V Čilu za zaveso plandemije pripravljajo zakon, s katerim bodo lahko staršem odvzeli otroke v smislu, da bo za njih odgovorna vlada

Sliši se kot Brave New World, mar ne?

Trenutno stanje v Čilu po besedah odvetnice za človekove pravice Natalie Ravanales je alarmantno.

Za dimno zaveso smrtonosnega virusa se v resnici odvija popolna izguba pravic in teptanje ustave. Nihče več ne upošteva ustavnih zakonov, pravi Ravanalesova.

“Ljudje so v popolnem lockdownu, ven gredo lahko dvakrat na teden po dve uri, da nakupijo hrano, medtem pa jih nadzoruje vojska, ki je na ulicah tudi s tanki. Povsem običajno je, da te vojak vpraša po dovoljenju za ven. Ves čas, tako kot v Urugvaju, poročajo le o smrtonosnem virusu, ki to sploh ni, in strašijo ljudi. Najhuje pa je to, da izkoriščajo dimno zaveso virusa in ustrahovan narod za uvedbo dveh zakonov. Ljudje ne upajo na ulice, med vsemi odvetniki se samo jaz borim in vlagam obtožnice. Ustrahovanje in totalitaristična vlada sta povsem paralizirala ljudi. So tiho.”

V Čilu imajo vojaško diktaturo, pravi Ravamalesova. Delujejo z roko v roki z WHO, pod pretvezo ‘sanitary emergency’ uničujejo državo tudi tako, da na zelo nujne operacije pustijo čakati 20 tisoč ljudi! Situacija v Čilu je naravnost strašljiva.

Vlada bo prevzela skrbništvo nad otroci

Pripravljajo se na sprejem zakona, po katerem naj bi vlada namesto staršev in drugih uradnih skrbnikov, postala skrbnik otrok. To v vsakdanu pomeni, da bo vlada lahko potrkala na vrata vsakogar in mu pod pretvezo kakršnega koli razloga, odpeljala otroka. Odvetnica Ravanalesova je prepričana, da jih bodo tako peljali na prisilno cepljenje (to ni cepljenje, to je genska infekcija, ne genska terapija kot ji pravimo).

Evtanazija

Ravno tako je v pripravi Zakon o evtanaziji, s čimer bi eventuelno zdravniki dobili pravico, da se lahko sami odločijo, koga bodo usmrtili.

Situacija v Urugvaju je podobna – Ustvarjajo farmakološki apartheid, tega sploh več ne skrivajo ali pojasnjujejo, temveč samo delajo samovoljno.

Plandemija je pokazala, da gre za enako agendo v vseh državah in stvari so ušle iz rok. V vseh državah po svetu so sistematično kratene državljanske pravice in svoboščine. Edino, kar imamo, je splet in družabna omrežja, ker množični mediji le razširjajo propagando in laži o virusu. Moramo se povezovati in deliti verodostojne in kredibilne informacije. Zločin proti človeštvu moramo ustaviti. Splet in družabna omrežja so pomembni. Tako lahko pripovedujemo tisto, česar množični mediji ne. Predvsem pa pazimo, kakšni zakoni se sprejemajo v ozadju plandemije. Šok terapija vedno skriva prave interese. Čile je lahko ‘template’ za evropske države.

VIR: Intervjuji z odvetniki, dr. Reiner Fuellmich: Special Session International Legal Offensive, part One: https://www.youtube.com/watch?v=i_5Y3QMyEI8&t=6043s

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
1838 shares