Ljudje, ki so člani svetovalnega odbora CDC, so lastniki patentov za cepiva, od farmacevtskih podjetij pa dobivajo denar za raziskave cepiv!

CDC je ameriški Center za nadzor in preprečevanje bolezni. Ta center je prav tako pristojen za nadzor nad učinkovitostjo in varnostjo cepljenja. Po domače: navadnemu človeku ta naziv daje občutek, da je to center, ki skrbi za naše zdravje, nadzoruje, da pri cepljenjih ne gre kaj narobe.

Ta CDC ima svetovalni odbor članov, ki se bo po cepljenju in po stranskih učinkih, ki jih bodo zapisali v uradne evidence, česar zdaj ne počnejo še v popolnosti, temveč je zapisanih le odstotek stranskih zaskrbljujočih učinkov, odločil, ali se bodo nova cepiva vključila v cepilni načrt – za zdaj jih uporabljajo pod oznako ‘uporaba v sili’. Silo so umetno uprizorili z lažnimi pcr testi.

Tisto, kar je alarmantno in bi nas moralo torpedirati v zrak, je to, da ima precej članov tega odbora v lasti patente, več kot 50, ki so povezani s cepljenji! To še ni vse! Ti ljudje redno prejemajo denar od farmacevtskih podjetij, ki ta cepiva izdelujejo. Ne za patente, temveč za raziskave. Ti člani odbora potem odločajo, katero cepivo gre na trg!

Ti ljudje, ki sedijo v svetovanem odboru, bi morali biti neodvisni. Niso. Namesto tega od farmacevtskih podjetij prejemajo denar neposredno.

Več na povezavi: VIR: https://uncutnews.ch/mitglieder-der-us-behoerde-cdc-besitzen-mehr-als-50-patente-im-zusammenhang-mit-impfungen/

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
467 shares