“Vse, kar nam počnejo, temelji na ugibanjih, ne na znanosti. To je lažna znanost, to je dogma, religija.”

Neverjetno dober intervju z zobozdravnikom dr. Gregorjem Knafelcem, ki ne le, da je strokovnjak, temveč tudi človek na višji stopnji zavedanja.

Dr. Gregor Knafelc v uri in štiridesetih minutah pojasni čisto vse. Kar slutimo, vemo in čutimo tisti, ki nismo strokovnjaki te vzvišene znanosti, ki sploh ni znanost, temveč religija.

Izvedeli boste, kaj je izolacija, kaj je virologija, zakaj nas usmerjajo v biološki virus, medtem ko operirajo s kemičnim virusom, ki je ustvarjen umetno. To potrjujem tudi sama, ki sem prebolela to zadevo, ki ji rečejo Covid, ki nima niti najmanjše povezave s t. i. influenco. Pri polni zavesti izjavljam, da je bil to kemični strup. Moja nosna sluznica je poškodovana, lasje mi še zmeraj izpadajo.

Vse temelji na laži. Nikjer ni dokaza o biološkem virusu. Ljudje so ustrahovani in sledijo – popolnoma brez dokazov. In če ni dokaza o virusu, pade vse: maske, ukrepi, razkužila, represija, odvzem svobode in diskriminacija določenega dela prebivalstva. Dejstvo je, da se je politika povezala z religijo in ne z znanostjo, kajti znanost temelji na dokazu in ne na dogmi. To, kar nam vsiljujejo, je dogma.

Vzemite si čas za ta izjemen intervju z zelo zanimivim človekom. Veseli me, da imamo prave ljudi še, z moralno kapaciteto, z zdravo duševnostjo in s kritičnim umom ter avtonomijo. Vsi ostali strokovnjaki, ki sodelujejo v dogmi, zame niso strokovnjaki temveč propagandisti škodljive ideje, ki uničuje človeštvo.

VIDEO INTERVJU Z DR. KNAFELCEM:

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš. Pobrskaj malo nazaj na youtube kanalu. https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Inidividualni pogovori, prijava: info@berem.damjanabakaric.com

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
1 share