SREČAJ ME – Ljubezen je pri vseh ljudeh enako lepa

Dragi moji POGLOBLJENCI, ki želite imeti kakovostna razmerja, kjer boste rasli kot posameznik in skupaj z njim ali z njo.

Dogodek Srečaj me je pristen večer ljudi, ki si želijo podobno. Ljubiti, biti ljubljen, skupaj rasti in se razvijati. Se znati kakovostno prepirati, biti navihan, radosten, tečen, lahek in težak, vse. Predvsem pa je za ljudi, ki se zavedajo, da so življenje in razmerja vzponi in padci, na nas pa je, kako bomo to izpeljali. Ta dogodek je primeren za ljudi, ki se zavedajo, da so izzivi in težave v odnosu le priložnost, da naredimo odnos še trdnejši, kakovostnejši, se še bolj povežemo. Ni para, ki se s tem ne bi soočal, odvisno pa je, kako se s tem sooča. Lahko iz tega ne naredi nič in zveza propade, lahko pa zvezo pripeljeta na višjo raven. In vsi vemo, kako velika nagrada je to.

Srečali se bomo tisti, ki si želimo v razmerju napredovati, rasti, si stati ob strani, vendar nismo drug drugemu rešitelji, ker se dobro zavedamo, da si sam sebi svoj rešitelj. Srečali se bomo tisti, ki vemo, da razmerje potrebuje skrb, pozornost, nežnost, ljubečnost, delo, trud, humor. Tisti, ki vemo, da moramo za svojo srečo poskrbeti sami, in te naloge ne moremo prelagati na drugega. Tisti, ki vemo, da ima razmerje vpliv na vse ravni življenja. Lahko nas ubije ali pa nas vsakodnevno krepi. Izbira je naša. Tisti, ki vemo, da odnosi ne osrečujejo zmeraj, ker to preprosto ni mogoče, da pa so takrat lahko kot izziv, ki nam ponujajo, ko težavo/izziv rešimo, trenutke norega zadovoljstva.

Opomba: Na Srečaj me dogodkih ni starostnih razredov kot ste morda vajeni z drugih dogodkov za samske. Ne ustvarjam delitev, zato je starostni razpon lahko velik in pisan. 🙂

SREČAJ ME.

Za koga: Za samske moške in ženske, ki si želijo graditi dobre odnose.

Dan: Sobota, mesec AVGUST – 27. avgust 2022

Kdaj: 18:00 do 22:00

Kje: Lobi Caffe, Bravničarjeva 13, Ljubljana in Hombre restavracija, Gerbičeva 61, Ljubljana

Prispevek za dogodek: od 40 eur na osebo

V prispevek je vključeno:

  • Pijača dobrodošlice (šampanjec)
  • Debata, od 19:00 do 19:45*
  • 19:45 – 20:00 Q and A
  • 20:00 – 22:00 spoznavanje, sproščanje in druženje …

*45-minutna debata o tem, zakaj nam razmerja ne uspevajo in kaj bi lahko naredili bolje, da bi nam dejansko uspela. Debata bo potekala podobno kot so potekale moje delavnice ali skupine, ali pa naši psihološko knjižni večeri v Konzorciju, ki sem jih vodila pol tretje leto. V debati se bomo zaiskrili, sprostili, nasmejali. Po tem se bomo prepustili večeru, glasbi, spoznavanju in se imeli tako dobro, da nam večer še dolgo ne bo šel iz glave. Kar je v teh časih zelo redko.

Prijava na dogodek:

Če se strinjate s pogoji, se na dogodek prijavite na mejl: info@berem.si ali info@damjanabakaric.com

*Opomba: Če se na srečanje ne prijavi zadostno in primerno število moških in žensk, se dogodek prestavi na kasnejši datum. Na zadnjo soboto v naslednjem mesecu.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič