Predavanja/Individualni pogovori

Najpomembneje je, da gremo na boljše, da smo vsak dan boljša različica sebe. Vsi imamo določene pomanjkljivosti, nedelujočnosti, disfunkcionalnosti. Enega ni, ki tega ne bi imel. Ti nas ovirajo na naši poti. V odnosu do sebe, do drugega, v družini, s partnerjem, na delovnem mestu.

Če ste ta, ki si želite preobraziti sebe, živeti bolje, imeti pretočen notranji svet, predvsem pa imeti dober odnos do sebe in z vsemi drugimi, potem sem prava za vas. Vse je v nas. Ves svet. Naša prepričanja, misli, programi, ki so nezavedni, krojijo naše življenje, naše odnose, naš svet. Tako kot je znotraj je tudi zunaj.

Moje misli in prepričanja določajo, kako bom živela. Moja percepcija, kako gledam na dogodke in stvari ter ljudi, je tista, ki bo zasejala seme uspešnosti ali neuspeha. Čeprav sama osebno menim, da neuspehi ne obstajajo, pa veste zakaj? Zato, ker se iz vsakega neuspeha lahko naučimo veliko.

Kako spremenim odnos do sebe. Kako si zaupam, kako se začnem imeti rad? Kako spremenim svoje programe, svoj notranji svet, svoje misli in prepričanja? Kako naj začnem živeti s pogumom in ne iz strahu? Kako naj se odločim za ljubezen namesto za strah? In kaj to sploh pomeni? Kako lahko izboljšam svoje življenje na vseh področjih? Ni težko, Ključen je odnos do sebe.

Sama  sem izgorela, dobila anksiozne motnje skupaj s paničnimi napadi. Zaradi programov, ki so me gnali. Gnal me je perfekcionizem, ambicioznost, dokazovanje, dosežki … in potem, tema. Mislila sem, da se mi je zgodilo nekaj najhujšega, a v resnici se mi je zgodilo nekaj najboljšega. Dobila sem izjemno priložnost, da svoje življenje in sebe postavim na novo. 🙂 Da se.

Motivacijska predavanja za podjetja:

Komunikacija. Kaj je dobra komunikacija, odnosi z drugimi. Nastopanje v javnosti, pisanje sporočil, govorov.
Stres, izgorelost, utrujenost. Odnosi na delovnem mestu. Negativne osebe, kdo so  to? Kako komunicirati? Zdravo podjetje skrbi za dobro počutje svojih zaposlenih, ki so največje bogastvo podjetja in ne le floskula. Zakaj asertivnost? Komunikacija na delovnem mestu. Kdo je primeren za katero delo? Odnos do sebe je najpomembnejši odnos vseh odnosov. Je kraljica odnosov.

Motivacijska predavanja za splošno javnost:

Postavljanje sebe na novo. Kdo sem, kaj čutim, kakšen odnos ima s seboj. Kako uravnovesiti življenje. Tukaj in zdaj je edino, kar imam. Pusti preteklost in prihodnost, to je le izgovor, da ti ni treba storiti ničesar. Odnos z drugimi. Partnerstvo. Kaj je ljubezen? Kdo sva midva, kdo sem jaz, kdo si ti. Postavljanje meja. Moč misli, prepričanj. Zdrave misli za zdravo življenje. Počasno življenje namesto norenja. Delam eno stvar naenkrat namesto da sem večopravilen. Branje je zdravje. Meditacija. Čuječnost. Narava. Gibanje. In še … šola komunikacije.

Individualni pogovori

Vse, kar potrebuješ, da preobraziš samega sebe. Odnos s seboj, z drugimi. Pogum in ljubezen namesto strahu. Imaš tukaj in zdaj, ničesar drugega. Odnos do sebe, odnos z drugimi. Dobra komunikacija. Nastopanje v javnosti. Prepričevanje, govorništvo. Stres, anksioznost, tesnoba, panični napadi. Pogojeno otroštvo skozi nezavedne programe. Misli, prepričanja, ideje, način delovanja. Vse to lahko spremeniš. Spremeniš lahko sebe – popolnoma. Postaneš lahko nekdo drug. Prožne namesto toge misli. Smeh, vznesenost, radost – brez razloga. Razmerja. Strupeni vs. zdravi odnosi. Osnova dobrega življenja je dobra komunikacija.

Piši mi: info@berem.damjanabakaric.com

Moje knjige: