V Izraelu tudi po 3. odmerku po 6 mesecih vakcinirani izgubijo zeleni pasport! Plan je enak za vse nas.

Uničenje človeštva se nadaljuje kljub protestom, ki se dogajajo po vsem svetu. Italiji grozi obvezno cepljenje, drugače bodo ljudje izgubili službe. Italijani protestirajo, karavana gre dalje. Iz Avstralije prihajajo zaskrbljujoči posnetki. V Švici se ljudje ravno tako upirajo proti ukrepom PCT. Povsem enako je v Amsterdamu. Tega vam v množičnih medijih še ne kažejo, a tudi ti se spreobračajo. Smrti po cepljenju je preveč. Poškodb je preprosto preveč. In ta lažniva zgodba smrdi do neba.

Izrael – po 3. odmerku v šestih mesecih izgubiš covid dovoljenje!

Načrt je enak za vse države na tem svetu. Nimamo več časa, ljudje se moramo združiti in reči ne. V Kaliforniji načrtno zmanjkuje hrane in če ste mislili, da se bo prenehalo, ko se boste našotirali s cepivi, ste se krepko zmotili.

Vse teorije zarote se uresničujejo.

Slovenija. Malomarnost zdravnikov ali njihovo preprosto sodelovanje s politiko namesto s pacienti je zaradi velikih kovid dodatkov pripeljalo do tega, da so skoraj 300 doz cepiva, ki ni namenjeno otrokom, vbrizgali prav njim! Kdo bo odgovarjal? In kako bo odgovarjal? Vsakemu med nami, ki premore malo morale, je jasno, kako se mora odgovarjati v tem primeru.

Pred nami se dogaja uničenje človeštva, zasužnjevanje, popolni nadzor, totalitarizem, represija, nov svetovni red, v katerem bo življenje 99 odstotkov ljudi vredno nič. Vse teorije zarote, ki ste se jim še poleti 2020 smejali in nas imeli za norce, so danes resnične! Če tega ne ustavimo takoj zdaj, se bodo vse ostale teorije zarote, ki so človekovemu umu nedojemljive, uresničile, prav tako kot so se te zdaj.

Naj opozorim, da eksperimentiranje z zdravili, s cepivi in sredstvi, ki jih izumlja farmacija, niso nova. To nam počnejo, odkar farmacija obstaja. Več o tem v knjigama: Ideološki konstrukti o cepljenju Mateje Černič in Kuga korupcije, avtorjev dr. Judy Mikovits in Kenta Heckenlivelyja. Nujna za branje je tudi knjiga Smrtonosna zdravila in organizirani kriminal avtorja Petra Gotzcheja. Predlagam tudi njegovo knjigo Smrtonosna psihiatrija in organizirano zanikanje. Veliko člankov na to temo je na voljo tudi tukaj na moji spletni strani – vsi so podkrepljeni z viri. https://berem.damjanabakaric.com/2021/07/kako-big-pharma-potencialno-sila-nevarna-in-povsem-neucinkovita-zdravila-javnosti-predstavi-kot-cudeze-moderne-znanosti-rekordni-milijardni-dobicki-big-pharme-tudi-zaradi-milijonov-ki-so-jih-donira/ To je le eden, na voljo so še vsaj trije.

Koliko časa še potrebujemo, da ukrepamo z vsemi sredstvi, ki so smiselna in na voljo? Nikdar ni šlo za zdravje. Vseskozi gre le za denar. Sledite denarju, in ugotovili boste resnico.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

VIR: https://www.youtube.com/watch?v=NzTWmY_XjOQ

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
868 shares