Ali svetovna elita menja smer lažnive propagande? In če da, zakaj?

Znanec mi je sporočil:

“V Avstriji vodilni podjetja, ki se ukvarjajo s prevozi, tovornjakarje kličejo na osebne telefone in jih sprašujejo, če so se cepili. Če se niso, jim brez ovinkov povedo, da bodo vseskozi morali med vožnjo nositi maske ter se strogo distancirati od cepljenih ljudi.” To je teren.

Po svetu vidim potovalne kombije s cepivi in vsiljevanje cepljenja pred trgovinami, naj se ljudje cepijo, tudi pri nas, pred nekaterimi trgovinami. Teren.

Prek YT kanala pred desetimi dnevi poslušam gospoda Johnsona, ministrskega predsednika UK, kako pravi, da je za konec vseh ukrepov. Sprašujem se, ali je to resnična izjava ali gre za zavajanje javnosti. Seveda je izjava izvzeta iz konteksta. Na koncu zaključi tako, da če bodo številke okuženih padale, da bodo ukinili nošenje mask, socialno distanciranje, in podobne reči, ki kradejo svobodo državljanom UK. Menjava smeri?

Danes iz Avstrije, s strani kanclerja Sebastiana Kurza, lahko preberemo naslednje:

Kurz, ki se mudi v ZDA, tako pravi, da novih zapiranj ne bo. Izjave sicer sovpadajo z novim naraščanjem okužb v Avstriji. Tam so v zadnjih 24 urah prvič po mesecu dni potrdili več kot 200 novih okužb z novim koronavirusom v enem dnevu. Povečala se je tudi sedemdnevna incidenca okužb, ki znaša 12,5 na 100.000 prebivalcev. V Avstriji so medtem doslej s prvim odmerkom cepiva proti covidu-19 cepili 56,4 odstotka prebivalcev. V celoti jih je cepljenih 42,1 odstotka. 
Zakaj sprememba smeri koronapolitike? Kancler meni, da so rizične skupine zaščitene s cepivi, otroci pa okužbo praviloma prebolijo brez hujših zapletov. In še – odrasli, ki zdaj, ko je cepiv dovolj, niso cepljeni, bodo sami nosili posledice svojih odločitev. 
Prav tako bi Kurz spremenil način obravnave koronaštevilk. Tako poudarek ne bo več na številu okužb, temveč na številu hospitalizacij, torej obremenitvi bolnišnic. Tudi Nemčija že prehaja na nove parametre, ko gre za ocenjevanje koronastanja v državi.
Kurz sicer meni, da ni vprašanje, ali bo prišel četrti val okužb, saj da je ta neizbežen. A ocenjuje, da zaradi cepljenja ob večjem številu okužb ne bo tudi drastičnega povečanja števila hospitaliziranih, kar je še en argument proti novim zapiranjem. Je pa dodal, da so bili ti ukrepi smiselni pred cepivom, poroča krone.at
Avstrijski kancler želi, da bi pravilo osebne odgovornosti še posebej veljalo v šolah in zdravstvenih ustanovah, obveznemu cepljenju po zgledu Francije pa zaenkrat nasprotuje. 
Je pa Kurz izpostavil svojo zavezanost osebni svobodi: “Nočem živeti v državi, ki narekuje, kako dolgo se lahko zadržujem zunaj. V zadnjem letu in pol je država močno posegla v življenje vsakega posameznika. Zdaj se mora vrniti k svojim temeljnim kompetencam. Vesel sem, da uspeh cepljenja ponuja možnost, da teh omejitev ne bo treba postavljati. “

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Ljudje, širite te informacije naprej srčnim ljudem, empatom, ki imajo kritični um, vidijo širše. Ne izgubljajte več energije za tiste, ki ne želijo videti, ker so raje v coni udobja in sanjarijo, da bo kmalu vse v redu. Škoda vaše energije. Mi se združujmo in krepimo tako, da se skupaj zoperstavimo svetovnemu zaporu in suženjstvu, ki nam ga pripravljajo.

VIR: https://www.24ur.com/novice/korona/kurz-spreminja-smer-koronapolitike-konec-zapor-vsak-bo-odgovoren-zase.html?fbclid=IwAR2zSlmnFUQvWBCo43jp3v1ulc2aVhmUK7jJIAk9edQ-QKxl5DlJyElhv_Y

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
555 shares