“Grafenov oksid v cepivih, maskah in v bombažnem delu PCR testa je odgovoren za zbolevanje in smrt ljudi.”

Gre za povsem enake simptome, kot jih pripisujejo bolezni Covid.

“V resnici ljudje zbolevajo in umirajo zaradi grafenovega oksida, ki je v maskah, pcr testnih palčkah in v precej povečani količini v cepivih proti covidu. Grafenov oksid ni pomožna sestavina v cepivu, je glavna sestavina. Zaradi njega pride do trombogeneze, do krvnih strdkov, ki privedejo do možganske kapi. Grafen oksid povzroča oksidativni stres, ki povzroči spremembe v imunskem sistemu in privede do njegovega kolapsain citokinske nevihte. Privede do izgube okusa in vonja prek vnetja. Gre za povsem enake simptome kot jih pripisujejo bolezni covid. V EU imamo v tem hipu okoli 17 tisoč prijavljenih smrti zaradi cepiva, v resnici jih je veliko več; nekateri strokovnjaki ocenjujejo, da okoli 700 do 800 tisoč. Vse smrti lahko pripišemo strupeni snovi v maskah, pcr testih in v cepivu. Grafen oksidu.”

Univerza v Almeriji, Španija, pod vodstvom dr. Pabla Campre, kemika, ki mu je pomagala skupina biologov, je naredila raziskavo, kaj se nahaja v cepivu proti Covidu znamke Pfizer. Potrdili so tisto, kar je napisano v prvem odstavku tega članka. “Vse to lahko dokažemo,” je povedal Ricard Delgado Martin, ustanovitelj La Qinta Columne, ki govori v imenu omenjene znanstvene skupine dr. Pabla Campre, ki je z laboratorijsko raziskavo ugotovila sestavo cepiva Pfizer.

“Zdaj vemo, zakaj cepiva povzročajo trombozo (krvne strdke), možgansko kap, nenadne smrti, paraplegijo in spontane splave ter mnogo drugih resnih zdravstvenih težav. Imamo najmanj 90 študij o toksičnosti grafena, ki to potrjujejo. Dokazali smo tudi prisotnost grafena v maskah in v bombažnem delu pcr testa.”

Kanadsko ministrstvo za zdravje in Španija sta umaknila strupene maske

Je že pred časom sporočilo, da je treba s tržišča umakniti maske z nanotehnologijo (grafen oksid), ker so nevarne za zdravje! Tudi v Španiji so umaknili na milijone mask iz prodaje. Maske povzročajo pljučne fibroze in karcinom, kako je mogoče, da potem uporabljamo cepiva s tako strupenim grafen oksidom?

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

VIR: https://dokumentarac.hr/covid-19/michel-chossudovsky-intervju-s-la-quinta-columna/

VIR:

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
13 shares