Po laseh se da ugotoviti, ali je bil človek zastrupljen

Ne želim nikogar strašiti, je pa pomembno. Cela norija okoli tega je vsak dan bolj čudna in zato zahteva naše raziskovanje in ne umika ter predaje. Ker je pomembno.

Ljudje, ki so preboleli C, pravijo, da so jim po tem začeli prekomerno izpadati lasje. Po neki španski raziskavi se to zgodi 80 odstotkom prebolevnikom. Razloge, ki jih lahko najdete na internetu, so dali v tri skupine:

1. Visoka vročina je povzročila izpadanje las,

2. Spremembe na žilnem sistemu – ki so povzročile vnetje kapilar v koži lasišča, te dovajajo hrano koreninam, kot take pa je niso mogle ustrezno dovajati in

3. zaradi stresa in sekiranja zaradi C.

Nihče pa ne omeni tega, da so ob zastrupitvah lasje tisti, ki povedo, ali ste bili zastrupljeni ali ne. Na njih se dela preglede in se tako ugotavlja, ali je bil človek zastrupljen. Po c izpadajo. Ne takoj, ampak šele po nekaj tednih po prebolelosti. Še enkrat: nikogar ne želim strašiti. Ampak treba je raziskovat. Kajti ta C je sila sila čuden. Takšne simptome, ki se menjajo na 2 dni, veliko ljudi, ki so dali to čez, še nikoli ni doživelo. Prvi opis: “to je bilo umetno, to ni bilo naravno. To je bilo kot zmes, ki jo je nekdo namešal, moje telo pa je razturavalo tako, da so se mi skupine simptomov menjale na 2 dni. Kot z rezom.”

Naj povem, da jaz mislim isto: to ni naravno, nikakor. To je bilo, kot da bi nekdo namešal nekaj, telo pa je v nekakšnem šoku reševalo vse simptome in se borilo. Dva dneva taki simptomi, potem izginejo, kot bi jih odrezal, pridejo novi, potem ti po določenem času izginejo in spet pridejo tretji, kot nekakšni mini viharji, ki pustošijo po telesu in potem izginejo enako hitro kot so prišli ter te pustijo utrjenega in izčrpanega. To ni naravno.

Še enkrat: ta objava ni namenjena strašenju, temveč je pomembno, da se o tem pogovarjamo, da raziskujemo. Odpadanje las se mi zdi izjemno pomemben znak za nadaljevanje raziskovanja. Tukaj je del skrivnosti. Je kdo raziskal lase tistih, ki so preboleli? Po laseh se da ugotoviti marsikaj, predvsem pa, še enkrat: ali je človek bil zastrupljen.

Hvala za vse informacije.

Damjana Bakarič


by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
406 shares