Teoretik zarote je skovanka, ki si jo je izmislila CIA za ljudi, ki govorijo resnico

Mimogrede, človek na naslovni fotografiji je umrl. Morda zato, ker je javno priznal, da je kot urednik delal škodo 20 let svojim bralcem, jih zavajal in plasiral medijsko agendo, ki so mu jo naložile tajne službe?

Te dni mi je pred oči zopet prišlo ime pokojnega nemškega novinarja in urednika pri časopisu Frankfurter Allgemeine Zeitung. Udo Ulfkotte. Zakaj je to sedaj pomembno?

Pomembno je, ker so njemu zaradi razkritij, ki jih je opisal v svojih knjigah, na platformi FB ukinili račun, in to že leta 2017. Ker je bil nevaren za propagando, ki jo je prek množičnih medijev izvajala CIA. Kmalu zatem, po objavi zadnje knjige, je umrl za srčno kapjo. Naključje?

Udo je šokiral s tem, ko je javno pred kamerami priznal, da se sramuje svojega delovanja kot novinar, ker je več kot 25 let nenehno lagal javnosti in objavljal tisto, kar so jim pri časniku naročali. To izjavo sem videla tudi sama- zaupala sem ji, prav tako njemu. Rekla bi, da je govoril resnico in zato je moral umreti. Ko sem videla njegovo izjavo pred kamerami, sem si rekla, pa kaj ti je, človek, mar se ne bojiš, da te bodo ubili.

Ta svet, dragi moji, ni tak, kot nam ga prikazujejo. Največje laži nam predvajajo prav množični mediji, v resnici nas programirajo. Veste, kdo je bil največji financer političnih kampanj in dejanj gospe Clintonove? Množični mediji. Morda veste to, da v ZDA celoto televizij obvladujejo štiri podjetja? No, gospa Clinton ima tudi zaveznike na spletu – Google, Twitter, Facebook. Nje nikdar ne cenzurirajo. Prek cenzorskih družb, ena takih je tudi Media Matters, pa cenzurirajo vse, ki se zoperstavljajo liberalni stranki.

Tajne službe odločajo o tem, kaj bodo ljudje mislili in verjeli.

Če želijo napasti eno državo, le kreirajo določeno zgodbo, ki jo plasirajo po vseh medijih in vojna je tu, povsem upravičena, mar ne? Izmislijo si zgodbo za javnost, ki verjame vsemu, kar vidi in sliši po medijih. “Ja, na televiziji so povedali, že drži.” Pravega razloga za napad, vojno, nikdar ne izvemo in ne bomo izvedeli. Ja, novinarsko poročanje nadzorujejo tajne službe. Samo ne recite mi, da verjamete zgodbi o 11. septembru, ki je bila plasirana v medijih in še desetletje ponavljana vsakega 11. septembra.

Prenehajte gledati množične medije, ker vas programirajo. Ameriški množični mediji so obsodili Donalda Trumpa, da je skupaj z obsojenim ameriškim pedofilom Epsteinom, posilil trinajstletno deklico. A kasneje se je po seznamu potnikov na letalu dokazalo, da je z njim na zabavi, kjer se je to zgodilo, bil dejansko Clinton in ne Trump. So mediji o tem poročali? Trump nas je vseskozi opozarjal, da so množični mediji velik lažniv aparat in ljudem prvi sovražnik. Ker vam ukradejo pozornost in vas vodijo in dobesedno programirajo. No, vsakomur, ki ima kritičen um, je to jasno. Gre za konstrukcijo medijske realnosti in za širjenje dezinformacij po skrbnih navodilih.

Mockingbird

V zgodnjih 50. letih 20. stoletja je CIA v ZDA začela z operacijo Mockingbird, katere namen je bil manipulirati z novicami v medijih in v propagandne namene. Šlo je za operacijo programiranja človeštva, popolno speljan program CIE za širjenje dezinformacij skozi ameriške medije. Na to je opozoril tudi Udo Ulfkotte, ki je zaradi tega najbrž moral umreti. Ste vedeli, da je bila Zalivska vojna predvsem medijska vojna? Poglejte si film Wag the Dog in Trumanov šov. Vse vam bo jasno. Operacija Mockingbird ni končana, teče.

Iz CIE med voditelje CNN

Je kar nekaj imen, ki so prej delala za tajne službe, potem pa končala pri množičnih medijih. John Brennan, prej v CII, sedaj pri NBC. Anderson Cooper je zvezda na CNN, prej je bil uslužbenec CIE.

Zdaj počnejo isto. Vse tiste, ki govorijo drugače kot množični mediji blokirajo, jim uničujejo spletne račune ter jih uradno razglašajo za ekstremiste. Enako kot so proglasili ljudi, ki so jih krivili za uničenje dvojčkov. Ekstremist je tisti, ki razmišlja, dvomi v propagandno naracijo, ki je vodena prek množičnih medijev in govori resnico.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Ljudje, širite te informacije naprej srčnim ljudem, empatom, ki imajo kritični um, vidijo širše. Ne izgubljajte več energije za tiste, ki ne želijo videti, ker so raje v coni udobja in sanjarijo, da bo kmalu vse v redu. Škoda vaše energije. Mi se združujmo in krepimo tako, da se skupaj zoperstavimo svetovnemu zaporu in suženjstvu, ki nam ga pripravljajo.

VIR: https://www.youtube.com/watch?v=I6xQ_yEYrwA

VIR: https://www.cajtng.net/trgovina/revija-5d-002-05-2021/

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
35 shares