Na tesnobi že v tretji natis!

Uspešnica Na tesnobi podira rekorde!

Knjiga je izšla septembra 2016 v nakladi 1500 izvodov knjige, po samo štirih tednih je šla v ponovni natis, tudi v 1500 izvodih. Sedaj pa nas bo v knjigarnah kmalu pričakal že tretji natis po 1500 izvodov.

 

Vsekakor me kot avtorico to izjemno veseli, po drugi strani pa skrbi. Ker se toliko ljudi sooča s strahom, stresom, anksioznimi motnjami, izgorelostjo in paničnimi napadi.

Vendar se da! Meni je uspelo, in ni razloga, da ne bi tudi vam.

Kako začutiti sebe, se soočiti s seboj in se spoznati. Kako najti svojo pot, kako pod vsemi vzroci in prepričanji, ki so jih na nas lepili drugi, najti svoja. Kako se imeti rad. Kako se osvoboditi strahov in se odločiti za sebe in za ljubezen. Do sebe. Zagotavljam vam. Morali boste delati, ker brez dela, ni drugačnih izidov. A ko boste samo za sekundo začutili to novo pot, svoja bogastva, bo to magično.  Ker, ni ga hujšega, če nisi zvest samemu sebi.

Če vas zanima skupina ali individualno svetovanje, kako zaživeti življenje brez strahov, stresa in izgorelosti, mi pišite na damjana.bakaric@gmail.com.

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
0 shares