Sojenje v nekaj tednih v Indiji, vodilnemu piarovcu operacije grozi smrtna kazen

V zadnjem intervjuju z dr. Reinerjem Fuellmichom, ki skupaj s kolegico odvetnico Viviane Fischer vodi Korona komite, je bilo povedano, da se sojenje kmalu prične v Indiji na regularnem sodišču.

Sodili naj bi najprej vsaj trem, to so: Christian Drosten, ki se izdaja za strokovnjaka in zdravnika, in ki je uvedel PCR test kot merodajni instrument za ugotavljanje okužbe, dr. Anthony Fauci, ki ga bremeni vse več dokazov, da sodeluje pri ‘gain of function’ raziskavah, ki so v Zda prepovedane, te pa je potem gospod preselil na Kitajsko. Tretji naj bi bil Bill Gates,; temu, če bo spoznan za krivega, groz smrtna kazen. Zaradi zločina proti človeštvu. Vendar ima Gates zagotovljeno imuniteto v Švici, kot so o tem poročali prav v tem istem komiteju pred nekaj meseci.

Doze šotov so po koncentraciji strupa različne

Več znanstvenikov, ki sodeluje s Korona komitejem in še vedno sledijo moralnim imperativom, je ugotovilo, da so v odmerkih šotov različno močne vsebnosti strupov, narejene izključno zato, da preverijo, katera količina je za človeka smrtonosna. Vsebnosti stekleničk naj bi bile različne zato, da ne bi operacija bila preveč sumljiva, če bi kar naenkrat podleglo sumljivo število ljudi, ki so se odločili za šote. Fuellmichov komite je za različne stekleničke najprej izvedel os medicinske sestre iz Slovenije.

Ko človek posluša intervju, ima občutek, da gre za igro, saj ne zmore verjeti, da so na svetu ljudje, zločinci, ki so si zadali nalogo, da v eksperimentih pobijejo prebivalstvo sveta in uvedejo nov svetovni red. Zadeva je tako absurda, da je ne zmoremo dojeti niti tisti, ki od začetka vemo, da ne gre za zdravje, temveč za popolno kontrolo svetovne populacije, nov svetovni red, ki bo razsul dosedanjo ekonomijo in uvedel novo. Prilagam vam vir, cel intervju.

Poziv k združevanju ljudi

Obenem ob vsem tem dr. Fuellmich poziva ljudi, naj opozarjajo na to, kar se dogaja, naj rečejo ne, naj se združujejo proti tej norosti psihopatov, sociopatov, in ‘bastards’ kot jih poimenuje sam.

VIR, INTERVJU: https://rumble.com/vsaft1-reiner-fllmich-and-50-lawyers-the-vaccines-are-designed-to-kill-and-depopul.html

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš. Pobrskaj malo nazaj na youtube kanalu. https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Inidividualni pogovori, prijava: info@berem.damjanabakaric.com

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
6 shares