Nekaj dejstev, kako sta najbogatejša Američana Carnegie in Rockefeller postavila temelje medicini, ki ne dela za nas, temveč le za denar

Gre za vzdrževanje bolezni zaradi dobička. Boleče, a resnično. To, kar se dogaja sedaj, izhaja prav iz te doktrine medicine. Ste že slišali za Flexnerjevo poročilo?

Kako je prevladala moderna medicina in zakaj?

Na žalost ideja ni bila v tem, da bi bilo čim več ljudi zdravih. Žal, ravno nasprotno. Gremo po vrsti.

Najprej sta obstajali osteopatska in homeopatska medicina, kakšni sta natančno, preverite spodaj v virih. Od nekdaj je človeštvo poznalo glavne vzroke bolezni, ki so POVSEM ENAKI (izvzemši krizna obdobja zaradi vojn in ostalih kriz):

 • nezdrava hrana,
 • sladkor,
 • ne gibanje,
 • električni smog,
 • onesnaženje zraka in vode,
 • onesnaženo okolje,
 • težke kovine,
 • droge, alkohol, tobak,
 • zdravila in cepiva,
 • dolgotrajni mentalni in čustveni stres,
 • travme, ki ostajajo nerazrešene,
 • nespečnost.

Alopatska sodobna medicina, ki temelji na Carnegiejevi in Rockefellerjevi medicinski doktrini), trdi, da zunanji mikroorganizmi predstavljajo grožnjo človeku, zato človeštvo potrebuje celo armado, da jih uničimo. Gre za princip vojske/bojevanja proti neznanemu zunanjemu sovražniku s težko mašinerijo. Model vojne medicine. Ideja, da bolezen povzroča zunanji in neznani sovražnik od zunaj zahteva zdravila medicinske mašinerije kot našo edino možnost preživetja. Spomnimo se nastopa Billa Gatesa na Tedexu leta 2015, ko je prvič začel govoriti o neznanem zunanjem sovražniku, ki bo pomoril človeštvo – virus. In kako nanj nismo pripravljeni. To je bil dobesedno poziv k vojni! (Video spodaj)

Proti imaginarnemu sovražniku v obliki mikroorganizmov se borimo s kemičnim orožjem in mašinerijo kot v vsaki vojni.

Alopatska medicina krivca za bolezen išče v slabih genih ali mikroorganizmih, ki povzročajo nevarne bolezni v obliki smrtonosnega in skrivnostnega raka, avtoimunskih boleznih in v nevrodegenerativnih boleznih ter v mnogih drugih, ki so neznanka – le zato, da smo mi ubogi in povsem odvisni od medicinskega sistema, k nas bo rešil!

KAKO JE PRIŠLO DO TEGA?

Leta 1847 je bilo ustanovljeno Ameriško medicinsko združenje (AMA), ki je spremenilo VSE. V njem so bili najprej združeni študentje in doktorji medicine ter doktorji osteopatije (ki je vrsta alternativne medicine, za katero uradna medicina sedaj govori, da je ničvredna, osteopatija temelji na celostnem pristopu k človeku in njegovem zdravljenju, danes je označena kot psevdo znanost!). AMA je začela trgovino z ljudmi na način, da so zahtevali registracijo vseh rojstev, porok in smrti.

Leta 1897 se je AMA spremenila v zasebno korporacijo, do leta 1899 pa so že začeli z obveznimi in nepreizkušenimi cepljenji (smallpox vaccinactions).

1905 so ustanovili Svet za farmacijo in kemijo, ki je postavil standarde za proizvodnjo zdravil in njihovega oglaševanja.

Prava grozljivka se začne leta 1904

V tem letu je AMA ustanovila Svet za medicinsko izobraževanje in to je pomenil začetek konca vsem dosedanjim načinom zdravljenja ter vpeljavo moderne medicine. Ta svet je dajal priporočila za izobraževalno politiko in za regulacijo medicinskih šol ter določil kakšno vrsto medicine bodo poučevali in izvajali v teh šolah! V tem trenutku sta osteopatska in homeopatska medicina MORALI IZGINITI, preprosto zato, ker NISTA BILI DOBIČKONOSNI! AMA je od takrat naprej imela le en cilj: Pridobitev in ohranitev popolnega/absolutnega monopola v prakticiranju medicine. Tako je nastala sila dobičkonosna alopatska sveta trojica: ZDRAVILA & OPERACIJE & RADIACIJA.

Vse ostale vrste medicine so bile razglašene za šarlatanstvo in za mazače, kar je obveljalo do danes.

Toliko na kratko. V nadaljevanju boste v priloženem prvem videu spoznali še, kaj pomeni Flexnerjevo poročilo, ki je le poročilo o tem, kako se izvaja načrt AMA. In kako sta svoje trilijone v prav to medicinsko doktrino vložila poslovneža in industrijska mogotca, takrat najbogatejša Američana: Carnegie in Rockefeller. Ne zaradi zdravja, temveč le zaradi denarja.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

VIR VIDEO o Rockefellerjevi in Carnegiejevi medicini: https://andrewkaufmanmd.com/hippo/

VIR Dokument o na glavo obrnjeni virologiji: https://truthseeker.se/wp-content/uploads/2021/01/wissenschafftplus-virologists.pdf?fbclid=IwAR1gCk_EPCUxeejLD_K7oCQ62mrOPrplPVSG3hc67kWj5mv4jFAGyefx4BM

VIR: Bill Gates že leta 2015 straši o novem virusu: https://www.youtube.com/watch?v=6Af6b_wyiwI&t=186s

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
23 shares