Temna stran papeštva

Prva stoletja po Kristusovi smrti so krščansko cerkev vodili škofje in ne papeži. Vsak je imel svojo škofijo in bili so enakopravni. Nikomur ni prišlo na misel, da je kaj več od drugih. Šele kasneje je škofom nekaj padlo v glavo in so začeli postopoma osvajati najprej versko oblast znotraj cerkve, nato pa so v neusmiljenem spopadu s posvetnimi vladarji tudi oblast nad celotnim krščanskim svetom.

Nasilje, spolne zlorabe, zlorabe in uničenja otrok

Zgodovina papeštva in papežev je tako polna vsega tistega, česar je polna vsakršna oblast: nasilja, krvi, umazanega denarja, zarot, spolnih škandalov in tudi izživljanja nad otroki. Vse to boste lahko prebrali v knjigi Kristusovi namestniki.

Nepojasnjeni umori oziroma smrti treh papežev

V knjigi Vohunske spletke in umori na svetem sedežu je knjiga, ki razkriva, da so umori papežev, kardinalov, diplomatov in finančnikov dejstva in ne ugibanja. Dokazov, da sta KGB in CIA vplivala na izvolitev vsaj zadnjih treh papežev je več kot dovolj. Za dosego ciljev so ubijali. Kardinalom in papežem ter ostalim cerkvenikom so na drugi svet pomagali z različnimi načini: nekatere so obesili, nekatere zastrupili na nekatere so streljali ali pa so jim umetno povzročili srčne infarkte. Knjiga razkriva vmešavanje Hitlerja in Stalina v posle Vatikana. Ni da ni.

Priporočam za razširjanje obzorij.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš. Pobrskaj malo nazaj na youtube kanalu. https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Inidividualni pogovori, prijava: info@berem.damjanabakaric.com

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
28 shares