Izpoved cepljene: “Strah me je.”

Dobila sem prvo izpoved cepljene ženske. Kot nekdanja novinarka, predvsem pa človek, ki ga zanima celotna zgodba in ne le njen vsiljen in psihično nasilen del (svetovna propaganda in umetna kriza, da se lahko uvede spremembo svetovnega reda), iščem resnične izkušnje cepljenih ljudi.

“V petek 22.10. sem se po vseh možnih pregovarjanjih s strani svojcev odločila, da jim le podležem in opravim cepljenje s Pfizerjem ter s tem ‘zaščitim sebe’ in ostale. In kaj je temu sledilo … prva dva dneva je bilo vse v redu, le roka je rahlo bolela. Potem pa je prišla noč iz nedelje na ponedeljek (torej danes ponoči), ko sem mislila, da se mi bo strgalo. Srce nabijalo, mravljinci po celem telesu, tiščanje v prsih, občutek cmoka v grlu, velik nemir v meni, in to neprestano, štiri ure. Fant me je peljal na urgenco, kjer so opravili ekg in krvne preiskave, vse OK, zdrava kot riba.

Ko sem vprašala ali je to zaradi cepljenja, pa vse tiho in takojšnje zanikanje, razen ena medicinska sestra si je upala po tihem povedati, da bi to mogoče znalo biti od cepiva. To je bilo to. Nič drugega. 

Sedaj sem doma, srce se je umirilo, ampak še vedno je velik nemir v meni, ki ga sploh ne znam opisati, kot da mi telo drgeta. Kot ena velika in močna tesnoba. To ti pišem, ker vem da te veliko ljudi spremlja in mogoče, če boš kaj objavljala na to temo, bova uspele ohraniti zdravje še komu drugemu. Vsekakor pa tudi jaz z veseljem sprejmem kakršnekoli informacije o podobnih primerih. Pri nas se o tem še ne govori, je pa v tujih skupinah veliko debat na to temo in ljudje dejansko zelo trpijo s temi stranskimi učinki. Upam, da bo hitro minilo in zadeva ne bo napredovala, ker drugače bo hudo, zelo hudo. Strah me je. ”

Če si želite povedati svojo zgodbo, me lahko kontaktirate na info@berem.damjanabakaric.com. Ker menim, da ta stran zgodbe v javnosti ne le, da ni predstavljena, temveč je namenoma zamolčana. Upam, da se motim.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
290 shares