Vlade so švicarski kriminalni zvezi cepiv GAVI, ki vodi to cepilno vojno, nadzoruje pa jo Bill Gates, zmetale na milijone denarja! Vašega denarja.

»Pandemija je mednarodno organizirana zelo natančno in sistematično«, pojasnjuje dr. Astrid Stuckelberger, žvižgačka, nekdanja zaposlena na WHO in priča v nurnberških procesih 2021.

»Generalni direktor WHO nima pojma o pandemiji, se ne posvetuje s strokovnjaki za viruse SARS – COVID – 19. Ti strokovnjaki so izginili. Kje so?«

Prav tako po besedah Stuckelbergerjeve WHO ne daje natančnih podatkov in informacij, ni konzultacij s strokovnjaki. Vsa kampanja je umetna, vodena. Tukaj ne gre za podatke znanosti. Uporabljajo določene fraze in besede, te fraze in besede pa slišimo povsod: v množičnih medijih (MM), na letališčih, v trgovinah, restavracijah, časopisih. Plačujejo MM, da producirajo, kar želijo oni. To je v resnici zakon COVID -19.

Kdo to financira?

Veliko zdravstvenih institucij v Švici financirata Bill Gates in Melinda Gates. Prav tako tudi posamezne znanstvenike. Univerzo v Ženevi, univerzo v Lausanni. Priča smo, da izbrane delovne skupine z izbranimi (financiranimi) znanstveniki, ki vodijo to pandemijo, le krepijo retoriko medijev in vlad, so protagonisti propagande. Nimamo debate! Ta je prepovedana in vsi ostali, ki želijo diskusijo, so cenzurirani! Cenzura je prvi znak diktature.

Gre za znanstveno fantastiko, čeprav je resnična, “dogaja se nam lažna znanost, vlade nam lažejo, cenzurirani so vsi ljudje in zdravniki in vsa ostala zdravljenja. V lekarnah so umaknili Ivermektin! Znanstvenikom prepovedujejo zbiranje podatkov, za katere trdijo, da so lažni! Pri vsem tem sodelujejo gigantske platforme spletnih družabnih omrežij kot so FB, Youtube, Twitter, Instagram. Spodaj vam prilagam tudi elektronska pisma dr. Fauciju, med katerimi je tudi Zuckerbergovo. Celoten sistem pandemije imata v rokah WHO in MM.

Zanimivo je tudi naslednje: Bill Gates je del GAVI (Zveza cepiv, registrirana od leta 2000 v Genevi, Švica). Gaviju poveljuje Fundacija Rockefeller, ki financira globalno zdravje. Imamo veliko ustanov, ki bi jih morali temeljito preiskati. A Bill Gates in GAVI imata popolno/absolutno imuniteto. Švica je Gatesu podelila imuniteto, medtem ko Zveze cepiv GAVI ne more preiskati  nihče. To pomeni, da lahko dela kakršne koli zločine. Nihče ne more v njihove pisarne, pregledati njihovih računalnikov in telefonov. Imajo tudi potovalno diplomatsko imuniteto, kar pomeni, da lahko okoli prenašajo kar koli želijo. Naj omenim, da GAVI ne plačuje davkov! GAVI ima večjo imuniteto kot države članice ZN ali diplomati.

V Švici imajo imajo skrivno banko, kjer so mogoče vse možne transakcije. GAVI je veliki igralec, ki je podpisal pogodbo s švicarsko vlado, skupaj odločajo o zdravju Švicarjev. Ter o kampanji cepljenja! Enako delajo tudi z drugimi državami oziroma vladami. WHO, GAVI in Švicarska vlada so podpisale dogovor o menedžeriranju pandemije!

GAVI ima tudi partnerstva z bilateralnimi agencijami, kot je Svetovna banka, ki je zelo pomembna. Namreč, ustanovila je IFFIM – mednarodno finančno institucijo za imunizacijo. Ta pomaga GAVI zbirati donacije in finance; donatorke so države članice. Skozi ta mehanizem je GAVI-ju Italija donirala okoli 400 milijonov dolarjev. Vsakokrat, ko neka država skozi IFFIM da GAVI-ju denar svojih davkoplačevalcev, v resnici da denar za izvajanje globalnega cepilnega načrta!

Svetovna banka je z GAVI podpisala (Bill Gates) dogovor o partnerstvu za pristop k mednarodni finančni instituciji za imunizacijo IFFIM.

TA IFFIM pa financira CEPI, ki je koalicija za inovacijo epidemiološke pripravljenosti, in ta daje daje smernice v raziskovanju znanosti. To izvajajo skozi program COVAX, ki ga zaenkrat podpirata Singapur in Švica.

WHO, GAVI, CEPI, ki jih podpirajo vse države/vlade, plačujejo COVAX kampanje po celem svetu.

VIR: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1399864653718129&id=100010838227740

VIR PISMA FAUCIJUhttps://www.documentcloud.org/documents/20793561-leopold-nih-foia-anthony-fauci-emails:

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
935 shares