Sliši se kot Brave New World, mar ne?

Trenutno stanje v Čilu po besedah odvetnice za človekove pravice Natalie Ravanales je alarmantno.

Za dimno zaveso smrtonosnega virusa se v resnici odvija popolna izguba pravic in teptanje ustave. Nihče več ne upošteva ustavnih zakonov, pravi Ravanalesova.

“Ljudje so v popolnem lockdownu, ven gredo lahko dvakrat na teden po dve uri, da nakupijo hrano, medtem pa jih nadzoruje vojska, ki je na ulicah tudi s tanki. Povsem običajno je, da te vojak vpraša po dovoljenju za ven. Ves čas, tako kot v Urugvaju, poročajo le o smrtonosnem virusu, ki to sploh ni, in strašijo ljudi. Najhuje pa je to, da izkoriščajo dimno zaveso virusa in ustrahovan narod za uvedbo dveh zakonov. Ljudje ne upajo na ulice, med vsemi odvetniki se samo jaz borim in vlagam obtožnice. Ustrahovanje in totalitaristična vlada sta povsem paralizirala ljudi. So tiho.”

V Čilu imajo vojaško diktaturo, pravi Ravamalesova. Delujejo z roko v roki z WHO, pod pretvezo ‘sanitary emergency’ uničujejo državo tudi tako, da na zelo nujne operacije pustijo čakati 20 tisoč ljudi! Situacija v Čilu je naravnost strašljiva.

Vlada bo prevzela skrbništvo nad otroci

Pripravljajo se na sprejem zakona, po katerem naj bi vlada namesto staršev in drugih uradnih skrbnikov, postala skrbnik otrok. To v vsakdanu pomeni, da bo vlada lahko potrkala na vrata vsakogar in mu pod pretvezo kakršnega koli razloga, odpeljala otroka. Odvetnica Ravanalesova je prepričana, da jih bodo tako peljali na prisilno cepljenje (to ni cepljenje, to je genska infekcija, ne genska terapija kot ji pravimo).

Evtanazija

Ravno tako je v pripravi Zakon o evtanaziji, s čimer bi eventuelno zdravniki dobili pravico, da se lahko sami odločijo, koga bodo usmrtili.

Situacija v Urugvaju je podobna – Ustvarjajo farmakološki apartheid, tega sploh več ne skrivajo ali pojasnjujejo, temveč samo delajo samovoljno.

Plandemija je pokazala, da gre za enako agendo v vseh državah in stvari so ušle iz rok. V vseh državah po svetu so sistematično kratene državljanske pravice in svoboščine. Edino, kar imamo, je splet in družabna omrežja, ker množični mediji le razširjajo propagando in laži o virusu. Moramo se povezovati in deliti verodostojne in kredibilne informacije. Zločin proti človeštvu moramo ustaviti. Splet in družabna omrežja so pomembni. Tako lahko pripovedujemo tisto, česar množični mediji ne. Predvsem pa pazimo, kakšni zakoni se sprejemajo v ozadju plandemije. Šok terapija vedno skriva prave interese. Čile je lahko ‘template’ za evropske države.

VIR: Intervjuji z odvetniki, dr. Reiner Fuellmich: Special Session International Legal Offensive, part One: https://www.youtube.com/watch?v=i_5Y3QMyEI8&t=6043s

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
1838 shares