“Vse, kar nam počnejo, temelji na ugibanjih, ne na znanosti. To je lažna znanost, to je dogma, religija.”

Neverjetno dober intervju z zobozdravnikom dr. Gregorjem Knafelcem, ki ne le, da je strokovnjak, temveč tudi človek na višji stopnji zavedanja.

Dr. Gregor Knafelc v uri in štiridesetih minutah pojasni čisto vse. Kar slutimo, vemo in čutimo tisti, ki nismo strokovnjaki te vzvišene znanosti, ki sploh ni znanost, temveč religija.

Izvedeli boste, kaj je izolacija, kaj je virologija, zakaj nas usmerjajo v biološki virus, medtem ko operirajo s kemičnim virusom, ki je ustvarjen umetno. To potrjujem tudi sama, ki sem prebolela to zadevo, ki ji rečejo Covid, ki nima niti najmanjše povezave s t. i. influenco. Pri polni zavesti izjavljam, da je bil to kemični strup. Moja nosna sluznica je poškodovana, lasje mi še zmeraj izpadajo.

Vse temelji na laži. Nikjer ni dokaza o biološkem virusu. Ljudje so ustrahovani in sledijo – popolnoma brez dokazov. In če ni dokaza o virusu, pade vse: maske, ukrepi, razkužila, represija, odvzem svobode in diskriminacija določenega dela prebivalstva. Dejstvo je, da se je politika povezala z religijo in ne z znanostjo, kajti znanost temelji na dokazu in ne na dogmi. To, kar nam vsiljujejo, je dogma.

Vzemite si čas za ta izjemen intervju z zelo zanimivim človekom. Veseli me, da imamo prave ljudi še, z moralno kapaciteto, z zdravo duševnostjo in s kritičnim umom ter avtonomijo. Vsi ostali strokovnjaki, ki sodelujejo v dogmi, zame niso strokovnjaki temveč propagandisti škodljive ideje, ki uničuje človeštvo.

VIDEO INTERVJU Z DR. KNAFELCEM:

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš. Pobrskaj malo nazaj na youtube kanalu. https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Inidividualni pogovori, prijava: info@berem.damjanabakaric.com

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
1 share