Vse je povezano in ima isti cilj – da nas držijo v strahu

Ta delitev (geopolitično žarišče, eno od mnogih večletnih zgodb, ki so ga pač zdaj zakurili prek medijev z jačanjem zgodbe) je primerna zato, da smo v stanju strahu in da se med sabo delimo in sovražimo, kajti tako smo lahek plen. Vemo, da naracija tega geopolitičnega položaja obstaja že dolgo, kakor je takih naracij različnih žarišč po svetu na tisoče.

Skrita roka to potrebuje, da lahko določene geopolitične točke prižge, da lahko ljudi ustrahuje, razdeli in jih drži v tem strahu.

Prižgali so žarišče, ki so ga z naracijo negovali vsaj 20 let, če ne še več. Za to gre, ko rečemo, da je vse planirano in da nič ni tako kot se zdi. Žrtve pa so. Nihče nikdar ni rekel, da jih ni. Vsi veliki dogodki, ki jih plasirajo v medijih, so POVEZANI. Imajo isti cilj.

In tu je točka, ki vas mora zbuditi!

Se spomnite, da smo podobno govorili pri smrtonosnem virusu, ki je izginil iz medijskih agend (mediji so propagandna orodja za naracijo skrite roke/svetovne diktatorske vlade) … bilo je povsem enako – naše delitve in prepiri namreč. Potegnili so vas noter, da se sedaj sovražite in kregate še bolj. To je načrt/ideja, to želijo.

Oni ne želijo človeka, ki je povezan s seboj. Ki se čuti. Ki je mentalno in čustveno močan. Kaj šele duhovno. Oni želijo prestrašenega človeka, ki ga lahko nadzorujejo. Kdo so oni? Skrita roka, peščica ljudi, svetovna diktatorska vlada, ki vodi vse, a nam se je zdelo, da so vsi dogodki naključni. Delujejo prek navidezno javnih organizacij, ki navidezno delajo dobro za ljudstvo sveta. To so Who, Wef, Gavi, Cdc, Fda, Un in podobne … vse te organizacije so zasebne, lastniki so najpremožnejše družine na svetu. Njihova ideja agende 2030 je, da imajo v lasti vse na svetu, mi pa smo srečni brez vsega, tako oni. Da ne grem globje, naj le omenim tehnologijo, ki bo z nanotehnologijo (čipi), najmogočnejšim wifi omrežjem in umetno inteligenco ustvarila internet stvari, na katere nas želijo prek čipov v naših telesih priklopljene. To ni znanstvena fantastika, to je tehnologija, ki nam bo olajšala življenje, pravijo oni. Človek bo postal vse bolj anorganski in povezan v internetno zavest. Svojo bo izgubil. Če bomo to dovolili.

Človek zmaga tako, da se obrne v svoj notranji svet in ostane v stiku s seboj, skrita roka tega ne želi, želi nas pripete na zunanji svet, na metaverse, kajti tako nas kontrolira, naša čustva. Človek, ki ni v stiku s seboj in ni povezan s svojim notranjim svetom, s svojo bitjo, bistvom, je vodljiv. Je lutka. Svojega življenja in telesa ne ceni, zato ju zlahka preda nekomu drugemu v roke, da z njim upravlja. Za to gre. Zlahka je zmanipuliran, prestrašen, ker je pripet na zunanji svet, na sistem/matrico. In ko sem sama te dni za kratek čas izgubila stik s seboj, ker sem nekako nekje dopustila, da me to potegne (nezavedno !) sem občutila obupno izčrpanost. To delajo, to je načrt. To so nihala.

Zato je izjemno pomembno, da smo v stiku s seboj, krepimo svojo notranjo moč in se ne sovražimo, se ne delimo in se ne prerekamo ter se, nasprotno, povezujemo in ljubimo, kajti tega skrita roka ne more kontrolirat. S temi svetovnimi zgodbami, katerih žarišča ima itak z zgodbami, ki vam jih mediji plasirajo vsa leta, pripravljena, nas le delijo in KONTROLIRAJO NAŠA ČUSTVA ter nas držijo konstantno v stanju strahu. Strah je stres, je bolezen in je DA NA VSE, KAR NAM BODO PONUDILI. Tudi čipe pod kožo in digitalne prepustnice za življenje, ki jih zdaj pripravljajo pospešeno. Zbudi se, človek.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš. Pobrskaj malo nazaj na youtube kanalu. https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Kaj delam za vas tukaj.

Individualni pogovori, prijava: info@berem.si

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
487 shares