Izpoved cepljene: “Strah me je.”

Dobila sem prvo izpoved cepljene ženske. Kot nekdanja novinarka, predvsem pa človek, ki ga zanima celotna zgodba in ne le njen vsiljen in psihično nasilen del (svetovna propaganda in umetna kriza, da se lahko uvede spremembo svetovnega reda), iščem resnične izkušnje cepljenih ljudi.

“V petek 22.10. sem se po vseh možnih pregovarjanjih s strani svojcev odločila, da jim le podležem in opravim cepljenje s Pfizerjem ter s tem ‘zaščitim sebe’ in ostale. In kaj je temu sledilo … prva dva dneva je bilo vse v redu, le roka je rahlo bolela. Potem pa je prišla noč iz nedelje na ponedeljek (torej danes ponoči), ko sem mislila, da se mi bo strgalo. Srce nabijalo, mravljinci po celem telesu, tiščanje v prsih, občutek cmoka v grlu, velik nemir v meni, in to neprestano, štiri ure. Fant me je peljal na urgenco, kjer so opravili ekg in krvne preiskave, vse OK, zdrava kot riba.

Ko sem vprašala ali je to zaradi cepljenja, pa vse tiho in takojšnje zanikanje, razen ena medicinska sestra si je upala po tihem povedati, da bi to mogoče znalo biti od cepiva. To je bilo to. Nič drugega. 

Sedaj sem doma, srce se je umirilo, ampak še vedno je velik nemir v meni, ki ga sploh ne znam opisati, kot da mi telo drgeta. Kot ena velika in močna tesnoba. To ti pišem, ker vem da te veliko ljudi spremlja in mogoče, če boš kaj objavljala na to temo, bova uspele ohraniti zdravje še komu drugemu. Vsekakor pa tudi jaz z veseljem sprejmem kakršnekoli informacije o podobnih primerih. Pri nas se o tem še ne govori, je pa v tujih skupinah veliko debat na to temo in ljudje dejansko zelo trpijo s temi stranskimi učinki. Upam, da bo hitro minilo in zadeva ne bo napredovala, ker drugače bo hudo, zelo hudo. Strah me je. ”

Če si želite povedati svojo zgodbo, me lahko kontaktirate na info@berem.damjanabakaric.com. Ker menim, da ta stran zgodbe v javnosti ne le, da ni predstavljena, temveč je namenoma zamolčana. Upam, da se motim.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
290 shares