Ženske, ki se izjasnijo, kaj želijo, veljajo za intenzivne/agresivne in ‘pushy’

Ženske, ki vedo, kaj želijo, in to tudi jasno izrazijo, so označene za intenzivne/zahtevne/pushy/agresivne. Ena večjih neumnosti, s katerimi nam polnijo glave. Ne igrajo igre ‘go with the flow’ in ‘uizi’, ker vedo, da se za to lahko (in po navadi se) plača velik davek. Ker pa ženske ne želijo oznake ‘pushy’, intenzivna, agresivna … … se ženske moškemu, ki jih osvaja, bojijo povedati, kaj si želijo. Svojemu partnerju enako.. Bojijo se postaviti zase na delovnem mestu.

Dokler smo ženske nesamozavestne, se ne zavedamo svoje ženstvenosti, svoje vrednosti, potem seveda verjamemo neumnostim, ki so si jih izmislili ljudje, ki ne želijo prevzemati odgovornosti, in se v življenju želijo le zabavati ter jemati brez posledic in tega, da bi dali kaj nazaj.

Povej, kaj želiš in pojasni pravila igre

Ženska, ki se ceni, bo znala moškemu, ki jo osvaja, takoj pojasniti pravila igre. Upajte si, tvegajte. Ženske se bojimo izjasniti, kaj želimo in česa ne, ker se bojimo, da bomo izgubile osvajalca. Zato je precej žensk tiho, moški pa si misli, da ženske itak sprejmejo vse, kar se njim zahoče. In če je ženska tiho, čaka, potem to drži, saj se strinja z vsem, kar ima na sporedu moški, zato jo moški ne ceni. In zato številni moški osvajajo, dokler ne dobijo nagrade/seksa, potem pa odfrčijo naprej. Ženske se potem razburjajo, češ, kakšni neotesanci se sprehajajo okoli, pa vendar so same odgovorne, saj niso jasno povedale, česa si želijo. Niso želele biti ‘pushy’, napadalne, agresivne, preveč intenzivne. Kakšna bedarije.

Zanima me le resen in postavljen moški, ki je zrel za razmerje

Čim prej se izrazite, kaj iščete, kakšne predstave imate ali pa povejte, kaj vas ne zanima. Primeri: “Ne zanima me seks za eno noč, ne zanima me izkoriščanje, zanima me skupno grajenje.” “Imam precej zahteven življenjski stil in ob sebi potrebujem moškega, ki ve, kaj želi. Ki ve, kdo je, kam gre.” Vprašajte ga po njegovih ciljih. Nisi agresivna, nisi intenzivna in nisi pushy. Ceniš sebe, svoje življenje in svoj dragoceni čas, in to je pohvalno. Modro je, če se podobno jasno izrazimo na delovnem mestu ali pri poslovnih partnerjih.

Postavljene ženske, s katerimi je razmerje dejansko lažje in boljše, ker vedo, kaj želijo, so v tej družbi/sistemu označene za problematične. Zato, ker se poznajo, vedo, kaj so pripravljene dati in česa ne želijo. Prav tako so take manj zaželene na delovnih mestih, ker jih takoj označijo za svojeglave, se jih bojijo, namesto, da bi izkoristili njihove čudovite lastnosti jasnega komuniciranja.

Damjana Bakarič

SREČAJ ME dogodki za samske moške in ženske tukaj.

Dogodek: SRČNE DEBATE/DELAVNICE o partnerskih odnosih tukaj.

Delavnica o odnosih tukaj.

Kaj delam za vas tukaj.

Video treningi za boljše življenje so tukaj. Več kot 500 videov na enem mestu.

Pogovori 1 na 1, piši mi na: info@damjanabakaric.com

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
441 shares