V Južnoafriški republiki je cerkev zavzela pozicijo gibanja za svobodo, Namibija je prvo pošiljko PCR testov dobila pred uradno razglašeno pandemijo

Pastor Dr. John Mosepele je dejal, da imajo v republiki veliko ustavno krizo, saj pod pretvezo ‘disaster managementa’ kršijo vse ustavne in človekove ter državljanske pravice.

“Na srečo imamo cerkev, v kateri obveščamo javnost o tem, kaj se dogaja za vsem tem, kar slišijo v propagandi množičnih medijev. Z obtožnicami, ki jih imamo, bomo šli na vrhovno sodišče, ker se na to zdi smiselno, saj gre za kršitev temeljnih pravic in svoboščin državljanov, kar smatramo za najvišjo prioriteto. Ne bomo izgubljali časa z nižjimi sodišči preprosto zato, ker ni več časa. Moramo ukrepati, in to kar se da hitro.”

Število članov gibanja za svobodo je precejšnje, med sabo so povezani po vseh cerkvah v državi. Zavzeli so se na poseben način in s tako energičnostjo, da dobesedno opravljajo delo novinarjev, saj so vsi novinarji množičnih medijev v državi odpovedali. Na splošno so v lockdownu tretje stopnje, imajo policijsko uro, vsa ta pravila pa oblast neprenehoma spreminja, je še povedal pastor Mosepele.

Namibija od WHO dobila pošiljko PCR testov še preden je bila razglašena pandemija s strani WHO

Po besedah Wernerja Getza, industrijskega inženirja, ki se je v Namibijo s soprogo preselil okoli leta 2010 in sodeluje z mednarodno ekipo odvetnikov, ki jo vodi nemški odvetnik dr. Reiner Fuellmich, je WHO 20. januarja 2020 razglasila izredno stanje javnega zdravja mednarodnih razsežnosti. Tri tedne kasneje je v Namibijo pripotovala prva pošiljka Drostenovih PCR testov, kar je presenetljivo hitro, predvsem je zanimivo dejstvo, da so v Namibiji PCR teste dobili pred uradno razglašeno globalno pandemijo, ki jo je WHO naznanila 11. marca 2020.

VIR: Special Session: International Legal Offensive – Part 2 https://www.youtube.com/watch?v=bFB2AA28_q4&t=1890s

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
283 shares