“Zahtevamo preiskavo začetka pandemije.”

Prihajajo dobre novice, ki so stare od aprila 2021 sicer – zaenkrat kapljajo.

Iz ZDA odločna senatorka Marsha Blackburn. Mimobežna misel: Zanimivo, spet ženska. Ki se sprašuje o cenzuri na internetu in v množičnih medijih – zakaj so blokirali vse ideje, vsa razmišljanja, vso znanost, ki ni pela svetovne kovidne propagandne pesmi.

Kaj se je dogajalo v kitajskem laboratoriju, kjer potekajo prepovedane rabote raziskav, ki jim pravimo ‘gain of function’ – gre za raziskave, kjer znanstveniki eksperimentirajo v smer, da je virus bolj nevaren in kužen.

Kako se je začela pandemija?

Zakaj so blokirali vse račune družabnih medijev znanstvenikov, ki niso peli smrtonosne svetovne propagandne himne, temveč so opozarjali, da gre morda za grdo svetovno prevaro.

Zakaj so gigantska omrežja kot je FB, Youtube in Twitter umikala drugačna mnenja znanstvenikov in ostalih, ki niso želeli peti te smrtonosne lažnive himne?

Zakaj so vsa ta omrežja načrtno ignorirala drugačna mnenja? Zakaj so isto počeli VSI MNOŽIČNI MEDIJI? Vsi ti so odgovorni za nastalo škodo in kot je videti, jih bodo za to začeli preganjati. Pravilno.

In kaj počnejo množični mediji v Sloveniji? Kje so soočenja mnenj? Kje so reportaže in poročanja o Reinerju Fuellmichu in njegovem delu? Kje je omenjen Nurnberg 2021? Še vedno zaupate medijem?

Fauciju se iztekajo minute. Prav veseli me, kako bodo domine začele padati. Leto in pol prepozno, škoda je enormna, pa je še začutili nismo dobro. Pa vendar. Good news!

Prav tako se iztakajo minute tej svetovni laži/genocidu. Tik tak. Tik tak.

VIR: https://www.youtube.com/watch?v=-5qCbrfWo5g

VIR: https://www.youtube.com/watch?v=jJM8-SSw8n0

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
1665 shares