Ljudje, ki so člani svetovalnega odbora CDC, so lastniki patentov za cepiva, od farmacevtskih podjetij pa dobivajo denar za raziskave cepiv!

CDC je ameriški Center za nadzor in preprečevanje bolezni. Ta center je prav tako pristojen za nadzor nad učinkovitostjo in varnostjo cepljenja. Po domače: navadnemu človeku ta naziv daje občutek, da je to center, ki skrbi za naše zdravje, nadzoruje, da pri cepljenjih ne gre kaj narobe.

Ta CDC ima svetovalni odbor članov, ki se bo po cepljenju in po stranskih učinkih, ki jih bodo zapisali v uradne evidence, česar zdaj ne počnejo še v popolnosti, temveč je zapisanih le odstotek stranskih zaskrbljujočih učinkov, odločil, ali se bodo nova cepiva vključila v cepilni načrt – za zdaj jih uporabljajo pod oznako ‘uporaba v sili’. Silo so umetno uprizorili z lažnimi pcr testi.

Tisto, kar je alarmantno in bi nas moralo torpedirati v zrak, je to, da ima precej članov tega odbora v lasti patente, več kot 50, ki so povezani s cepljenji! To še ni vse! Ti ljudje redno prejemajo denar od farmacevtskih podjetij, ki ta cepiva izdelujejo. Ne za patente, temveč za raziskave. Ti člani odbora potem odločajo, katero cepivo gre na trg!

Ti ljudje, ki sedijo v svetovanem odboru, bi morali biti neodvisni. Niso. Namesto tega od farmacevtskih podjetij prejemajo denar neposredno.

Več na povezavi: VIR: https://uncutnews.ch/mitglieder-der-us-behoerde-cdc-besitzen-mehr-als-50-patente-im-zusammenhang-mit-impfungen/

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
467 shares