ZNB odvzema svobodo zdravim ljudem. Gre za fašizem, ki se ga uveljavlja skozi medicino in pod pretvezo skrbi za zdravje.

A v zakonu, ki naj bi opredeljeval zdravje, ni stavka o tem.

VLADA ODLOČA SAMA, ZA ZAPRTIMI VRATI, BREZ ŠIRŠE IN STROKOVNE JAVNOSTI.

Če ne razumete, kako pomembno je dopolnjevanje Zakona o nalezljivih boleznih, je tale video osnova, na kateri moramo odreagirati in delovati.

ZNB bo osnova vsake karantene, vsake uvedbe lockdowna. Po njem nas bodo lahko zaprli že preventivno, to pomeni da sploh ne bo potrebna epidemija. Temveč neka namišljena ogroženost zaradi kakršne koli bolezni. Nujen ogled vsem, ki vam je mar za svobodo, kajti po tem zakonu, če ga sprejmejo, BOMO IZGUBILI VSO SVOBODO. Ovadil nas bo lahko vsak, ki bo menil, da smo imeli rizičen stik (kaj to sploh je rizičen stik, ni definirano sploh!). Gre za povsem samovoljne politične odločitve, ne za znanost. Gre za ODVZEMANJE SVOBODE ZDRAVIM LJUDEM. O tem ne bo odločala medicinska stroka, temveč politika. Zdravnike so odrinili. S to dopolnitvijo ZNB njim se praktično uvaja medicinski fašizem. In to je alarm. Je osnova za vse prepovedi gibanja, za popolni nadzor in za 95-odstotno precepljenost, ki se jo uvaja. Karantena pod ZNB-C ni več vaš dom, temveč nastanitveni center – taborišče.

Mediji se s tem zakonom ne ukvarjajo. Bila sem novinarka, 15 let, in vem, da bi v tistih časih na takšen predlog zakona nemudoma ‘skočili’, zato me današnje delovanje novinarjev dobesedno šokira. Ta video si mora pogledat vsak državljan RS, ki mu je mar. Vzemite si čas. In razmislite, kako boste reagirali. Kako bomo skupaj delovali.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=A4uFavCblp4

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
4972 shares