V Izraelu tudi po 3. odmerku po 6 mesecih vakcinirani izgubijo zeleni pasport! Plan je enak za vse nas.

Uničenje človeštva se nadaljuje kljub protestom, ki se dogajajo po vsem svetu. Italiji grozi obvezno cepljenje, drugače bodo ljudje izgubili službe. Italijani protestirajo, karavana gre dalje. Iz Avstralije prihajajo zaskrbljujoči posnetki. V Švici se ljudje ravno tako upirajo proti ukrepom PCT. Povsem enako je v Amsterdamu. Tega vam v množičnih medijih še ne kažejo, a tudi ti se spreobračajo. Smrti po cepljenju je preveč. Poškodb je preprosto preveč. In ta lažniva zgodba smrdi do neba.

Izrael – po 3. odmerku v šestih mesecih izgubiš covid dovoljenje!

Načrt je enak za vse države na tem svetu. Nimamo več časa, ljudje se moramo združiti in reči ne. V Kaliforniji načrtno zmanjkuje hrane in če ste mislili, da se bo prenehalo, ko se boste našotirali s cepivi, ste se krepko zmotili.

Vse teorije zarote se uresničujejo.

Slovenija. Malomarnost zdravnikov ali njihovo preprosto sodelovanje s politiko namesto s pacienti je zaradi velikih kovid dodatkov pripeljalo do tega, da so skoraj 300 doz cepiva, ki ni namenjeno otrokom, vbrizgali prav njim! Kdo bo odgovarjal? In kako bo odgovarjal? Vsakemu med nami, ki premore malo morale, je jasno, kako se mora odgovarjati v tem primeru.

Pred nami se dogaja uničenje človeštva, zasužnjevanje, popolni nadzor, totalitarizem, represija, nov svetovni red, v katerem bo življenje 99 odstotkov ljudi vredno nič. Vse teorije zarote, ki ste se jim še poleti 2020 smejali in nas imeli za norce, so danes resnične! Če tega ne ustavimo takoj zdaj, se bodo vse ostale teorije zarote, ki so človekovemu umu nedojemljive, uresničile, prav tako kot so se te zdaj.

Naj opozorim, da eksperimentiranje z zdravili, s cepivi in sredstvi, ki jih izumlja farmacija, niso nova. To nam počnejo, odkar farmacija obstaja. Več o tem v knjigama: Ideološki konstrukti o cepljenju Mateje Černič in Kuga korupcije, avtorjev dr. Judy Mikovits in Kenta Heckenlivelyja. Nujna za branje je tudi knjiga Smrtonosna zdravila in organizirani kriminal avtorja Petra Gotzcheja. Predlagam tudi njegovo knjigo Smrtonosna psihiatrija in organizirano zanikanje. Veliko člankov na to temo je na voljo tudi tukaj na moji spletni strani – vsi so podkrepljeni z viri. https://berem.damjanabakaric.com/2021/07/kako-big-pharma-potencialno-sila-nevarna-in-povsem-neucinkovita-zdravila-javnosti-predstavi-kot-cudeze-moderne-znanosti-rekordni-milijardni-dobicki-big-pharme-tudi-zaradi-milijonov-ki-so-jih-donira/ To je le eden, na voljo so še vsaj trije.

Koliko časa še potrebujemo, da ukrepamo z vsemi sredstvi, ki so smiselna in na voljo? Nikdar ni šlo za zdravje. Vseskozi gre le za denar. Sledite denarju, in ugotovili boste resnico.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

VIR: https://www.youtube.com/watch?v=NzTWmY_XjOQ

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
868 shares