Veste, kaj je Economic Hit Man oz. ekonomski morilec? Ne, ni teorija zarote.

Pred časom sem si pogledala brutalno izpoved ekonomskega morilca Johna Perkinsa na youtube. Posnetek je iz leta 2016 in pomislila sem: “ta tip je danes zagotovo že mrtev.”

Ko sem video objavila, sem po pošti prejela darilo od Mateje, prijateljice na omrežju Facebook. Izpovedi ekonomskega morilca, ki vam jo vsem strastno priporočam. To je uvertura, dodatno znanje, da boste razumeli, kaj se danes v resnici dogaja pod pretvezo smrtonosnega virusa, ki ga ni.

Ekonomski morilci so izdatno plačani profesionalci, ki iz držav po vsem svetu z goljufijo izžemajo milijone dolarjev. Denar iz Svetovne banke, Ameriške agencije za mednarodni razvoj in drugih organzacij za mednarodno “pomoč” preusmerjajo v blagajne velikih korporacij in žepe peščice premožnih družin, ki imajo v rokah naravne vire tega planeta. Njihove metode so prevare v finančnih poročilih, prirejanje volitev, podkupovanje, izsiljevanje, seks in umori. Igrajo igro, ki je stara toliko kot imperij, vendar je v času globalizacije dobila nove, strahovite razsežnosti. Jaz že vem; bil sem EM.

Predsednika Ekvadorja in Paname sta bila umorjena, ker sta nasprotovala bratovščini korporativnih, vladnih in bančnih voditeljev, katerih cilj je globalni imperij. Umrla sta v strmoglavljenju letala.

Imel sem mentorico Claudine. Njena naloga je bila, da me izuči v ekonomskega plačanca. Dejala je: za tvojo vpletenost ne sme vedeti nihče – niti tvoja žena. Ko si enkrat v tem, si v tem do smrti. Bila je lepa, inteligentna in zato skrajno učinkovita; prepoznala je moje šibke točke in jih kar najbolje uporabila v svojo korist. Njeno delo in način, kako ga je opravila, sta izraz pretanjenosti ljudi, ki stojijo za tem sistemom.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

VIR: https://www.youtube.com/watch?v=btF6nKHo2i0

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
2 shares