“O virusih so nas zavajali. Virus je dober. In zgradi ga vaše telo. Da vam pomaga.”

Vsi ostali virusi, prašičji, ptičji, ne morejo preskočiti z živali, ker virus ne preskakuje. Virus je notranji odziv telesa. Da ima človek prašičjo ali ptičjo gripo, je potrebno cepivo, s katerim so mu ta virus vbrizgali. Torej: s cepivi v nas vbrizgajo viruse, ki jih po naravni poti ne bi mogli imeti. Cepiva nikdar niso preprečila okužbe ali pa zaščitila pred okužbo, ker naše telo ne deluje tako! Viruse dela samo.

Virus ni nekaj, kar nas napade od zunaj

Vse zgodovinske pripovedi o španski gripi, mehiški gripi, covidu, in vseh drugih vpijočih gripah, tudi prašičja in ptičja, so laž. Virus ni živ. Virus je zadeva, ki jo ustvari naše telo, po tem, ko naše bakterije, ki skrbijo za očiščevanje našega telesa od toksinov, te naloge ne zmorejo. Bakterije te naloge ne zmorejo le takrat, ko je naše telo prepolno strupov. Takrat telo ustvari virus, da se naše telo očisti. Na zelo površno in na hitro razloženo. Vsa doktrina o virusih, ki jo gradijo od španske gripe naprej, je popolna laž. O tem govori veliko znanstvenikov, ki nekako do sedaj niso prišli do izraza; predvsem zato, ker je doktrina, ki kuje dobičke, močnejša. Denar je sveta vladar, ne zdravje, kot trdijo ti, ki jim večina še zmeraj brez razloga zaupa. Gospa C nam je prinesla veliko slabega, a tudi veliko dobrega. Resnica prihaja na dan; še huje, z vso silo buta in nihče je ne more več ustaviti. Hvala za tako velik pohlep svetovne plenilske elite. V resnici so nam pomagali. O virusih, ki so dobri in nastanejo v nas, govori tudi dr. Bruce Lipton, celični biolog.

Herpes, večni argument indoktrinacije

Herpesa ne morete dobiti od drugega človeka. To je laž.

Sezonske virusne gripe in bakterijski prehladi

Virus proizvede naše telo. Na to pa ključno vplivajo tudi zunanje okoliščine, zato je več gripe ob določenih časih. Virusna gripa je topljenje strupov telesa, ki jih vase vnašamo s slabo prehrano, pesticidi, zdravili (!!!), cepivi (!!!), predelano hrano, itd. Prehlad je bakterijsko razstrupljevanje, kjer bakterije jedo toksine v telesu. Zakaj potem večina ljudi zboli ob istem času? Vse je razloženo v kratkem intervjuju, na kratko pa: Telesa se ob približno enakem času razstrupljajo, naravni tok, sezonska hrana, s katero vnašamo enako raven strupa, plus, ljudje, ki živijo v istem okolju zbolevajo prav zato – enako okolje, podobna hrana, enak cikel Prilagam kratek in zanimiv del intervjuja, ki ne temelji na medicinski doktrini Rockefelerjev.

V videu ni zapisano, kdo je sogovornik, zato prilagam: Aajonus Vonderplanitz. https://en.wikipedia.org/wiki/Aajonus_Vonderplanitz Najverjetneje vam ta video ne bo zadoščal kot vir informacij. Pripela sem ga zato, ker na kratko pove BISTVO. Spodaj imate še tri navedene vire, ki pripovedujejo ISTO. Tudi ameriški pediater.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

VIR: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=dEQQBI4i-Hw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3B89NhJhBlYKKT0etiCXu4gIzULKIsoQ9C3NNvgCmyQjgZaxg5tG2HNg8

VIR: https://berem.damjanabakaric.com/2021/04/cepljenje-posel-na-racun-vase-nevednosti/

VIR: https://joyce-bowen.blog/2021/06/26/the-hidden-truth/

VIR: https://berem.damjanabakaric.com/2021/06/studija-ki-bi-dokazovala-da-cepiva-preprecujejo-bolezni-ali-okuzbe-ne-obstaja-vse-je-le-domneva-ki-ne-drzi/

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
656 shares