Dobrodošli, sužnji! Če boste pridni, vam bodo morda dali malo okusa po svobodi.

Evropski parlament je odločil, da se s 1. julijem 2021 uvaja digitalni kovidni potni list za vse državljane EU. Medtem ko posamezni guvernerji v Zda jasno in odločno  zavračajo uvedbo digitalnega kovidnega potnega lista, je Evropa veselo pristala na začetek sužnjelastniške družbe.

V nadaljevanju poglavarji Evrope zatrjujejo, da ta kovidni potni list ne sme biti pogoj za prosto gibanje državljanov, prav tako pa naj ne bi veljal kot potni list.

Hm. Čemu ga potem uvajajo? Ne razumem.

Digitalni kovidni potni list, ki to ni, kot pravijo, bo brezplačen, pridobili pa ga bodo lahko cepljeni, tisti, ki so preboleli in tisti, ki so se ravnokar testirali in bili – negativni. Če ga boste imeli, vam nobena država ne bo mogla odrediti karantene ali kakšne drugačnega totalitarnega ukrepa. (Diši po marketingu.)

Medklic: kakšen absurd. V letu in pol nam odvzamejo svobodo, omejijo gibanje, nas stlačijo v zapor, danes pa nam to vračajo z digitalnim kovidnim potnim listom, za katerega pravijo, da to ni. Pa kdo je tu nor? Veste, kdo? Tisti, ki niso spregledali. Ti večino peljejo v brezno. V sužnjelastniški sistem. Še večji absurd je, da smo vse pravice, svobodo, pravico do dela, do življenja, do gibanja, do izražanja mnenj, izgubili  NA PODLAGI NEPRIMERNIH PCR TESTOV, KI NIKDAR NISO BILI NAMENJENI ZA DIAGNOSTICIRANJE OKUŽB. VSE NAD 25 CIKLI JE PRINESLO 97 ODSTOTKOV LAŽNO POZITIVNIH. VSE DRŽAVE SO PCR TESTE ZLORABLJALE S CIKLI MED 40 IN 45! IN TO ZGODBO VEČINA ŠE NAPREJ KUPUJE. Res smo povsem brez zmožnosti razmišljanja, nimamo trohice kritičnega uma. In sedaj nam na podlagi LAŽI, ZAVAJANJA, USTRAHOVALNE PROPAGANDE, PSIHIČNEGA IN FIZIČNEGA NASILJA, VRAČAJO SVOBODO?! Uprizorili so dramo, da so prišli do tega, kar so si postavili za cilj. In večina človeštva je podlegla.

Vlade bodo vedele vse. Kje ste, s kom ste. Kakšen je vaš zdravstveni karton, kje najraje kupujete, in s cepivi vas bodo tudi nadzorovale.

Ste vedeli, da so znanstveniki že zdavnaj razvili metodo nadzora nekaterih živčnih celic preprosto zato, da bi videli, če lahko manipulirajo z obnašanjem živali. Metodo se izvede tako, da se v organizem preko injekcije z virusom vstavi magnetiziran protein. Poskuse na živalih so že opravili. Pravkar pa poteka takšen poskus na človeštvu.

Recimo NE. Vstanimo in recimo NE. Ker z nošenjem mask, s cepljenjem, z vsem, čemur nasedamo, podpisujemo suženjstvo do smrti in uničujemo življenje vsem prihodnjim generacijam ljudi.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

VIR: https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_en

VIR: https://www.rtvslo.si/evropska-unija/digitalno-covidno-potrdilo-potrjeno-v-veljavi-od-1-julija/583524

VIR: https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

VIR: https://www.smithsonianmag.com/innovation/meet-two-scientists-who-implanted-false-memory-mouse-180953045/?no-ist

VIR: https://www.snopes.com/fact-check/magnets-covid-vaccine/

VIR: https://banned.video/watch?id=609d47912fabdb2756bbbb5f

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
1862 shares