Podpri berem.damjanabakaric.com

Sama sem šla skozi težke preizkušnje, se sesula, preživela, in se na novo zgradila ter izboljšala odnos do sebe, ki je temelj vseh odnosov. Zato boš med mojimi vsebinami našel/našla vsebine, ki prispevajo k dobremu mentalnemu, čustvenemu, duhovnemu in fizičnemu počutju. Verjamem, da smo ljudje ustvarjeni za povezovanje. Za sočutje. Za pomoč drugemu. Ne za tekmovanje. In ne pozabi – samo v tebi je vsa moč, ki jo potrebuješ za dosego česar koli. V nikomur drugemu. Ti sam si svoj rešitelj.

Najpomembnejši so odnosi – kajti, kaj imaš, če v svojem življenju nimaš dobrih odnosov? Prepričana sem, da odnosi z drugimi in s seboj določajo kakovost našega življenja.

O vsem tem sem izdala sem štiri knjige: Na tesnobi je moja prva knjiga, ki je bila uspešnica leta 2017, z njo so se razbili tabuji o čustvenih stiskah, ki se manifestirajo v obliki izgorelosti, ankisoznosti in paničnih napadov. Prejela na stotine pisem ljudi, ki so s pomočjo knjige prepoznali, kaj se jim dogaja in da to ni najhujše, kar se jim je zgodilo.

Moja druga knjiga Na boljše je nadaljevanje knjige Na tesnobi – s pomočjo te knjige lahko človek (po zlomu, travmi, pretresljivem dogodku) na novo postavi sebe.  Povezava na obe knjigi je tukaj: https://www.emka.si/webapp/wcs/stores/servlet/sl/emkasi/na-tesnobi-2195808-pr.

Knjiga Razmerja vsebuje 11 kratkih zgodb o ljubezenskih razmerjih. Odkrito, surovo, brutalno. Kaj vse si počnemo, ker ne znamo, ne zmoremo ali nočemo drugače. Povezava tukaj: https://www.primus.si/razmerja/.

Knjiga Pogumna srca, kjer sem zbrala najmočnejše misli za navdihovanje vseh bojevnikov, tukaj: https://berem.damjanabakaric.com/pogumna-srca/

Moje vsebine so na voljo še v obliki videov na Youtube. Gre za realne, odkrite, neposredne vsebine za dobro mentalno, čustveno, duhovno in fizično počutje. Povezava je tukaj: https://www.youtube.com/user/MsDamjana.

Sem urednica bloga Damjana Bakarič, ki se nahaja na povezavi: https://berem.damjanabakaric.com (ravnokar si tu :-)), in ki je prav tako servisen blog za boljše čustveno, mentalno, duhovno in fizično počutje. Poglej si, morda ti pomaga. In če ti bo, je to to. 🙂

Če so moje vsebine všeč tudi tebi, me lahko podpreš z nakupom kave ali s članstvom za 20, 30, 40 ali kolikor eur na mesec želiš, sam si določiš tudi časovno obdobje. Sama ti bom izjemno hvaležna. 🙂

Hvala za zaupanje. Gremo naprej, na boljše! Moč je v nas. 🙂

Kupi mi kavoKupi mi kavo