Za mentalno in čustveno krepitev vsak dan. Kajti samo tako bomo zmagali.

Vsak dan je vreden, da zase storimo tole:

 1. Poskrbimo, da smo vsak dan hvaležni.
 2. Ne pustimo se ustrahovati, ker strah hromi, človek v strahu ni svoboden, je suženj. To ga vodi v stres, stres v bolezni.
 3. Veliko hodimo po svežem zraku brez maske. V naravi.
 4. Poskrbimo, da imamo veliko toplih in srčnih ljudi ob sebi, čustveno zrelih.
 5. Da se družimo s kakovostnimi ljudmi, da imamo dobre debate, veliko smeha in radosti ter vznesenosti popolnoma brez razloga, kar tako.
 6. Da zavestno in tudi globoko dihamo, jemo kakovostno hrano in kakovostno preživljamo čas.
 7. Da se veliko poljubljamo, dotikamo in objemamo. Ter da imamo spolnost, ki nam daje in nas ne pušča praznih.
 8. Da imamo dobre odnose, v katerih se učimo. in rastemo.
 9. Da imamo dober odnos s seboj.
 10. Da vidimo smisel v tem, kar delamo in živimo.
 11. Da ljubimo na polno iz srca, četudi nas je strah. Da ne izpustimo ljudi, ki jim je mar za nas. Da dajemo ljubezen.
 12. Berimo dobre knjige, raziskujmo, izobražujmo se. Poslušajmo dobro glasbo.
 13. Ne poslušajmo in ne glejmo več množičnih medijev, kajti tam so samo slabe in negativne novice. Za nas in naše zdravje ni niti ene dobre! Ste opazili? In mi še vedno buljimo v ekrane?
 14. Ustvarjajmo. In ne dovolimo si, da smo nesvobodni.

Želim nam svobodo, svobodno gibanje, izražanje, zaupanje v soljudi, ljubezen do sebe, drugih in do življenja. Da se ne počutimo sami in osamljeni. Želim nam pogum, da se postavimo zase. Da gradimo svoje življenje in da živimo ustvarjalno ter polno. Kajti zato smo tu. In to je pot za zdravje. Edina. Kajti le narava je naša avtoriteta. Nihče drug.

Hvala vsem, ki vidite širše, sprašujete, dvomite, razmišljate s svojo glavo in raziskujete.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  

Kaj vse delam za vas tukaj.

Individualni pogovori, piši na: info@berem.si

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
52 shares