Kako najdem notranjo moč in delujem v skladu z njo. Se okrepim mentalno, čustveno, duhovno in fizično, da sledim svoji resnici.

ZOOM SKUPINE in DELAVNICE

10 modulov po uro in pol.

Kdaj: od 18:00 do 19:30

Dan: Vsaka zadnja sreda v mesecu

Začnemo: 26. januarja ob 18:00

Cena: 29 eur na eno delavnico

NASLOV: Kako najdem notranjo moč in delujem v skladu z njo. Se okrepim mentalno, čustveno, duhovno in fizično, da sledim svoji resnici.

ZA KOGA JE DELAVNICA: To je primerno za vse ljudi, ki se počutijo šibko, so v stresu, utrujeni, morda doživljajo tesnobo, v tem norem času. So se izgubili, ne delajo tega, kar želijo, ne živijo življenja, kjer bi se krepili mentalno, čustveno, duhovno in fizično. Kako najti sebe in znova poseči po svoji notranji moči ter živeti v skladu s svojo resnico. Skozi delavnice bomo skušali odgovoriti na vprašanja: kdo sem, kje sem, kam grem. Tole zadnje je Velik cilj, vem. Morda nam uspe razrešiti tudi tega.

MODUL 1

Kaj se mi dogaja? Kje sem? Kaj čutim. Kje so vozli, kje je tisto, kar želim razrešiti. Kako se tega lotiti. V tej prvi uri se bomo nekako umestili, da bomo vedeli za razloge drugega, za kaj so se pridružili skupini, ugotovili skupne imenovalce.

MODUL 2

Situacija kriza: Kako naj v tem norem svetu sledim sebi, se uresničujem, najdem smisel in gradim? Kako naj najdem svojo pot, se razvijam in čutim zadovoljstvo. Kako naj se mentalno in čustveno krepim, da bom kos vsakodnevnim izzivom.

MODUL 3

Odnos do sebe: Samozavest in samospoštovanje. Sem samozavesten, kaj to sploh pomeni? Se spoštujem? V tej uri in pol bomo spoznali, koliko smo v resnici samozavestni, koliko se v resnici spoštujemo. Kako to doseči, da bomo samozavestnejši in se bomo spoštovali. Kajti, če sebe ne spoštujemo, nas drugi tudi ne bodo. Vera vase. Zaupanje sebi. Se imam rad in kaj to pomeni?

MODUL 4

Jaz in drugi. Vsi krmarimo med avtentičnostjo in navezanostjo na druge. Kje je meja, da sem res jaz in da se prilagajam ter ne povozim sebe. Pot do tega je – asertivnost. Tukaj se bomo naučili, kako na konstruktiven način peljati odnose, postavljati meje, napram drugim na konstruktiven način.

MODUL 5

Odnosi z drugimi, družinski, partnerski. Vozli, vzorci, kateri so dobri in katere lahko zamenjamo za boljše. Tukaj bomo spoznali, kaj je tisto, kar poslabšuje naše odnose in kaj lahko naredimo, da odnose izboljšamo.

MODUL 6

Ljubezenski, partnerski odnosi. Kakšen je namen teh odnosov? Zakaj si želim partnerja. Moja vizija o partnerstvu. Kdo je pravi/prava. Kako izboljšati svoj partnerski odnos.

MODUL 6

Pomoč pri asertivnosti: poznavanje osebnih pravic. V tej uri in pol bomo predelali vseh 25 osebnih pravic in do njih izrazili stališča ter se s pomočjo teh pravic umestili, spoznali, kako čutimo do teh pravic, kar nam bo pomagalo pri vzpostavljanju svojega življenja z drugimi.

MODUL 7

Zdrave misli zdravo življenje. V tej uri in pol se bomo posvetili moči misli. Kaj je misel? Kaj kreiramo z njo? Zakaj imajo nekateri fleksibilnejše misli, drugi pa toge in zakaj te zadnje ne prinašajo prav veliko dobrega. Kako toge misli spremenimo v fleksibilnejše.

MODUL 8

Sem zrela oseba? V tej uri in pol bomo govorili o čustveni zrelosti, ki nikakor ni povezana z leti, temveč s čustvenim razvojem posameznika. Definicija čustvene zrelosti. Ugotovili bomo, koliko smo čustveno zreli oz katera področja v nas še zahtevajo delo, da pridemo do zrelosti.

MODUL 9

Jaz in moj notranji svet: Moja prepričanja in vzorci, po katerih delujem. Kakšne misli me vodijo? Koliko me določa preteklost? Kateri nezavedni programi so tisti, ki me vodijo, in kako vem, kaj me vodi pravzaprav? Kaj bi obdržal in kaj spremenil? Kako se osvobodimo slabih idej in programov ter začnemo delovati po novih. Kakšni so moji monologi, kaj si večino časa prigovarjam.

MODEL 10

Sreča in občutek zadovoljstva ter napredka. Kaj je pogled na svet, kakšna očala so ta, skozi katera ocenjujem svet? Kaj je distrakcija in mora stran ter kaj je tisto, kar me navdihuje in polni. Pogled na situacijo in ljudi. Je ključen. Moder človek v temi najde tudi nekaj lepega, da lahko gradi na tem. Je človek, ki v vseh težavah sodobnega človeka še zmeraj najde svetle točke, lepe stvari življenja.

PRIJAVA TUKAJ: https://berem.damjanabakaric.com/skupine/

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
0 shares