Vlade vam lažejo, pravi Mike Yeadon, nekdanji uslužbenec Pfizerja

V kratkem videu, ki ga ne upam objaviti, ker cenzurirajo vse, kar ni enako temu, kar poročajo množični mediji (propagandno orodje svetovne vlade), Yeadon pove stvari na način, ki resno zaskrbijo.

“Če se vam je vlada zlagala enkrat in ste o tem prepričani, zakaj menite, da vse ostalo ni laž? Izgubil sem znance, prijatelje in delo, ker opozarjam. Ne cepite se z cepivom, ki ni preizkušeno. To je poskus. Nihče ne ve, kaj se bo zgodilo. Krvni strdki so zadostno opozorilo. Ne nosite mask, ker nimajo smisla, niso zdrave. Ne tolerirajte lockdowna, ker lockdown še nikdar ni pomagal pri epidemiji. Okužbe so skoncentrirane na zdravstvene ustanove in v domovih za ostarele, zato noben lockdown nima smisla. Vlade vam lažejo.

Če se ne bomo prebudili zdaj, bo prepozno. Mi lahko to ustavimo, če začnemo zdaj. Lažejo vam, ta zgodba, ki jo pripovedujejo, je neresnična. In če lažejo, potem je zadaj nekaj drugega.

Človek, ki preboli okužbo, je imun vsaj desetletje. Novi sevi so propaganda in ustrahovanje – zato ne potrebujete nobenih novih in dodatnih cepiv, kajti telo prepozna sev in ga uspešno premaga. Lažejo vam. Lažejo vam skorumpirani znanstveniki, ki podpirajo vlade. Zbudite se, dokler še ni prepozno.”

Ne gre za prevod, besedilo sem povzela, kot rečeno, ne upam si objaviti videa, ker mi je youtube že umaknil video, ki ni bil v ničemur nič sporen. Naslov mojega videa je bil: Ustrahovanje bo vse hujše, ker je preveč ljudi spregledalo. Bojijo se nas/resnice. Ta video je mobiliziral kritični um in nas povezoval, zato so ga umaknili. Kot nekdanja novinarka lahko zapišem, da je to nedopustno. To bi moral biti alarm za vse novinarje, ki delajo v medijih in prejemajo denar. Cenzura je legitimna.

Ne dajmo se, vstanimo skupaj in se uprimo svetovnemu terorju, v katerem bo večina od nas postala suženj. To je njihov cilj.

Pripenjam vam oddajo, kjer so gostje v oddaji tri ženske, ki so zaposlene v zdravstvu. Kaj so vse doživljale po cepljenju, in ker so se prebudile, so cenzurirane povsod, zaničevane in ponižane. https://thehighwire.com/videos/they-dont-want-to-see-people-like-us/?fbclid=IwAR22XCbs-816MOTVir6YXVqFveTB8iAVP9rMlgS64-OHXmR5FQVWefdO2AY

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
15055 shares