Za mentalno in čustveno krepitev vsak dan. Kajti samo tako bomo zmagali.

Vsak dan je vreden, da zase storimo tole:

 1. Poskrbimo, da smo vsak dan hvaležni.
 2. Ne pustimo se ustrahovati, ker strah hromi, človek v strahu ni svoboden, je suženj. To ga vodi v stres, stres v bolezni.
 3. Veliko hodimo po svežem zraku brez maske. V naravi.
 4. Poskrbimo, da imamo veliko toplih in srčnih ljudi ob sebi, čustveno zrelih.
 5. Da se družimo s kakovostnimi ljudmi, da imamo dobre debate, veliko smeha in radosti ter vznesenosti popolnoma brez razloga, kar tako.
 6. Da zavestno in tudi globoko dihamo, jemo kakovostno hrano in kakovostno preživljamo čas.
 7. Da se veliko poljubljamo, dotikamo in objemamo. Ter da imamo spolnost, ki nam daje in nas ne pušča praznih.
 8. Da imamo dobre odnose, v katerih se učimo. in rastemo.
 9. Da imamo dober odnos s seboj.
 10. Da vidimo smisel v tem, kar delamo in živimo.
 11. Da ljubimo na polno iz srca, četudi nas je strah. Da ne izpustimo ljudi, ki jim je mar za nas. Da dajemo ljubezen.
 12. Berimo dobre knjige, raziskujmo, izobražujmo se. Poslušajmo dobro glasbo.
 13. Ne poslušajmo in ne glejmo več množičnih medijev, kajti tam so samo slabe in negativne novice. Za nas in naše zdravje ni niti ene dobre! Ste opazili? In mi še vedno buljimo v ekrane?
 14. Ustvarjajmo. In ne dovolimo si, da smo nesvobodni.

Želim nam svobodo, svobodno gibanje, izražanje, zaupanje v soljudi, ljubezen do sebe, drugih in do življenja. Da se ne počutimo sami in osamljeni. Želim nam pogum, da se postavimo zase. Da gradimo svoje življenje in da živimo ustvarjalno ter polno. Kajti zato smo tu. In to je pot za zdravje. Edina. Kajti le narava je naša avtoriteta. Nihče drug.

Hvala vsem, ki vidite širše, sprašujete, dvomite, razmišljate s svojo glavo in raziskujete.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  

Kaj vse delam za vas tukaj.

Individualni pogovori, piši na: info@berem.si

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
153 shares