V trgovine, javne prostore, centre in na prireditve ne morete več brez QR kode – ker je že obvezna v zaprtih delih Avstralije.

V Avstraliji, kjer so uprizorili smrtno nevaren in bliskovito nevaren delta sev, kmalu tudi alfa, beta in gama, ki bodo še hitrejši, je že polovica zdravih ljudi v zaporih, ki jim prefinjeno pravijo karantena. Gre za 10 milijonov zaprtih Avstralcev.

Zaprti Novi Južni Wales je od 1. julija naprej uvedel obvezno prijavo preko QR kode.

Obvezna uporaba QR kode bo veljala za naslednja podjetja NSW od 12. julija:

  • Trgovina na drobno in supermarketi
  • Posamezne trgovine v nakupovalnih središčih
  • Nakupovalni centri (kjer je to izvedljivo)
  • Telovadnice
  • Pisarne, vključno s klicnimi centri
  • Proizvodnja in skladiščenje
  • Univerze in TAFE
  • Šole, vključno z učitelji in obiskovalci (kot so starši in izvajalci), vendar brez učencev

Enak pristop se po zgodil povsod po svetu, kjer bodo uprizorili propagando delta seva kot razlog za uvedbo QR kode, ki samo uveljavlja popolni nadzor in delček mozaika, da nas prisilijo v cepljenja. Saj vidimo, kako se lotevajo. Enak načrt je za ves svet, ponekod so dva koraka naprej, nekje še zadaj. Tudi pri nas gremo z dopolnitvami Zakona o nalezljivih boleznih, ki ga spreminjajo le zato, da bodo vsi ukrepi končno ustavni in pravno podprti. Kajti v letu in pol ukrepov so bili vsi ukrepi protizakoniti. S tem zakonom nas bodo lahko zaprli brez stroke kadarkoli, samovoljno – diktatura, nadzor nad zaporom, ki ji prefinjeno rečejo karantena, bo imela policija. Ovajali vas bodo lahko sosedje, pod pretvezo, da ste bili v stiku z rizično osebo.

Na primer, v Čilu je v pripravi zakon, da bo država lahko pod določenimi pogoji skrb za otroke prevzela namesto staršev – prisilno cepljenje. Uvajajo tudi evtanazijo, na ulicah pa državljane ustavlja in zaslišuje vojska. VIR: https://berem.damjanabakaric.com/2021/05/v-cilu-za-zaveso-plandemije-pripravljajo-zakon-s-katerim-bodo-lahko-starsem-odvzeli-otroke-v-smislu-da-bo-za-njih-odgovorna-vlada/

Ljudje, širite te informacije naprej srčnim ljudem, empatom, ki imajo kritični um, vidijo širše. Ne izgubljajte več energije za tiste, ki ne želijo videti, ker so raje v coni udobja in sanjarijo, da bo kmalu vse v redu. Škoda vaše energije. Mi se združujmo in krepimo tako, da se skupaj zoperstavimo svetovnemu zaporu in suženjstvu, ki nam ga pripravljajo.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

VIR: https://thenewdaily.com.au/news/2021/06/30/qr-code-check-ins-mandatory/

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
2209 shares