Cepilni potni list bo združen z mobilno denarnico

V Bruslju so umetno ustvarjeno svetovno situacijo z virusom izrabili kot izgovor za uvedbo zelenega potnega lista. Nič hudega, si marsikdo misli. Pa je res tako? Je res, da to ni nič hudega?

Po njihovem mnenju je covid situacija pokazala, da v Evropi potrebujemo univerzalni digitalni dokument. Do tukaj je večini vseeno, ker večina ljudi, oprostite, ne razmišlja, zato tudi ne razume.

Nevarnost, ki preži na vse nas v smislu popolnega nadzora, pa je, da bodo z zelenim potnim listom združena tudi mobilna denarnica, ki jo promovirajo za ponovni razcvet ekonomije. Mobilna denarnica ne bo shranjevala le podatkov kot so cepilni potni list, temveč tudi ostale dokumente, kot so vozniško dovoljenje, podatki o profesionalni klasifikaciji in finančni podatki. Skratka, vse na enem mestu. Idealno za popolni nadzor državljanov.

Gre za elektronski univerzalni sistem, ki ga nujno zahteva stanje zaradi covida. Digitalna denarnica ima seveda veliko privlačnosti, saj bo lajšala življenje. Z njo bomo lahko denimo najeli avto na letališču, pri čemer se nam ne bo treba ubadati z ljudmi na okencih in s podpisovanjem papirjev o najemu vozila. Krasni novi svet, pa vendar, za kakšno ceno v resnici?

Mobilna denarnica zaenkrat še ni obvezna. Vendar bodo prevladujoče spletne platforme morale poslovati z njo. Več spodaj.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

VIR: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9648861/EU-opens-way-vaccine-passports-digital-wallet-hold-official-ID.html?fbclid=IwAR23tNfDfPJCYpr7MQQjQzrOz4Dkw20NK2qeGT8h_9RLBxmpXgupPn6p2mw

VIR: https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/europe-fit-digital-age/european-digital-identity_en?fbclid=IwAR1qAcFHpUY88CaWV38u4GsDiXEegrK5nSPajzPOzVFO24-CQ2ttL0AvpGc

VIR: https://portal.ieu-monitoring.com/editorial/eu-commission-qa-trusted-and-secure-digital-identity-for-all-europeans/?fbclid=IwAR1Sj6-Vv_PNDqP2fDEGoHT2Fbw6BvRCQKWXD-S8ragj8la4ayO9dm36i-k

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
122 shares