Apokrifni transurfing, Vadim Zeland

Osvobajamo zavest.

Zeland meni in skuša dokazati, da rešitev vedno pride sama od sebe, ko sta duša in razum eno, usklajena, ko duša zapoje, razum pa si mane roke od zadovoljstva.

Kaj pa je potrebno narediti, da se pokaže ta rešitev?

Treba si je sistematično vrteti t. i. diapozitiv oziroma podobo svojega praznika in opazovati realnost. In v določenem trenutku bomo opazili, da so se pojavile možnosti, ki odpirajo vrata k prazniku.

Življenje je praznik?

Da. Zeland pravi, da je naše življenje lahko praznik, da lahko pridemo do tega, da končno delamo to, v čemer uživamo. Le cilj si moramo zastaviti ter v mislih natačno preigravati različico, ki si jo želimo. Potem, pravi on, se bodo v resničnem življenju, odprla vrata. Naša naloga je, da jih opazimo. Nikakor si ne smemo razbijati glave z logiko, kako naj pridemo tja, ker bomo takoj naleteli na svoje lastne omejitve, ki jih ustvarjamo sami, zatorej se moramo osredotočiti samo na različico, ki si jo želimo. To si moramo ponavljati v glavi čim večkrat, tako, kot da smo že tam. Predstave, domišljija, vizualizacija. Konec koncev s pomočjo vizualizacije trenirajo tudi športniki in to tako, da si do pičice natančno predstavljajo vsak korak na poti do svoje zmage.

V knjigi najdemo vprašanja posameznikov, prav takšna, kot si jih postavljamo tudi sami. Zeland  na njih odgovarja precej jasno. Prijeten način, predvsem pa zelo koristen, saj zelo hitro najdemo odgovore tudi na svoja vprašanja.

 

Pred to knjigo, ki je izšla v dveh delih, smo pred leti v Sloveniji dobili njegovih pet delov knjige Transurfing realnosti.  V prvi knjigi s podnaslovom Prostor različic nas je Zeland seznanil s pojmom transurfinga. Gre za idejo, da obstaja prostor različic, v katerem so shranjeni scenariji vseh možnih dogodkov. Teh različic je neskončno, tako kot je neskončno število točk na koordinatni mreži. Tam je zapisano vse, kar je bilo, kar je in kar bo. Pod določenimi pogoji lahko miselna energija človeka materializira kateri koli sektor v prostoru različic. Realnost se torej lahko pokaže v neskončnem številu podob.

In kaj potemtakem dela transurfing?

Tehnika nam omogoča, da s svojo usodo upravljamo tako, kot si želimo sami. Ni nujno, da se moramo ‘ubiti’, da pridemo do zaželenega cilja; do njega lahko pridemo bistveno sproščenejše.

Zeland nam je ponudil drugačen progled na realnost, pravzaprav na ustvarjanje realnosti.

 

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post

Comments

  • Polona
  • 15.01.2017

  Avtor je Vadim Zeland

   • damjana.bakaric
   • 24.01.2017

   Polona, šele zdaj sem videla te komentarje. Nič hudega, saj bomo še podejevali knjige preko nagradnih iger. Spremljajte in odgovarjajte tudi na FB strani Berem. Tukaj ne potekajo nagradne igre, dobite pa informacije v zvezi s kakšnim nagradnim vprašanjem. Imejte lep dan. Damjana

  • Jasna
  • 16.01.2017

  Vadim Zeland je napisal Apokrifni transurfing.

   • damjana.bakaric
   • 24.01.2017

   Jasna, šele zdaj sem videla te komentarje. Nič hudega, saj bomo še podejevali knjige preko nagradnih iger. Spremljajte in odgovarjajte tudi na FB strani Berem. Tukaj ne potekajo nagradne igre, dobite pa informacije v zvezi s kakšnim nagradnim vprašanjem. Imejte lep dan. Damjana

  • Bernarda
  • 17.01.2017

  Vadim Zeland

   • damjana.bakaric
   • 24.01.2017

   Bernarda, šele zdaj sem videla te komentarje. Nič hudega, saj bomo še podejevali knjige preko nagradnih iger. Spremljajte in odgovarjajte tudi na FB strani Berem. Tukaj ne potekajo nagradne igre, dobite pa informacije v zvezi s kakšnim nagradnim vprašanjem. Imejte lep dan. Damjana

  • Jasmina
  • 18.01.2017

  Vadim Zeland

   • damjana.bakaric
   • 24.01.2017

   Jasmina, pozdravljeni. Vse nagradne igre bodo objavljene na strani Berem na Facebooku. Tam boste vpisovali komentarje. 🙂 Imejte lep dan, Damjana

Comments are closed.
1 share