ZNB odvzema svobodo zdravim ljudem. Gre za fašizem, ki se ga uveljavlja skozi medicino in pod pretvezo skrbi za zdravje.

A v zakonu, ki naj bi opredeljeval zdravje, ni stavka o tem.

VLADA ODLOČA SAMA, ZA ZAPRTIMI VRATI, BREZ ŠIRŠE IN STROKOVNE JAVNOSTI.

Če ne razumete, kako pomembno je dopolnjevanje Zakona o nalezljivih boleznih, je tale video osnova, na kateri moramo odreagirati in delovati.

ZNB bo osnova vsake karantene, vsake uvedbe lockdowna. Po njem nas bodo lahko zaprli že preventivno, to pomeni da sploh ne bo potrebna epidemija. Temveč neka namišljena ogroženost zaradi kakršne koli bolezni. Nujen ogled vsem, ki vam je mar za svobodo, kajti po tem zakonu, če ga sprejmejo, BOMO IZGUBILI VSO SVOBODO. Ovadil nas bo lahko vsak, ki bo menil, da smo imeli rizičen stik (kaj to sploh je rizičen stik, ni definirano sploh!). Gre za povsem samovoljne politične odločitve, ne za znanost. Gre za ODVZEMANJE SVOBODE ZDRAVIM LJUDEM. O tem ne bo odločala medicinska stroka, temveč politika. Zdravnike so odrinili. S to dopolnitvijo ZNB njim se praktično uvaja medicinski fašizem. In to je alarm. Je osnova za vse prepovedi gibanja, za popolni nadzor in za 95-odstotno precepljenost, ki se jo uvaja. Karantena pod ZNB-C ni več vaš dom, temveč nastanitveni center – taborišče.

Mediji se s tem zakonom ne ukvarjajo. Bila sem novinarka, 15 let, in vem, da bi v tistih časih na takšen predlog zakona nemudoma ‘skočili’, zato me današnje delovanje novinarjev dobesedno šokira. Ta video si mora pogledat vsak državljan RS, ki mu je mar. Vzemite si čas. In razmislite, kako boste reagirali. Kako bomo skupaj delovali.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=A4uFavCblp4

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
4972 shares