Temna stran papeštva

Prva stoletja po Kristusovi smrti so krščansko cerkev vodili škofje in ne papeži. Vsak je imel svojo škofijo in bili so enakopravni. Nikomur ni prišlo na misel, da je kaj več od drugih. Šele kasneje je škofom nekaj padlo v glavo in so začeli postopoma osvajati najprej versko oblast znotraj cerkve, nato pa so v neusmiljenem spopadu s posvetnimi vladarji tudi oblast nad celotnim krščanskim svetom.

Nasilje, spolne zlorabe, zlorabe in uničenja otrok

Zgodovina papeštva in papežev je tako polna vsega tistega, česar je polna vsakršna oblast: nasilja, krvi, umazanega denarja, zarot, spolnih škandalov in tudi izživljanja nad otroki. Vse to boste lahko prebrali v knjigi Kristusovi namestniki.

Nepojasnjeni umori oziroma smrti treh papežev

V knjigi Vohunske spletke in umori na svetem sedežu je knjiga, ki razkriva, da so umori papežev, kardinalov, diplomatov in finančnikov dejstva in ne ugibanja. Dokazov, da sta KGB in CIA vplivala na izvolitev vsaj zadnjih treh papežev je več kot dovolj. Za dosego ciljev so ubijali. Kardinalom in papežem ter ostalim cerkvenikom so na drugi svet pomagali z različnimi načini: nekatere so obesili, nekatere zastrupili na nekatere so streljali ali pa so jim umetno povzročili srčne infarkte. Knjiga razkriva vmešavanje Hitlerja in Stalina v posle Vatikana. Ni da ni.

Priporočam za razširjanje obzorij.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš. Pobrskaj malo nazaj na youtube kanalu. https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Inidividualni pogovori, prijava: info@berem.damjanabakaric.com

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
28 shares