Ženska, zaslužiš si, da se odloči za vaju, zate

Ženska, če te ne spoštuje in ne ceni, ne stopicljaj na mestu in ne čakaj, da te bo začel spoštovati. Ne, ni se ti treba zadovoljiti z drobtinicami, najmanj v partnerstvu. Partnerstvo je pomembno; vpliva na tvoje mentalno, čustveno in duhovno ter fizično počutje.

Če ne vidi tvoje vrednosti, se ne zmeni za razmerje in se ne trudi, odidi. Ker v tem primeru le hraniš strupenost. Zastrupljaš predvsem sebe. Si lažeš in se trpinčiš. Obe veva, da si nesrečna, da so tvoje frustracije vse večje, medtem ko jih skušaš potlačiti z mislijo ‘ah, tako pač je’. ‘Saj ni boljših’. ‘Očitno ne zmorem najti drugačnega’. Na ta način boš le zbolela. In obe veva, da se vdajaš. Ta način ne pripelje do dobrega počutja in življenja.

Skozi vsa ta leta bolj ali manj podobnih izkušenj si se morda nagnila v smer, da se predaš. Morda si misliš: ‘ah, toliko poskusov povsem zaman.’ ‘Če mi ni uspelo do sedaj, mi tudi sedaj ne bo.’ In tukaj pride to besedilo, ki ga sedaj prebiraš. Ne obupaj. Ne izgubi vere. Ne, ne. Ti v sebi veš, da je mogoče. Veš, da obstaja. In sledi temu. To so tvoja osnovna in pristna ter intuitivna zavedanja telesa in uma, ne zavrzi jih zaradi izkušenj. In te izkušnje niso bile slabe, potrebovala si jih. Vem, da si morda utrujena od vsega, a ne dovoli si obupati v najbolj pomembni dimenziji, ki povezuje vesolje. V ljubezni, povezovanju sodelovanju, sožitju. To bi pomenilo, da si pristala na smrt v živem telesu. Brez tega ni življenja.

Zato dvigni glavo, odpri srce. Zmagovalci so le tisti, ki vsakokrat vstanejo, ko jih nekaj sesuje. A sesuvamo se sami, s svojim pogledom na dogodke, ljudi, stvari, svet, življenje. To danes že veva.

Raje ostani sama, kot da se ponižuješ nekje, kjer te on ne ceni. Z moškim, ki ne vidi tvoje vrednosti, si mu samoumevna, in zate ne stori ničesar. Za vaju ne stori ničesar. Vzame le tisto, kar ustreza njemu. To je moški, ki mu ni mar ne zate, ne za vajino razmerje. V tem primeru usihaš, odmiraš, izgubljaš, zapuščaš samo sebe. Bolje je, da si sama, in to srečna. V tem času se obrni k sebi, delaj na sebi, neguj se, izboljšuj se. So moški, je moški, ki bo ob tebi zelo dobro vedel, s kom je. Ki se bo potrudil zase, zate in za vaju. Ki bo vlagal svojo energijo in čas z veseljem. In ki se bo odločil. Zase. Zate. Za vaju.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Individualni pogovori, piši mi na: info@damjanabakaric.com

Srečaj me dogodki za samske moške in ženske, prijava tukaj: info@damjanabakaric.com

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
114 shares