Kako ozdravimo zlomljeno srce

Vse je energija, tudi mi smo energija. Čutimo več kot mislimo, manj čutimo takrat, ko sebi ne zaupamo. Ko se ne prepuščamo življenju, ko nas vodijo strahovi. Takrat se blokiramo, sami sebi zadajamo rane. Vendar lahko zase odgovorno poskrbimo vsak dan, z energijskim zdravljenjem.

Ko ti nekdo, ki si ga ljubil čisto, zlomi srce

Vsi smo to že kdaj doživeli. Nekateri v hujši različici, sama sem na primer doživela to, da sem ljubila s čistim srcem in dušo, on pa tega ni cenil in mi je zlomil srce na najbolj brutalen način. Dejstvo je, da so to hude bolečine. Vendar bežanje pred to bolečino ne reši ničesar. Bežanje v nove zveze, ljubimce, delo, alkohol, športne avanture, ne bo ozdravilo bolečine, temveč jo bo le potlačilo, zanikalo, srce bo le še bolj bolelo. S tem načinom si naredimo veliko več škode. Zastrupimo se še bolj in blokiramo svojo življenjsko energijo. Saj veste, kako smo zablokirani, kako ne moremo ne naprej in ne nazaj. Kako neznosno je to stanje, ko želimo pobegniti, a ne moremo.

Zdravljenje zlomljenega srca z energijskim zdravljenjem

V tem primeru je prav, da se ustavimo. Dihamo. Smo samo s seboj. Ne bežimo. Kaj čutimo? Zakaj tako čutimo. Dotaknimo se srca z roko in mu povejmo, da nam je žal, da vemo, da trpi. Pogovarjajte s svojim srcem, vprašajte ga, kako se počuti, kaj si želi. Kot da je oseba. Prisluhnite mu. Naj vam pove vse, zakaj je zlomljeno, kaj najbolj boli, zakaj, čim več podrobnosti, vendar se ne predajajmo trpinčenju. Ko je ta del procesa končan, vprašajte srce, kaj si želi. Si želi zaživeti in pustiti preteklost za seboj? Če da, si dajte dovoljenje. Da zaživite naprej.

Vsakodnevno energijsko zdravljenje, kaj je energijsko zdravljenje?

Ne boste verjeli, a spet smo tam. Kot se ponavljam že v vsakem svojem videu na youtube kanalu za boljše mentalno, čustveno, duhovno in fizično počutje, se moramo najprej vprašati, kdo sem. Osredotočimo se na dih, zato da obnovimo stik s seboj in se začutimo. Sem svoje misli? Kdo sem? Sem to sploh jaz? Koliko mask nosim skozi življenje vsak dan, da ugajam? Da pridem varno skozi. Da me ne napadajo, da sem sprejet. Počnem to zaradi varnosti? Kaj pa, če bi vse odpadle? Bi se počutil varno? Da sem jaz.

Zdravljenje pomeni, da sem jaz res jaz. Da sem pristna. Da živim življenje kot si ga želim in ne da živim življenje, kjer ugajam drugim. To pomeni, da bom od sedaj naprej kdaj izrekla stvari, ki komu ne bodo všeč, vendar bom pristna. Da se bom postavila zase in to marsikomu ne bo več všeč. Da bom jasno izrazila svoja čustva, misli in prepričanja. Da se ne bom več smejala šalam, ki mi v resnici niso smešne, smejala pa sem se zato, da me ne bi zavrnili. Zdravljenje pomeni, da sem najprej odkrita do sebe. In do drugih. Da nisem več zapacana, da spuščam maske, da snamem obrambe. Zdravljenje pomeni, da znam reči ne in ja, ko je treba, da znam prepoznati, kdaj je treba reči ne ali ja. Da delam napake, vendar prevzamem odgovornost za njih. Energijsko zdravljenje je tudi, da drugim odpuščamo, četudi so nas resnično prizadeli, na primer, nam zlomili srce. Pomeni, da se soočimo z bolečino, da smo hvaležni za to, kar imamo, četudi nimamo reči, ki si jih želimo imeti. Zdravljenje pomeni, da se odpovedujem potrebi po nadzoru in se vse bolj prepuščam življenju. Ničesar ne jemljem osebno od drugih. Da delujem namesto da reagiram. Da premislim namesto da skočim. Zaupanje življenju, to je energijsko zdravljenje. Tako odpravljamo blokade. Zavedati se moramo, da nihče ni popoln, da vsi delamo napake, in da je dobro vedno poskrbeti za to, da smo sposobni pogledat celotno sliko. Energijsko zdravljenje se nanaša na našo življenjsko moč, ki je v nas. Blokade so tiste, ki jih moramo razrahljati in poskrbeti, da energija v nas spet nemoteno teče, da se počutimo notranje pretočne.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Inidividualni pogovori, prijava: info@berem.si

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
170 shares