Srčne debate/delavnice o partnerskih odnosih

Večerne debate/delavnice s sproščenim druženjem. Kaj? O, ja, končno. Za vse ljudi, ki se zavedajo, da je kakovost življenja odvisna od tega, kako dobri so naši odnosi s seboj in z drugimi.

Pogovarjali se bomo o vseh temah, ki se nanašajo na odnos do sebe in do drugih, poudarek je na partnerskih odnosih, ker so ta kraljica razmerij, saj vse izhaja iz njih … tu se tudi vedno odpre poligon za razreševanje mankov iz otroštva … preigravamo odnos z mamo in očetom.

Ker smo globoko v površinskih odnosih, veliko nas je nezadovoljnih s tem, kako vodimo svoje odnose, so ti večeri zato, da izboljšamo svoje partnerske odnose in vse ostale odnose, tudi odnos do sebe. Sproščeno, zabavno in delovno. 🙂

Za koga so ti večeri: Za vse, ki so v razmerjih, poročeni, na pol poročeni, razmišljajo o odhodu, so ravnokar veselo zakorakali v razmerje ali premišljujejo, da bi se predali nekomu, pa ne vedo, kako in kaj, za samske. Za vse ženske in moške, ki si želijo izboljšati svoje partnerske odnose, ob vsem tem pa še tudi druge odnose.

TEMA DECEMBRSKE DELAVNICE: 5 STVARI, KI JIH MORAŠ VEDETI O POTENCIALNEM PARTNERJU, PREDEN VSTOPIŠ V RAZMERJE. Za nove začetke in za dober vstop v novo leto:

Juhuhu! To mi deli, bejbi. 🙂

Dan: Vsak drugi torek ali petek v mesecu (enkrat mesečno) – tokratni prvi datum je petek, 23. december 2022.

Kdaj: Od 18:00 do 22:00

KJe: Lokacij je več, zato bo lokacija posredovana ob prijavi, so pa lokacije v Ljubljani

Prispevek za debato/delavnico: od 50 eur na osebo

V prispevek je vključeno:

  • vodenje in organizacija debate
  • najem prostora
  • debata od 18:20 do 20:00
  • Q in A od 20:00 do 21:00
  • druženje in povezovanje od 21:00 do 22:00
  • pijača dobrodošlice

Prispevek se plača v naprej. Če plačate na mestu samem je prispevek 10 eur več. Prispevka ne vračamo, lahko ga prenesete na naslednjo delavnico, na dogodek SREČAJ ME ali na individualni pogovor 1 na 1. Po vaši želji. 🙂

Za prijavo na dogodek/delavnico in več informacij o delavnici mi pišite na: info@damjanabakaric.com

Damjana Bakarič

SREČAJ ME dogodki za samske moške in ženske tukaj.

Delavnica o odnosih tukaj.

Kaj delam za vas tukaj.

Video treningi za boljše življenje so tukaj. Več kot 500 videov na enem mestu.

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
13 shares