Rešitev je blizu. Zgodbi zmanjkuje zagona, vse je ciklično ponavljanje.

Prebujeni, avtonomni in z delujočimi senzorji

Noro prebujenih in senzibilnih, ki jim delajo vsi senzorji, predvsem pa znajo avtonomno razmišljati, je baje 30 odstotkov. Smo sila pomembni, zato ne smemo utihniti. Moramo govoriti, četudi se naš glas trese. Moj se, od utrujenosti. Na momente celo obupa. Od strahu ne.


Skupina, ki plove, ne želi razmišljati, vendar ve, da je vse to norost

Vmes je, tako pravijo pričevalci pri Fuellmichu, okoli 40 odstotkov tistih, ki vedo, da nekaj hudo ne štima, a niso aktivni. Nekako plovejo, sodelujejo, čeprav vedo, da je tole norost. Vendar so mehki, niso še odločeni, ali bodo zadremali in se vrgli pod hipnozo, ali bodo izbrali pogum in dojeli, da imajo moč v sebi. Ne vedo še, ali se imajo dovolj radi, ali se še nimajo. Ne vedo, ali so vredni, da se borijo zase ali ne. Pozabili so na svojo vrednost. Tukaj imajo tisti, ki spadajo v zgornjo skupino, možnosti. Da jim pokažejo, da so vredni. Da so vredni svobode, življenja, vsega dobrega na tem svetu. Predvsem pa, da ne smejo dovoliti, da jim koruptivni in pokvarjeni posamezniki vodijo življenje in odločajo o njihovih telesih.

Speči in na žalost izgubljeni

30 odstotkov zagrizeno hipnotiziranih je praktično predanih. Nekoč so bili to ljudje, ki ste jih imeli za inteligentne, sočutne, dojemljive, modre, razumske. Danes vas žalijo, sramotijo, se ne pogovarjajo z vami. Ti so izgubljeni. Ne slišijo vas, gledajo vas kot da ste nori. In so osnova za popolno zmago totalitarizma. Če se tem pridružijo tisti iz skupine 40 odstotkov, smo ga nasrkali.

Kaj je rešitev?
Prvih 30 odstotkov mora delat s srednjimi 40 odstotki. Jih opominjat, jim govoriti, četudi se jim glas trese. Vsak dan. Ne na silo. Lepo. Z ljubeznijo. Sočutjem. Razumsko. Spomnit jih je treba, da so vredni. Da so vredni življenja, svobode. Da ta vzporedna realnost, ki jo vsiljuje nekdo tretji, nima smisla, ker ne temelji na izkustvu, zato imamo vsi občutek, da smo v računalniški igrici, ZF filmu ali pa živimo vzporedno dva svetova. Smo na tem, da ne moremo verjet, zdi se nam, da svet razpada.

Rešitev je v združitvi prve in druge skupine. Ker tretja je že izgubljena. In zanjo je resnično škoda energije. Ki pa jo je treba sedaj varovati.

Totalitarizem

Zanj je značilno, da ustvarja novo resničnost, ki nima povezave z resničnostjo, ki temelji na realnem življenju in izkustvu. Deluje na propagandi, ustrahovanju, v katerima sta vključena psihoza, paranoja. Totalitarizem je osnovan na mentalni psihopatologiji, propaganda se izvaja skozi množične medije, ljudi se spravlja v strah, paranojo, ustvarja se množično psihozo. Zunanji sovražnik je bil najprej virus, kar je noro, saj smo ljudje sestavljeni iz virusov, sedaj so sovražnik tisti, ki se ne želijo cepiti. V totalitarizmu ni prostora za drugače misleče, za kritični um in za avtonomnost razmišljanja. Totalitarizem ne prenese drugačnih idej in resnice, zato cenzura. Totalitarizem opravičuje vsa sredstva nasilja, je nasilen, hkrati pa posamezniku sporoča, da je to za njegovo dobro. Obljublja raj in prenehanje trpljenja, česar pa nikdar ne izpolni. Zato se ljudje dovolijo hipnotizirati. Da bi se to trpljenje (virus in sedaj necepljeni) čim prej končalo. Ne smemo pozabiti, da totalitarizem poganjajo sila koruptivni posamezniki z globoko povprečnim umom. Pomagajo mu ljduej, ki se, če ne bi bilo te krize, nikar ne bi tako obnašali. To so tisti, ki o bili prej ‘normalni’, danes pa uživajo v takem obnašanju, ki vsebuje laži, maltretiranje, nasilje. Vse za vaše dobro, je ideja. Posameznikova integriteta je v totalitarizmu uničena, posameznik je nič, igra se na idejo kolektivnega.

To besedilo je deloma povzeto po teoriji psihologa Matiasa Desmeta, ki nastopa kot priča v zaslišanjih, ki jih vodita dr. Reiner Fuellmich in Viviane Fischer. Ter na razmišljanju psihologinje dr. Ariane Bilheran, ki je ravno tako priča pri isth zaslišanjih.


Mir & Ljubezen & Zdravje

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš. Pobrskaj malo nazaj na youtube kanalu. https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Inidividualni pogovori, prijava: info@berem.damjanabakaric.com

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
278 shares