Študija, ki bi dokazovala, da cepiva preprečujejo bolezni ali okužbe, ne obstaja. Vse je le domneva, ki ne drži.

Pediater, ki dela na Manhattnu in na Long Islandu, in je eden redkih, ki ga farmacija ni uspela podkupiti oziroma je eden redkih ljudi, ki dela po svoji vesti – da pomaga ljudem/otrokom. V 18 minutah pojasni sestavo cepiv, kako delujejo na otroke in nam pojasni, zakaj so necepljeni otroci, ki jih opazuje že 20 let v svoji praksi, daleč najbolj zdravi otroci med vsemi. Pri svojem zdravljenju otrok so ga okoliščine vedno več bolezni otrok pripeljale do tega, da je temeljito začel raziskovati cepiva. Med cepljenimi otroci zaznava porast avtizma, avto imunih bolezni in težav pri učenju ter možganskih motenj, vse to pa je povezano z neraziskanimi sestavinami v cepivih. Ne novih, v klasičnih.

Cepiva so ustvarjena na način, kot so zdravila, ki pridejo v možgane in prebijejo krvno možgansko pregrado. Farmacija si je prizadevala, da bi naredili zdravila, ki so zmožna prebiti krvno možgansko pregrado in priti v možgane.

Posamezni elementi v krvi ne smejo in tako ne morejo priti v možgane, zato imamo krvno možgansko pregrado. Te elementi vključujejo viruse, bakterije, klice in zdravila! Farmacijo pa je seveda zelo zanimalo, kako ustvariti zdravilo, ki bo prešlo čez krvno možgansko pregrado, da bi lahko prišlo v možgane. Zato so v farmaciji pričeli z uporabo nanodelcev, zelo majhnih delcev, ki se trdno vežejo na zdravilo. Poskusi na živalih so pokazali, da nanodelci, ki so trdno pritrjeni na zdravilo, dejansko omogočijo, da zdravilo pride v možgane živali. Potem so si izmislili še emulgator/aditiv, ki se meša z vodo in maščobo, da bi pospešili ali povečali možnost, da zdravilo pride do možganov. Ta se je vezal na nanodelec, ki pa je bil trdo vezan z zdravilom. Dokazali so, da so možnost, da neko zdravilo pride v možgane, z aditivom povečali za 20 krat! Kar je najhuje, šele sledi: CEPIVA SO NAREJENA ENAKO, PO ISTEM MODELU. Virusi in bakterije so vezane na nanodelec aluminij, ta ima možnosti , da pride v možgane, to možnost pa so povečali z aditivom kot je sorbitol, ki pa se močno veže na aluminij, ki je trdno vezan na cepivo,  in tako poveča možnost vdora v možgane.  

Postavlja se vprašanje.

Če je model cepiva enak modelu zdravila, s katerim si farmacija prizadeva priti v možgane, ali je možno, da sestavine cepiv pridejo v možgane naših otrok?

Dobili smo odgovor, zakaj vse več staršev nemočno gleda propadanje svojih otrok, ki so jih cepili, čeprav zdravniki in pediatri brezkompromisno zavračajo idejo, da gre za povezavo s cepivi. Isto trdijo tudi znanost, vlade in mediji.

Hop. In pridemo do resnice! Problem je, da o tem ni narejena nobena raziskava.

Ni raziskav, so le domneve in konsenz o cepivih, če pa so, in to povsem neprimerne, ki trajajo največ do 14 dni, jih delajo le proizvajalci cepiv.

Vse razskave, ki jih delajo prozvajalci cepiv (noro, ne), trdijo, da so cepiva varna. Vendar ne obstaja niti ena sama raziksava o tem, ali gre aluminij v možgane otrok? Ali aluminij s seboj v možgane pripelje tudi ostale sestavine cepiva, ki v možgane nikakor ne bi smele priti?! Kaj se zgodi, če te sestavine pridejo v možgane? Pride do VNETJA. To lahko vidimo na enem od petih otrok, ki ima težave z učenjem, in v enem od štiridesetih otrok, ki imajo avtizem. Prav tako je vedno več otrok z možganskimi motnjami.

Študije, ali so cepiva varna, v resnici ne obstajajo! Ker jih delajo proizvajalci cepiv in to le od 10 do 14 dni po cepljenju. Prav tako ne obstajajo skupine s placebom!

Stranski učinki cepiv in diktatura farmacije

Proizvajalci cepiv v naprej določijo, katere stranske učinke lahko povežemo s cepivi. Torej, če ima otrok reakcijo po cepljenju, se bo proizvajalec cepiva odločil, ali je to povezano s cepivom ali ne! V praksi to pomeni, če ima otrok reakcijo po petih mesecih po tem, ko je prejel cepivo, proizvajalec in zdravnik rečeta, da to ni povezano s cepivom! Kar pa je nemogoče izreči, saj o tem do sedaj ni bilo narejene niti ene študije, ki bi to dokazovala.

Domneve, konsenz in prepričanja, da so za izbruh ošpic krivi necepljeni otroci

Za to, da necepljeni otroci povzročajo epidemijo, NI DOKAZOV. NI ŠTUDIJ O TEM. Gre le za prepričanja, domneve in nek splošen konsenz.

Zakaj je o tem konsenz, ki ne temelji na študiji?

Ker so nam povedali, nam vbili v glavo, brez ene same študije na tem svetu, da cepiva preprečujejo prenos klic, proti katerim so otroci cepljeni.  Vendar pa so študije, ki trajajo največ do 14 dni, pokazale, da cepljeni otroci prav tako prenašajo klice, da cepiva tega ne preprečijo! Cepljeni otroci še zmeraj prenašajo bolezni, le da so ravno zaradi konsenza krivi necepljeni otroci. To ni nobena znanost, ker ne obstaja nobena študija o tem.

ZNANOST DO SEDAJ ŠE NI DOKAZALA, DA BI CEPIVO ZMANJŠALO ALI ODPRAVILO OBSTOJ ORGANIZMOV V NAŠIH TELESIH, PROTI KATERIM SMO CEPLJENI. ČE JE ZNANOST ŽE KAJ DOKAZALA, JE DOKAZALA LE TO, DA CEPIVA POVZROČIJO, DA ORGANIZMI MUTIRAJO. In veliko člankov nam dokazuje, da so sevi nadomeščeni z novimi sevi po cepljenju. Podobno kot antibiotiki prinesejo nove seve bakterij zaradi prvelike uporabe antibiotikov.

V ZDA NI NITI ENE ŠTUDIJE, KI BI DOKAZALA, NA KAKRŠNO KOLI ZDRAVSTVENO PREDNOST ALI ZDRAVSTVENI UČINEK CEPLJENIH OTROK V PRIMERJAVI Z NECEPLJENIMI. Le to, da so veliko manj zdravi od necepljenih! Prav tako nimamo nobenega dokaza o tem, da so cepljeni otroci imuni ali da so razvili protitelesa. Četudi imajo po cepivu protitelesa, to ne zagotavlja imunosti. Vse ideje o tem, da cepiva preprečujejo okužbe in bolezni, so le domneve. Dokazov o tem ni nikjer na svetu. In to ni znanost nikdar raziskala.

Za konec še primer izbruha ošpic nedavno v Kaliforniji. Od 149 otrok, ki so dobili ošpice, jih je bilo 72 cepljenih proti ošpicam. A za izbruh so krivili le necepljene otroke.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

VIR VIDEO GOVORA PEDIATRA: https://www.facebook.com/damian.spaulding.7/videos/10158597851240283

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
908 shares